Het was een zeer goede eerste les, veel informatie gekregen en de uitleg was zeer duidelijk.
Het was eerst even zoeken naar hoe de auto reed omdat ik al een jaar met dezelfde rij. Later in de auto hebben we veel besproken en gaf hij me veel tips. Ook gaf hij niet alleen commentaar op wat ik niet goed deed, maar complimenteerde hij ook mijn sterke punten.
Heel goede uitleg van de rijinstructeurs, zeker als je meer dan 1 hebt. Krijg je ook een andere perspectief van een manoeuvre en begrijp het je ook vlotter en sneller. Zou het zeker aanraden.
De technische kant van de auto werd kort uitgelegd en de reden waarom sommige zaken zo zijn gemaakt. Dit was interessant om de achterliggende betekenis van sommige handelingen of gebeurtenissen te begrijpen.
Begripvolle rijschool en willen enkel maar het beste!
Het was een leuke les met 3. Het is goed om niet met te veel te zijn, met 3 is perfect. De rijlesgever was uitstekend en was zeer duidelijk in zijn instructies. We hebben voldoende op privéterrein gezeten (misschien zelfs een beetje te lang) en ook even op de openbare weg
Zeer kalme, aangename instructeur. Heeft zeer goede tips gegeven.
Goed ontvangen en goede lesgever
Ik heb vanaf het eerste moment veel geleerd en mij op mijn gemak gevoeld.
De rij instructeur was zeer vriendelijk en heeft me zeer veel geleerd
Heel professioneel ontvangen zowel voor de inschrijving als voor de lessen. Op elke vraag een gepast antwoord gekregen.
Ik heb heel veel bijgeleerd en zonder de rijschool had ik zeker niet kunnen slagen voor mijn praktijkexamen.
bij mijn eerste les was het wel wat onwennig zo met een groot voertuig rijden maar eenmaar wat meer onder controle ging het wel wat vlotter de begeleiding is uitstekend doe zo verder
Ben zeer te vreden met alles
Mijn praktijklessen voor BE gevolgd en zeer professionele instructeur die ook aandacht heeft voor de kleinere tips. Kan deze iedereen aanraden
Ik heb al 2 rijscholen en daar was ik niet tevreden over. Had alles opgegeven. Toen ik dan belde naar traffix ging alles zo snel. Zo tevreden ben ik over hen. ik heb in 1 keer een afspraak gekregen en de rijinstructeur Agnes heeft me geleerd dat auto rijden leuk is. Ik heb er goesting in en alles gaat vlot met haar. ik heb zo veel al op 2uur rijles geleerd van haar. Een pracht van een rijinstructeur. Bedankt Agnes bedankt traffix om alles zo snel te regelen.
Goede begeleiding die me direct op het gemak stelde en me motiveerde tot in de oneindigheid!
Ik had veel Bijgeleerd Voorbeeld: Parkeren Rijden manoeuvres ...
De les bij Sammy was top Weet waarover hij spreekt en stuurt goed bij !
Ge voelt u vanaf het begin op uw gemak , handshake,smile . Informatie in het begin van hoe da ze te werk gaan alle nodige inlichtingen krijg je mee ni te veel juist wat je moet weten, Duidelijk en op uw eigen tempo, geen druk geen stress. Ik zou zeker Traffix aanbevelen aan familie en vrienden
zie boven
Zeer vriendelijke en relaxte ontvangst. Goede en voldoende uitleg.
Ik heb veel bijgeleerd en verschillende tips en trucjes aangeleerd gekregen om nog beter te rijden.
Goede instructies en zeer vriendelijk!
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.