vlotte en snelle communicatie
Dag Jules Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
De les werd op een heel verstaanbare manier gegeven.
Goedemiddag Christopher Blij te lezen dat lessen duidelijk verlopen zijn. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
De les gever was 10/10
Dag Cliff Wij en de lesgever zijn heel tevreden om dit te mogen lezen. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Zeer leerrijke lessen door een ervaren lesgever.
Dag Maarten Bedankt voor de feedback. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Goede uitleg zeker bedankt aan carine voor de goede info & de andere begeleiders ook zeker bedankt !
Dag Michiel Bedankt voor deze lovende woorden! Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Ik geniet van goede begeleiding door een uiterst bekwame instructeur met eindeloos geduld. Ik krijg goede duidelijke concrete tips waar ik onmiddellijk mee aan de slag kan. Bij gevolg leer ik snel bij en kan ik binnenkort zelfverzekerd mijn examen aanvatten. Bovendien werd ik op voorhand via sms herinnerd wanneer ik juist een afspraak had, en aan de balie vriendelijk verder geholpen. Kortom; uitstekende service!
Dag Ilias Wij zijn blij dat we je een positieve ervaring konden bezorgen. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Een Vriendelijk lesgevester! De communicatie was duidelijk en vriendelijk.
Dag Henny Bedankt voor je reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Een zeer goede uitleg en mooi materiaal voor mee te rijden.top.
Dag Kris Bedankt voor je reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Ik zelf had schrik om op de weg te rijden maar dankzij de lesgeven word ze zo hard op je gemak gesteld ! De handige tips en trick zijn ook echt wel super ! Ik kijk al uit naar de volgende les
Dag Chelsey Stress is een factor die je beter uit de wagen kan houden ;). Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Lesgever bracht veel praktische tips aan, overliep volledig examen met nuttige aanwijzingen. Genoeg oefenkansen voor verschillende onderdelen van het examen.
Dag Kristiaan Bedankt voor de feedback. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Ik kon eerst bijna niet rijden nu gaat alles al veel beter.
Dag Mathias Missie geslaagd :) Groetjes, het Rijschool Traffix-team
De begeleiding en uitleg is zeer goed. De instructeur geeft je altijd positieve feedback. Ik raad het zeker iedereen aan.
Dag Louise Bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Zeer goede rijschool met een goede rijinstructuur
Dag Hafid Bedankt voor je reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Ik kon in het beginniet goed parkeren etc, hierna was ik een ervaren rijder
Dag Niels Bedankt voor je reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Al lang wou ik met de moto leren rijden en nu ook mijn 2de les achter de rug is, zie ik het goed komen door mijn les gever. Iedreen is anders en door zijn ervaring weet hij hoe het net dat ietsje anders kan. Om iets juist over te brengen en weet ook wanneer het effe genoeg is, zonder tijd te verspillen en iets anders te doen, uitleggen, tonen,......
Dag Stéphanie Bedankt voor deze positieve reactie! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Dag Niels Bedankt voor de feedback. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Het was zeer leerrijk . Leuk en spannend voor de eerste keer zeer goed meegevallen . Heel vriendelijke rij instructeur.
Dag Maya Zo een eerste keer is inderdaad best spannend, maar eens die les achter de rug is, gaat het alleen maar beter :) Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Ik had niet gedacht dat ik na de eerste les al zo ver zou staan.
Dag Hanne Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren.
Ik heb wel meerdere leerkrachten gehad maar ze waren allemaal super door hun heb ik mijn examens me succes geslaagt mercike
Dag Bastien Proficiat met je rijbewijs! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Een leerrijke en rustige ervaring op maat geschreven
Dag Marijke Bedankt voor je evaluatie. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Ik heb de eerste rijles zeer goed ervaren, het contact zit goed en was niet meer zenuwachtig!!
Dag Chayenne Die zenuwen gooi je maar beter overboord in de auto ;). Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Ik heb veel bijgeleerd
Dag Kenneth Bedankt voor je positieve feedback. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Goede ervaring en vriendelijke lesgever
Dag Marco Bedankt voor je reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Positieve ervaring
Dag Wannes Bedankt voor je reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Ik heb een goede duidelijke uitleg gekregen.
Hallo Mirte Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.