Super goede rijschool
Geen klachten. Goede service
Bedankt voor de perfect georganiseerde dag R2R advanced van donderdag 10 mei, de opgedane ervaring ivm manoeuvers en handelbaarheid van de eigen motor en dank aan Peter en de collega's instructeurs voor hun toewijding en enthousisme om deze dag tot in de puntjes te hebben verzorgd. Ik kijk uit naar volgend jaar voor een cursus R2R master :-)
Nvt
correct en vriendelijk
Kan niet beter😉
fantastische lessen en duidelijk omschreven goede begleiding
Allemaal zeer vlot, fijne lesgevers, fijne communicatie en genoeg mogelijkheid om te oefenen. Zeer positief ingesteld.
Aangezien ik met de bus rijdt en er hiervoor niet zoveel groepstheorielessen worden ingepland per jaar was ik een eerste keer met enkele vrachtwagenchauffeurs op de les. Ik wou de rijschool bedanken het mij mogelijk te maken om op een later tijdstip te laten terugkeren opdat ik een lessenpakket met enkele buschauffeurs in opleiding kon volgen. De lesgever praktijk is correct en vrij streng maar dit vind ik ook goed aangezien het dan sneller tot mij doordringt wat de punten zijn waar ik vooral op dien te letten.
Zeer vriendelijk personeel
Veel geleerd goede verstandhouding en veel kunnen vragen
Ik voelde me steeds gerust bij de lesgever. Ik vroeg steeds om specifiek les te volgen bij Stijn omdat ik eenmalig een minder goede ervaring had bij een andere lesgever.
Het was een super leuke ervaring met een super lesgever! Echt een aanrader!
Zeer vriendelijk beglijders met geduld
fantastische ervaring met duidelijke instructies
Kapellelaan 97
1860 Meise