Ik raad iedereen aan om naar rijschool traffix te gaan!!
Top lesgeefster!
Positief
Vlotte communicatie , goed te woord gestaan , correctie waar nodig , vlot in omgang
Geweldig! Het Traffix team.
Vriendelijk onthaal, behulpzaam, luisteren naar uw wensen en hierop anticiperen. Totaliteit blij dat ik mij hier heb ingeschreven.
Gezien de kwaliteit van mijn rijopleiding (auto B) in 2010/2011, koos ik nu ook voor mijn moto-opleiding (A) voor rijschool Traffix. Tevreden met de instructeur en uitleg (theorie/praktijk). Degelijk materiaal. Helaas echter een week voor het examen onmogelijk om rijlessen bij te nemen bij één van de instructeurs op één van de locaties van de rijschool. Een negatief punt vind ik dus de beschikbare lesuren. Deze mogen uitgebreid worden indien mogelijk. Voor alle lessen heb ik nl. ook verlof moeten nemen, dit komt waarschijnlijk ook door de drukke periode in de rijschool (voor de zomer).
Veel geleerd, zelfs tot het laatste moment me de examenbegeleiding die zeer top was!
Deze rijschool geeft jou voldoende en vooral correcte informatie mee voor het praktijk examen
Prima voorbereiding op examen.
Ik heb in totaal 26 uur rijlessen gevolgd en ik was er van de eerste keer door op het praktijkexamen. Iedereen werkt daar met een grote lach, niets is te veel voor hen.
De evaluatieles was super. De instructeur heeft zeer goede tips gegeven over de rijstijl, waar extra aandacht nodig is en ook tips naar het examen toe.
Personeel is vriendelijk, je krijgt precies les van een vriend
Zeer vlotte aangename eerste les
Zeer goede service, correcte samenwerking
zeer goede instructies en vriendelijke lesgevers
Goede ervaring gehad. Enkel spijtig genoeg niet geslaagd in de manoeuvres. En dit al voor de 2de keer. Ik heb al 15 uur les gehad maar de stress tijdens examens.
Goed ontvangen, nette afspraken.
Ik vond het aangenaam had een geduldige en grappige leermeester.
de ontvangst was persoonlijk en vriendelijk, men gaf mij het gevoel dat sowieso alles kon besproken worden en dat niets echt moest, maar wel in mijn voordeel was om te proberen. ikzelf vond het interessant en heb zeker bij geleerd,hopelijk gebruik ik het goed en veel. zal misschien zelf volgden jaar nogmaals doen.
Ready to ride advanced was een logische opvolging na het behalen van het motorrijbewijs,op een heel gemoedelijke en ontspannen manier werden de oefeningen uitgelegd,zelfs voor een zenuwpees van mijn kaliber..was er zelfs tijd om tot rust te komen
Dag Benny, het doet ons plezier dat alles perfect is verlopen! EN ... omdat u de 50ste inzender bent, ligt er vanaf volgende week een filmdoosje met 1 2D bioscoopvoucher klaar voor jou in onze zetel te Meise!
Het werd een zeer aangename dag opleiding, heb er heel veel van opgestoken. Absolute aanrader voor elke weggebruiker.
Zeer positief
Vriendelijke lesgevers en duidelijke lessen je wordt echt goed bijgestaan
Kapellelaan 97
1860 Meise