Ik heb nog heel veel bijgeleerd, ook al dacht ik dat ik het rijden met de auto reeds goed beheerste. De tips en tricks die je hier krijgt bij het parkeren bijvoorbeeld, zijn echt zeer nuttig en worden zeer goed uitgelegd!
Veel bijgeleerd in deze ene les die ik nog maar heb gehad. Ik kijk al uit naar de volgende.
Goed ontvangen en zeer goed opgeleid .
. zeer professioneel . zeer begaan met de mensen . op maat van... . gedreven en motiverend . dé beste rijschool!!!! . 5 sterren is eigenlijk nog té bescheiden, mag zeker meer zijn!!!
De opleiding is nog niet gedaan, dus dit is voor later.
Behulpzame lesgevers , en goede service
Het was een goede opleiding, veel bijgeleerd. Zeer vriendelijke lesgevers!
een cursus om met een moto van 125cc te mogen rijden gevolgd en dit was echt top, geweldig veel geleerd en dit op een super aangename en leuke manier.
zeer positief. heel goede en snelle regelingen. heel enthousiaste en goede lesgevers. misschien één minpuntje, maar dit heeft waarschijnlijk met de drukte van de planningen te maken : helaas was het in mijn geval niet mogelijk om de vier lessen met dezelfde lesgever te hebben.
Praktisch rijexamen was ingepland en theoretisch rijbewijs was nog geen 9 maanden geldig, zodat Emma haar rijexamen niet heeft kunnen doen. Dit vind ik toch een ernstige administratieve nalatigheid. Emma had meerdere rij-instructeurs, hieronder kan ik er maar één aanduiden.
Het was een goede motor opleiding. Veel bijgeleerd en zeer vriendelijke / toffe instructeurs!
Zeer aangenaam
Top ervaring, duidelijke tips en tricks. Diverse lesgevers zodus verschillende ervaringen en aanpakken. Steeds positief en constructief, maar eerlijk. Met een geslaagd examen als gevolg!
Zeer goede instructor, uitleg zeer duidelijk, ervaring
Heb 4uur praktijk gekocht bij deze rijschool. Mijn rijbewijs laat A toe maar ik had geen praktijkervaring. De lesgever BDK heeft in 4uur alle nodige kennis kunnen overmaken om mij klaar te maken voor de openbare weg. Hij heeft dit zeer vakkundig en efficient gedaan zich aanpassend aan de situatie van de leerling. Daarnaast was het ook nog aangenaam met veel weetjes, tips en tricks van iemand met veel motor ervaring. Dus wat mij betreft zeer positief. De moto's zelf (het "speelgoed") is quasi nieuw en zeer geschikt; ik had een mt07.
Je gaat heel langzaam te werk zo sla je niets over. De lesgevers zijn heel vriendelijk en geen enkele vraag die je hebt is te veel voor hen. Zeer positief: je gaat bij elke vraag die jij hebt (indien mogelijk) samen tot een oplossing komen zodat je hier niet meer aan kunt twijfelen. Wanneer je iets goed doet gaan ze je het zeggen maar als je het niet goed doet dan gaan ze het je ook zeggen en samen even over het foutje hebben en leggen ze je uit hoe je dit kunt vermijden.
De tijden zijn steeds gerespecteerd en bij elke pauze een drankje gekregen. Mijn instructeur was zeer vriendelijk en de uitleg was perfect.
Ze zijn niet duur. Ze overlopen samen met jou de planning van de lessen, ze zijn hierin heel flexibel. Je krijgt een duidelijk overzicht van de planning mee op papier en toegestuurd in de mailbox zodat je deze overal kan raadplegen. Tijdens de lessen zorgen ze er echt voor dat je klaar bent voor het examen af te leggen en ze zorgen er ook nog voor dat je in het algemeen een betere bestuurder wordt door je op verschillende handeling attent te maken. De rij-instructeurs zijn ook heel sympathiek, het is aangenaam om les van hun te krijgen. Er kan zeker gelachen worden. Het materiaal waarmee je leert rijden is kwaliteitsvol. Er wordt ook gevraagd naar wat je als leerling nog graag zou oefenen.
3 x 2 uur les met aansluitend examen, bleek voor mij en mijn broer een succesformule.
Frank Van Loo is zeer vriendelijk en een geduldig lesgever. Is duidelijk in zijn lessen en geeft voldoende tips en tricks om u te helpen met het examen en algemeen om een goeie bestuurder te worden. (Asse) Traffix is een echte aanrader!
Een vlotte en goede service. Hielp als ik een vraag had. Heel blij met de begeleiders. Deze wil ik hierbij nogmaals bedanken. (Benjamin voor de 20 uur en nicky voor het examen). Jullie zijn een top rijschool hele toffe en vriendelijke mensen.
Zeer goede ervaring mee. Ze gaan jouw geen examen gaan laten afleggen als je er niet klaar voor bent. Is goed voor zelfvertrouwen lesnemer Op de lessen wel moeilijker dan op het examen (maar dat speelt wel in jouw voordeel op het examen en in de praktijk). Kijken niet naar 5 minuten. Zeer begripvol:flexibel qua uren om in te plannen.
De opleiding waren zeker in orde, maar er is wel een groot verschil tussen het niveau van de verschillende instructeurs. Zo gebruikte niet elke instructeur de communicatieapparatuur en reden we 3 uur aan een stuk zonder feedback, kregen we deze pas erna, en dus kon deze niet meer toegepast worden tijdens het oefenen.
Beste Stijn, Wij nemen uw opmerking ter harte! Deze week zijn wij omgeschakeld naar een volledig nieuw communicatie-systeem. Omdat u de 50ste inzender bent, ligt er op ons kantoor te Meise een Movie Voucher + 1 Food en Drink Voucher klaar. Het Traffix Team.
Alles vlot verlopen
Ik had nog nooit op de rijbaan gereden, enkel op parkings. Dankzij de instructeur zijn pedalen en hulp bij het schakelen, zijn we toch meteen op de weg kunnen gaan rijden. De rij-instructeur bleef er zeer rustig bij en zei regelmatig dat ik het goed deed, wat wel aanmoedigend was.
Kapellelaan 97
1860 Meise