Hele leuke eerste les gehad.. nog nooit gereden en nu al heel veel zin om te rijden! Zeer leuke lesse , toffe lesse Enorm veel goede informatie Behulpzaam , vriendelijk,...
Dag Tatjana Je hebt duidelijk de smaak te pakken, veel succes met de komende lessen! Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Alles werd goed uitgelegd en goed opgebouwd.
Dag Stephen Bedankt voor jouw positieve reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Ik heb vier verschillende instructeurs gehad doorheen het traject. Allemaal vriendelijke mensen. Ze geven degelijke scholing en opvolging. Ondanks de coronacrisis toch een fijne ervaring.
Dag Samuel Bedankt voor je evaluatie. Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Goede instructies, aanwijzingen op niveau van de deelnemer, goede ervaring.
Dag Jef Iedere leerling is apart en verdient dan ook de nodige aanpak die bij hem of haar past. Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Na jarenlange ervaring ontdek ik toch nog tips om rijstijl te verbeteren en worden punten bijgeschaafd waar ik dacht goed te zitten. Leerrijk en broodnodig zo blijkt. Lesgever vriendelijk doch kordaat streng, zoals het hoort..
Dag Christiaan Fijn dat we je konden helpen! Groetjes, het Rijschool Traffix- team
De basis van het autorijden dat ik trachtte onder de knie te krijgen via mijn vader is op een aangename en interessante wijze "gefinetuned" door de lesgever van jullie rijschool. Bedankt !
Dag Yannick Bedankt dat we je mochten begeleiden. Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Twee zeer goede lesgevers in Asse. Ze hebben mij naast de rijles ook zeer goed geholpen met het inplannen en het volbrengen van mijn rijexamen, wat geen sinecure is in coronatijd. Bedankt!
Dag Jasper Bedankt voor je fijne reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Goede, vlotte ervaring. Duidelijke manier van uitleggen!
Hallo Marie Bedankt om deze positieve ervaring met ons te delen! Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Alles is vlot verlopen en communicatie is super! Ik kon snel aan de lessen beginnen en Johan is een super lesgever! Alvast hartelijk bedankt!
Dag Dieter Als jij het met één woord kan zeggen, dan doen wij dat ook : SUPERBEDANKT! Groetjes, het Rijschool Traffix-team
De lesgever was zeer vriendelijk en geduldig. Hij gaf mij zelfvertrouwen.
Dag Janco Bedankt om jouw ervaring te willen delen. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Toffe 2 uur waarbij ik enorm op mijn gemak was en veel heb bijgeleerd.
Dag Marie Blij dat we je konden helpen! Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Ookal waren het (12) verplichte lesuren, ik heb me enorm geamuseerd en heel veel bijgeleerd
Dag Jill Wat fijn te lezen dat je er toch van genoten hebt. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Die les was interessant en leuk ik heb me geamuseerd. De lesgever was vriendelijk, alles werd goed uitgelegd. Het rijden op de openbare weg was echt makkelijk, de leerkracht stopte af en toe om goede uitleg te geven. Ik ben zeer tevreden
Dag Maaren Het is tof om te lezen dat je jouw ervaring met Rijschool Traffix als postitief ervaren hebt. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
Ik heb er genoten om bij jullie mijn rijlessen te volgen. Heel goeie instrecteur en met de secretariaat had ik nooit probleem Alles ging heel vlotjes Top team
Dag Izabela Bedankt om deze positieve reactie met ons te delen. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
geen problemen ondervonden
Dag Senne Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren. Groetjes, het Rijschool Traffix-Team
De rijles was aangenaam, leerrijk en motiverend. Marc heeft duidelijk heel veel ervaring.
Dag Helen Bedankt om je ervaring met ons te delen! Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Ik wil hierbij ook laten weten dat ik zeer tevreden was over de lesgever Ilias Ouahab. Hij heeft me zeer goed begeleid voor het praktijk examen categorie B.
Dag Maarten Wij en zeker ook onze lesgever zijn zeer blij met jouw reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix- team
De lessen praktijk zowel als de uitleg waren zeer goed. Bedankt hiervoor.
Hallo Bedankt voor jouw reactie. Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Geweldige lesgever!
Dag Jonathan Jouw bericht doet ons en onze lesgever veel plezier. Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Opleiding C rijbewijs zonder vakbekwaamheid voor gebruik recreatief voertuig. Duidelijke info, flexibel, mooi lesvoertuig/oefenterrein en een uiterst bekwame en sympathieke instructeur. Zeer veel geleerd op deze korte periode! Bedankt Traffix voor jullie professionele aanpak en deze unieke ervaring!
Dag Geert Dat is met heel veel plezier gedaan! Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Het is heel aangenaam om hier te leren rijden. Je leert er goed en als je fouten maakt word duidelijk geformuleerd hoe je je moet herpakken zonder zelf al te veel stress te ervaren.
Dag Cindy Bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te evalueren. Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Ik heb een top opleiding gekregen ! Alles perfect uitgelegd gekregen met als gevolg dat ik geslaagd ben
Dag Kelly Proficiat met je rijbewijs! Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Goede instructeur. Dikke merci aan Willy voor alle tips!
Dag Brian Bedankt voor je evaluatie. Groetjes, het Rijschool Traffix- team
Duidelijk, veilig, maar soms ook hard. Niet iedereen kan harde woorden/uitspraken slikken.
Dag Roman Bedankt voor je feedback. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Goede communicatie en vriendelijk personeel.
Dag Rupert Bedankt voor je evaluatie. Groetjes, het Rijschool Traffix-team
Kapellelaan 97