Super ervaring, super goede lesgever, altijd goede uitleg en tips gekregen! Niks op aan te merken!
Dag Daria Leuk om te lezen dat je zo een fijne ervaring had! Groetjes, het Rijschool Traffix-team
De uitleg werd duidelijk gegeven met de nodige tips, waardoor ik met glans was geslaagd op het examen.
Dag Milan Proficiat met je rijbewijs! Groetjes, het Rijschool Traffix-team
goede begeleiding, vriendelijk, zeer interessante tips begeleider geeft u vertrouwen en stelt u op uw gemak
Dag Arthur Bedankt voor je reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Hij rijden was zo leuk en de leerkracht gaf goeie instructies
Dag Glenn Bedankt voor je reactie, het is leuk om te lezen dat je een positieve ervaring had. Groetjes, het rijschool Traffix-Team
Enorm veel bijgeleerd van tips in een "korte" tijdspanne.
Dag Yolien Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren. Groetjes, het rijschool Traffix-Team
Ik heb de opfriscursus genomen die werd aangeraden. Geen spijt van gehad, de eerste keer geslaagd! Ook een uitstekende begeleider!
Dag Maxim Proficiat met je rijbewijs! Groetjes, het rijschool Traffix-Team
100% alles prima
Dag Beniyan Ibrahem Dat is dan 100 % bedankt voor jouw positieve reactie! Groetjes, het rijschool Traffix-Team
Goede lesgever merci sammy
Dag Werner Bedankt voor je reactie! Groetjes, het rijschool Traffix-Team
Uitstekende ervaring, heel rustige en bekwame lesgever. Ik kijk uit naar de volgende les!
Dag Jechonja Bedankt voor de feedback! Groetjes, het rijschool Traffix-Team
Van mijn eerste les kreeg ik een rustgevend gevoel van mijn instructeur, hierdoor ging alles vlotter en leerde ik zoveel bij in slechts 2 uur.
Dag Jin-Ling Rust en kalmte zijn 2 belangrijke pijlers voor een goede rijles. Groetjes, het rijschool Traffix-Team
Als complete leek op twee wielen werd ik zéer vakkundig begeleid, zowel op technisch vlak als op menselijk vlak. De eerste lessen waren voor mij confronterend, ik kwam mezelf tegen maar door de goede begeleiding heb ik de 12u volmaakt. Op naar het examen, dikke pluim voor Benjamin en Hugo. Prachtige mensen.
Dag Stefan Bedankt voor je feedback, we gaan hier zeker mee aan de slag. Groetjes, het rijschool Traffix-Team
Goeie service
Dag Amber Bedankt dat je de tijd genomen hebt voor een reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Dit raadt ik hier iedereen aan voor hier les te volgen
Hallo Bedankt voor deze aanbeveling! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Zeer leuke sfeer enkel spijtig 3 verschilende les gevers gekregen
Beste, door de opstart hebben we inderdaad voor uw opleiding cat. C moeten wisselen met lesgevers (was nogal hectisch voor de planning), Voor cat. CE zijn we er terug in geslaagd om bij dezelfde lesgever te blijven, wat ons uiteindelijke doel is! Team Traffix.
Vond het heel leuk alles goed uitgelegt heel vriendelijk daar
Dag Julie Bedankt voor je reactie Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Top. De lesgever heeft me over mijn rij angst geholpen.
Dag Valerie Waaaauw, Top! Goed bezig hé. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Als je nog opzoek bent naar een rijschool dan zou ik zeker voor Traffix kiezen ze zijn zeer vriendelijk en helpen je goed als je vragen heb.
Dag Maarten Bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Aangename lesgever, proper en nieuw lesvoertuig. Rustig opbouwen van de les, maar toch met genoeg vlotheid om alles te zien/kennen.
Dag David Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Ik volgde op eigen initiatief een 7tal uur een opfrissingscursus alvorens na lange tijd opnieuw te gaan rijden met een motor. De instructeur had veel relevante kennis en ging methodisch en kalm tewerk om mijn vaardigheden terug op pijl te brengen. De lesmotor was inbegrepen in het pakket, was goed onderhouden en beschikte zelfs over handgreepverwarming.
Dag Luc Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten
Een heel goede service naar de klant toe. Deze rijschool zal ik ook aanprijzen aan andere een heel vlotte samen werking. Bedankt jullie zijn een top time
Dag Jarne Bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Zeer goede opleiding.
Dag Stijn Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Mijn ervaring was zeer goed het niet slagen lag volledig bij mezelf
Dag Guido Bedankt voor je reactie, we duimen voor je volgende poging. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Positieve mensen en leuke sfeer goede uitleg en neemt tijd voor je eigen vragen te stellen
Dag Annabelle Bedankt voor jouw positieve reactie! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
De 2 lesgevers waren volgens mij experten in De job. Ze waren rustig en gaven goede info en tips
Dag Luc Bedankt voor je feedback. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
top
Dag Steven Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Kapellelaan 97
1860 Meise