Zeer duidelijk en vlot, bezorgt beginnende chauffeurs een zelfzekerheid op de weg.
Vlotte planning, bedankt voor de extra moeite om lessen te verzetten om nog examen te kunnen afleggen. Vlotte lesgevers, ongedwongen sfeer, op alle vragen een antwoord.
Beter dan rijschool donkmeer, alles op een vlotte en duidelijke manier uitgelegd!
De les was leerrijk en tegelijk ook heel leuk en aangenaam, de pauze tussendoor was heel fijn.
Zeer fijn onthaal! Fijne mensen, vriendelijk, sociaal en open! Je voelt je direct op je gemak!
zeer vriendelijke lesgever, waar je je direct op je gemak voelde, voldoende aandacht voor vragen. Nam ons zelf mee naar binnen Omg even op te warmen met een koekje en chocomelk, zeer vriendelijk !!
Stijn was een geweldige begeleider. Niets op aan te merken.
Heel kort Professioneel goede uitleg en aangename lesgever.
Veel te weinig op openbare weg gereden. Dat betaal je op het examen...
Fantastische rijschool met profesionele instructeurs.
Van inschrijving tot examen ben ik super begeleid geweest. Vele malen dank!
Zie dat iedere ingeschrevene voor het examen een motor ter beschikking heeft. Personen die geen geld en identiteitskaart bij hebben vertrekken best niet richting examencentrum.
Toffe lesgevers, altijd prive les gehad door gebrek aan medestudenten. Alles top verlopen
Aangename lessen met Frank. Bereid de leerlingen perfect voor op de examen.
Een héél bekwame leraar die veel uitleg geeft, goed verduidelijkt waarom welke houding belangrijk is. Héél opbouwende lessen. Vond het héél interessant om eerst 2 volledige lessen op manoeuvres te werken. Praktijkexamen heb ik nog niet gedaan, en zal met andere lkr zijn.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.