Er word op een gezonde manier les gegeven. Een snelle overgang van oefeningen maar genoeg tijd om fouten bij te werken.
Dag Seth Leren doe je met vallen en opstaan, trial and error, bij de rijlessen met de moto nemen we dit liefst niet al te letterlijk :) Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Correcte, vriendelijke leraar die zeker de kneepjes van het vak kent.
Dag Jelle Bedankt voor jouw feedback! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
De eerste race die ik reed, ging goed met Arnold, ondanks dat ik op een motorfiets rijd, heb ik veel tips geleerd om mijn rijstijl te corrigeren Dankjewel
Dag Ali Bedankt voor jouw reactie! Groetjes, Het Rijschool Traffix-team
Na een jaar alleen rijden, boekte ik nog 2uur les voor mijn praktisch examen. Door deze snelle herhaling van de manoeuvres en het verloop van het praktijk examen ben ik gelsaagd.
Dag Eline Proficiat! En bedankt voor jouw reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Vanaf de eerste contacten, begeleiding op administratief vlak waarbij dikke pluim voor Sanne als de praktische begeleiding kan ik enkel zeggen dat het een zeer positieve ervaring was die veel deuren voor mij zal opendoen.
Dag Kenneth Bedankt voor deze lovende woorden. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Goede uitleg, op tijd bijgestuurd worden In het begin goede uitleg over het voertuig welke knop voor wat staat, ...
Dag Kaya Bedankt voor je feedback! Groetjes, het Rijschool Traffix-team
I had a very good experience with Arnold. He gave me clear instructions and exercises adapted to my ability - I finally feel that I can (little by little) gain the skills needed to pass my test.
Hi Andrea Thank you for your evaluation Greetings, Rijschool Traffix-team
Een zeer toffe ervaring en school voor de rest van mijn leven
Dag Wendy Een eerste rijles voor welke categorie dan ook, vergeet je nooit ;) Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
De leerkracht Dimitri is professioneel, geeft persoonlijke extra commentaar en is een heel positief en aangenaam persoon. Hij begeleidt heel erg goed en voelt aan waar de grenzen liggen. Hij slaagt erin om deze te verleggen zonder dat je je er zelf slecht bij voelt. Heel tevreden. ( motorrijles A )
Dag Boris Wat leuke feedback om te lezen, bedankt! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Super lesgevers en service!!
Dag Maarten Bedankt voor je kort en krachtige woorden. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Het is allemaal zeer goed uitgelegd geweest als ik vragen had beantwoorde ze dat heel goed en met veel plezier ook super goede tips.
Dag Luna Bedankt voor jouw reactie! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
De verschillende manoeuvres werden goed en opbouwend uitgelegd. De leraar gaf steeds feedback als je iets goed of fout deed. Ps ik weet niet de naam van de lesgever.
Dag IIan Bedankt Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Ik heb nooit gedacht dat er aan boord zoveel technologie zou zijn.
Dag Daniel Bedankt voor jouw reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Mijn ervaring was gewoonweg super. De lesgever heeft het eerste uur de tijd genomen om mij te leren kennen en wat ik al kon en vervolgens een grondige uitleg over de auto. Het tweede uur zijn we dan de baan op gegaan. De lesgever had een vlotte babbel dus het was zeer leuk om te praten dan om een uur stilzwijgend rond te rijden
Dag Aagje Onze lesgevers doen hun uiterste best om de leerlingen het zo aangenaam mogelijk te maken :)! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Goede lesgever namelijk Eric! Genoten van de lessen!
Dag Paco Waauw geweldig, dat je het woord genieten aan rijlessen koppelt. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
De manier van lesgeven is zeer duidelijk. Al de tips en geheugensteuntjes, gecombineerd met de duidelijke instructies zorgen ervoor dat leren rijden makkelijk wordt.
Dag Guillaume Klopt, ondeuidelijkheid zorgt alleen maar voor verwarring! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Bedankt
Dag Maarten Graag gedaan ;) Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Het was een aangename ervaring, van het boeken van de rijlessen tot het afhalen van het rijbewijs ging alles vlot.
Dag Yordi Bedankt voor jouw tip, we gaan hier mee aan de slag. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Wanneer ik zat te wachten op mijn eerste les, was ik zeer onzeker. Enerzijds over mijn eigen competenties en anderzijds over mijn rij-instructeur. Dit was natuurlijk niet nodig. Mijn instructeur legde me perfect uit wat we gingen doen. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak. Na een kwartier rijden werden er al veel van mijn fouten opgemerkt. Door een duidelijke uitleg, geduld en (positieve) feedback voel ik me al zekerder en heb ik het gevoel dat ik na een aantal lessen al veel verbeterd ben.
Dag Emily Je hebt inderdaad een mooie vooruitgang geboekt! Groetjes, het Rijschool Traffix-team
zeer goed : onthaal - afspraak- lesgevers-materiaal-afhandeling .
Hallo Bedankt voor jouw feedback! Groetjes, het Rijschool Traffix-team
De lesgever pakt alles rustig aan is niet gestrest en weet goed wat hij doet ook op tijd zegt hij dat je goed bezig bent dit is zeker goed als je juist begingt te rijden
Dag Stef Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
zeer leerrijk en duidelijk en rustig uitgelegd met een aantal handige tips .. top!!
Dag Gerrit Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook! :) Groetjes, het Rijschool Traffix-team
De lessen waren zeer interesant en aangenaam. Alsook de lesgevers.
Dag Kenny Bedankt voor jouw feedback! Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Zeer vriendelijk en gemoedelijk onthaal. De lesgever was vriendelijk , kalm en weet waarover hij het heeft. De bemoedigende woorden geven je nog meer zin om door te zetten.
Dag Bruno Bedankt voor deze positieve woorden. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Rustige persoon, ik voelde mij op mijn gemak.
Dag Bram Bedankt voor je reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Kapellelaan 97