Super mensen en ze helpen jou als je vragen hebt
Ik ben 9 uur les gehad bij een andere rijschool. Ik heb meer geleerd op 3 uur jullie als op 9 uur bij de andere school. Gemotiveerde lesgever geeft u ook een goed gevoel is heel motiverend.
Hoi Steve, dank voor uw motiverende feedback. Zeer fijn om dit te vernemen.
Vriendelijk, goede begeleiding tijdens de lessen!
Heel vriendelijke en bekwame lesgever.
Rijschool zeer leerrijk, vriendelijk. Tijdens het afleggen van het examen waren de examinators zeer onvriendelijk.
Leuk
Ik heb veel bijgeleerd, Een grote dank aan de lesgever, Hij is heel geduldig, vriendelijk en legt de lessen heel duidelijk uit. Ik ben tevreden met alles en zal deze rijschool zeker weten aanbevelen.
Dag Jerseline, steeds aangenaam om zo'n warme reactie te lezen, wat onze instructeurs telkens opnieuw motiveert.
Het was zeker inorde david is een goeie lesgever top kerel
1st les 3dagen theorie Oefenen manoeuvres + vakbekwaamheid + examen geslaagd Nu nog 2 dagen les praktijk + examen op de openbare weg
Hoi Michel, daar doen we het voor, he! Nog veel succes gewenst met de tweede helft van je opleiding! Het Traffix Team.
alles in orde Auto was ok, lesgever prima, de lessen zeer goed. Sven was heel tevreden.
Tijdens mijn rijopleiding heb ik echt met de motor leren rijden. Geen overdreven concentratie op de regels en reglementen, maar wel leren hoe je met de motor moet omgaan, hoe je de controle kan behouden en vertrouwen te krijgen. Fantastisch om te merken hoeveel vooruitgang ik geboekt heb op slechts enkele dagen tijd.
Tevreden op alle vlakken.
Goed, toffe lessen in een goede sfeer..
Zeer positief
Alles is zeer vlot verlopen, van inschrijving lessen tot slagen voor examen. Bekwame lesgevers en super materiaal (wagen en aanhangwagen)
de oefeningen op het terrein komen niet overeen op de examens! garagepoort!!! zeer goede lesgever Luc (dendermonde)
Vriendelijke lesgevers en personeel. Steeds correct aangeven en verwittigen van lessen. Niets negatiefs te melden.
Profesioneele omgeving met lesgevers die weten wat ze doen.
Mooi, daar genieten we van met ons hele team. Wens je dat ik het compliment doorgeef aan je lesgever?
Goed, was door mijn examen in 1 keer met 6 uur les en voor examen 2 uur
Het hele team van Traffix geniet van zulke mooie woorden. We zijn blij dat we dit bereikt hebben, en uiteindelijk is het ook uw verdienste!
kwaliteitsdienst aan de top en superinstructeur!
Onze lesgever is inderdaad een enorme aanwinst voor ons team! Alvast bedankt voor uw positieve feedback.
Professionele uitleg gekregen met alles wat nodig is om een goede basis te hebben. Heel snel met de moto vertrokken en goed tips & tricks gekregen. Begeleiding was sterk zowel op parcours als op de baan waarbij bijsturing op een correcte manier wordt aangepakt.
Ik vind vanaf dag 1 dat het altijd al veel geleerd heb en dat het goed uitgelegd word
Dag Jelle, het doet ons team plezier om zulke positieve feedback te krijgen!
Zeer tevreden over de opleiding
Kapellelaan 97
1860 Meise