Bedankt aan de aangename, bekwame lesgevers. Merci Peter en Alain.
Dag Nicky Wat fijn dat je tevreden bent over onze lesgevers! Zij geven elke dag het beste van zichzelf :) Groetjes Het Rijschool Traffix Team
Super ! Gaven me de kans om nog eens extra te oefenen !
Dag Kurt Bedankt voor jouw positieve feedback. Groetjes Het Rijschool Traffix Team
Ik was zeker geen gemakkelijke leerling, mijn schrik overwinnen nam meer tijd in beslag dan verwacht. Toch bleven ze één voor één de rustigheid zelve!
Dag Cindy Angst overwinnen duurt bij de ene al wat langer dan bij de andere. Maar het is je gelukt en dat is wat telt. Bedankt voor je feedback & keep it safe! Groetjes Het Rijschool Traffix Team
Den Hugo is een toffe lesgever
Dag Jorben Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren. Groetjes Het Rijschool Traffix Team
ik heb alle nodige informatie gahad wat van doen was super aardige instructeur met heel veel ervaring heel hard bedankt daar voor Mvg kevin
Dag Kevin Fijn te lezen dat je tevreden was over de manier van aanpak van de lesgever. Groetjes Het Rijschool Traffix Team
Het was een plezier om te leren rijden!
Dag Elyse Je geeft aan dat er geen verbeterpunten zijn, dat doet ons toch wel even blozen! Bedankt voor jouw feedback! Groetjes Het Rijschool Traffix Team
Ok
Dag Tom Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren! Groetjes Het Rijschool Traffix Team
Zeer vlotte en vriendelijke omgang met de lesgever. Zeer leuk om op deze manier iets aan te leren !
Dag Mathias Fijn te lezen dat we jou even laten kunnen ontspannen hebben in deze stressvolle tijden :) Groetjes Het Rijschool Traffix Team
Afspraak maken, betaling en rijles ... alles ging supervlot. Nu het examen nog :-)
Dag Lauren Veel succes met je examen, wij duimen alvast! ;) Groetjes Het Rijschool Traffix Team
Iedereen die er werkt die ik ben tegengekomen of aan de lijn gehad waren heel vriendelijk !
Dankzij de expertise van de lesgevers en uitstekend materiaal was dit voor mezelf de beste ervaring voor het succesvol behalen van mijn rijbewijs c + code 95. Langs deze nogmaals mijn dank vooral aan Carine maar ook Veerle en Rudy voor alle nuttige tips en uiteraard gans het team Traffix. Van harte bedankt allen ! Vinck Steven.
mijn lesgever gaf duidelijke instructies en beantwoordde alle vragen die ik had ook zeer duidelijk. Als ik vroeg om nog eens iets te oefenen stond ze daar ook zeer open voor. Ik had een zeer aangename, rustige, sociale lesgever die mij iedere keer op mijn gemak kon stellen. Ook bij mijn rijexamen had ik enorm veel stress en is zij daar heel rustig mee om gegaan waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Zeker een aanrader.
Aangename rijles!
Ilias een top lesgever. Duidelijk, geduldig en gaf handige tips. Als beginnend bestuurder hoef je helemaal geen stress te hebben.
Super lesgeverster Carin en super vriendelijk
Mijn opleiding BE is zeer vlot verlopen . Zeer aangename lesgeefster . Ondanks de COVID 19 - is alles zeer vlot en hygiënisch verlopen .
Heel goede lessen, je wordt goed begeleid door vriendelijke instructeurs. Ze leggen alles uit wat je moet kunnen en doen en doen dit voor. Ze geven je ook nog extra tips om het rijden nog te verbeteren.
Niet veel lessen gehad maar was volledig voorbereid op het examen
algemeen heel positief
Het was een superleuke les en de lesgever was zeer vriendelijk en wist hoe met ons omgaan om ons wat losser te laten komen zodat we ons op ons gemak voelden!
Veel mogelijkheid om snel en goed te leren!!
Goede tips en tricks
Goede leerinstructeur, geduldig en legt alles goed uit.
Super vriendelijke mensen zowel op de bureau als de lesgevers.
Leuke les en veel geleerd! Zeker de moeite van te gaan!
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.