Zeer vriendelijk, zeer geduldig.
goede rijschool met ervaren personeel
Vriendelijk en zeker voldiende info
Alles verliep perfect. De lesgever gaf zijn les op een rustige,aangename manier. Hij is echt een topper! Deze rijschool doet er alles aan om je te helpen. Er wordt samen gekeken welke uren voor jou het beste passen. Je wordt goed begeleid naar het praktijkexamen, men probeert je echt op je gemak te stellen. En het heeft geloond,de dochter was van de eerste keer geslaagd!
Ik heb van de bewuste lesgever niets geleerd, geen tips over de manier waarop men een manoeuvre correct moet uitvoeren (de vraag werd tevergeefs meermaals gesteld). Ik heb enkel te horen gekregen wat het beoogde eindresultaat moet zijn maar niet geleerd hoe het uit te moeten voeren, terwijl dit voor deze kostprijs en een opleiding van 8 uur wel te verwachten valt! Kortom enkel frustratie van mijn kant omdat ik mezelf alles heb moeten aanleren en mijn eigen tricks heb moeten uitvinden met een gediplomeerde en betaalde instructeur aan mijn zijde.
Super lesgever , geeft echt gouden tips , hoger niveau.
Ik heb nog maar 1 les gehad ik had gevoel dat ik veel meer heb bijgeleerd op die les dan de ander 6uur op andere rijschool. Iedereen is super vriendelijk
Goeie lesgever , super , naar een hoger niveau getild.
Super! Op korte tijd veel bijgeleerd.
Veerle was steeds heel correct, aangenaam en had heel goede tips.
Super goede begeleiding
Goed uitleg van de instructeur en ik kon voldoende vragen stellen ik was echt op men gemak
Super tevreden! Zeker aan te bevelen.
Sammy is een zeer goed in zijn werk en blijft rustig
Kapellelaan 97
1860 Meise