Moderne wagen; professionnel, nog niet praktijkexamen
Hele vriendelijke lesgever! Examen is altijd wat stress maar door de goede lessen had ik alles al gezien!
Heel vriendelijk onthaal en begeleiding! Geven aan wanneer je klaar bent voor je praktijk examen en duimen allemaal mee :)
Alles was heel correct. Zowel lesgever als mensen van het onthaal waren zeer vriendelijk en competent. Alles is naar wens verlopen
Zeer vriendelijke en bekwame lesgevers.
Mijn dochter had 2u les in het bijzijn van een stagiaire wat volgens mijn mening invloed had op de kwaliteit van de rijles: onvoldoende aandacht voor de leerling Er werd ook geen toestemming gevraagd om een stagiaire mee te nemen. We merken niet veel vooruitgang met 6u les.
goede uitleg, vriendelijk en rustig geen druk
Het waren zeer aangename lessen, zelf de theoretische lessen. David is een toffe en aangename, eerlijke ‘gast’ 😊 Ook Erik leek mij, na enkele uren wachttijd voor het praktijkexamen op de weg, een zeer ervaren lesgever. Hartelijk dank voor de leerrijke lessen!!
Wegens een handicap heeft de weg naar het behalen van een A rijbewijs iets langer geduurd dan normaal maar Rijschool Traffix heeft mij hierin goed ondersteund. Ook was de manier waarop ik praktijklessen heb gekregen zeer leerrijk. Het ging er losjes aan toe en ook al had ik vroeger al wel eens op de crossmotor gespeeld, ik heb zoveel bijgeleerd op die 12 uur. Het is ook fijn dat er na het behalen van het rijbewijs nog extra cursussen worden gegeven. Jullie zien mij dus zeker nog eens terug. Allen bedankt voor de zorg, de opleiding en mijn rijbewijs A. Groetjes!
Ik heb een goede leermeester gehad
Zeer vriendelijk personeel!
Alles was goed, buiten de vastlegging van het examen. Ik was mijn examen gaan vastleggen bij de rijschool en moest wachten op een bevestigingsmail. Toen deze na een week nog niet gekomen was belde ik naar de rijschool, bleek dat ze het examen vergeten vastleggen waren.
Ik heb veel geleerd op korte tijd . David is een top lesgever. Vriendelijk en heel bekwaam. Ik had spijt dat onze samenwerking al was afgelopen.
Vlotte correcte communicatie. Rustige aangename lesgever. Praktijkexamen moet nog volgen.
Een zeer goede service, ondanks dat mn voorlopig rijbewijs bijna ten einde is, toch nog een mogelijkheid gekregen om mn examen af te leggen op openbare weg, toffe examenbegeleider en collega's op het bureau, een zeer goede beoordeling.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.