Geweldige leraar met passie en geduld die zeer gemotiveerd was en in de weer voor zijn leerling(en)
Heel vlot. Aangename lesgever.
zeer aangename lessen, goede ondersteuning, ook meteen geslaagd op examen
vriendelijke begeleider. goeie lessen
Ik denk dat minstens de helft van de geplande lessen achteraf door jullie verplaatst werden, wat echt vervelend is. Wij hebben 1x gevraagd om flexibiliteit (Zoë thuis ophalen omdat JULLIE lastminute de planning wijzigden), negatief ! Lesgeefster gaf ook zelf aan niet graag manoeuvres aan te leren, en deed het dan ook zeer beperkt
Het beste rijschool. Bedankt voor jullie hulp!
Enorm tevreden over rijschool Traffix! Ze houden veel rekening met je agenda en doen hun best om afspraken te verzetten wanneer je de les niet kan volgen. Je moet nooit lang wachten eer je een nieuwe rijles hebt. Bij mijn rij-instructeur Ilias was ik meteen op mijn gemak en dat kwam grotendeels door zijn vlotheid. Ik heb veel geleerd van hem en hij heeft ervoor gezorgd dat ik meer vertrouwen heb gekregen op de baan. Ik ga aan iedereen die ik ken Traffix zeker aanraden. Die 26h rijles is volgens mij een goede investering bij Traffix. Ook enorm handig dat je telkens de avond voor je volgende rijles een reminder krijgt via sms!
heel goede tips, rustige en geduldige lesgever, geschikte moto voor mijn korte benen :-)
Ik vind dat mijn laatste lesgever heel goed praktijkles gegeven heeft. Als ik eerder wist dat hij heel goed was, vroeg ik hem aan om mij les te geven. De andere lesgever geef ik 3/10. Plaats van les te geven, geeft hij gewoon stress. Als ik iets vraag, geeft geen antwoord op mijn vraag. Met mijn laatste lesgever vandaag werden alle vragen beantwoord. De rest was allemaal voldoende-goed.
Het was een zeer aangename ervaring heb veel van jullie lesgevers kunnen leren en daardoor ook mijn rijbewijs behaalt.
Alles wat goed uitgelegd waardoor het vlot ging en makkelijk om te leren rijden
Ik heb eerst les gehad. 2 maal drie uur. 2 maal op een maandagavond. Het enige wat de instructeur kan is roepen en tieren! Grote man uithangen! Mij kleineren en alleen maar slecht praten over traffix! En zijn collega's en over VDAB als er een filmpje van wordt getoond. Volgens mij en mijn collegas van het werk dat reeds bij de instructeur ook zijn geweest heeft deze man een heel groot probleem! Hij haalt het bloed van onder u nagels! Hij mag blij zijn dat hij nog geen lap heeft gekregen want deze man is echt ne rotte appel!!! Ik had dan het geluk dat hij ziek was en dat ik drie uur les van een andere instructeur heb gekregen en mijn examen en twee uur les met ook iemand anders. Wat zij mij geleerd hebben op veel minder tijd was super! Echt super lesgevers alle twee! Laten u goed voelen en leren mij super veel bij! Zonder hun was ik nooit geslaagd geweest vandaag!
Ik heb veel lessen genoten bij de rijschool in Dendermonde, die stuk voor stuk prima verliepen. Ik kreeg tips, administratieve hulp en mocht zo veel vragen stellen als ik wou. Iedereen is actief en oprecht betrokken bij de klanten. Een dikke pluim voor de lesgever en de lieve dame en ook de heren achter de balie. Ze hebben het autorijden voor mij mogelijk gemaakt ondanks dat ik thuis niet kon oefenen, en steeds stonden ze voor mij paraat. Ik kan hen niet genoeg bedanken.
Geen probleem
Zeer leerrijke ervaring en een aanrader voor iedereen die leert rijden.
Ik heb een hele toffe lesgever! Hij laat je op u gemak voelen en heb heel wat bij geleerd op mijn eerste lesdag.
Kapellelaan 97
1860 Meise