My teacher Bernd has excellent command on the things he is responsible for. His explanations are very clear.
Zeer veen bijgeleerd, moto leren kennen en vooral plezier gemaakt! Dikke pluim voor de instructeurs voor de zeer goede uitleg! Op naar de Master
INSTRUCTEUR DAG HEEFT ONS PERFECT BEGELEID,VEEL GELEERD VAN HEM.
Goed in orde álles veel geleerd
Heel goed ervaring
Gewoon uitstekend!!
!
Begint exact om beginuur, korte koffie/water pauze , geduldige lesgever die veel en goed uitlegt..al bij al top!
positief
Rijschool Traffix is een aanrader! De instructeurs beschikken over tonnen ervaring en geduld! Toppers! Ook alle communicatie en organisatie van lessen en examens loopt zeer vlot!
Ik heb geen spijt van mijn motorrijlessen te nemen bij traffix, uitstekende rijschool.
Ze leren je alles op jouw tempo en zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent voor je examen zonder stress.
Goed leermeester! Heel leerrijk!
Alles stond al klaar. Het verliep heel vlot. Ik heb voldoende uitleg gekregen. Ik raad rijschool Traffix aan.
De lesgever niels is een hele goede en vriendelijke
Supervriendelijke mensen en zeer goede lesgevers. Ook de secretaresse zeer vriendelijk en behulpzaam. Absolute toppers!
Ik had Johan als rij instructeur en hij heeft me alles goed en vlot geleerd. Hij is een zeer spontane man en weet wat hij doet. Hij stelde me helemaal gerust danzij zijn hulp heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald!
Professionele hulp/uitleg gekregen, die ik zeker kan benutten. Superlieve rijinstructeur.
De contacten die ik heb gelegd waren vlot en aangenaam. De lessen werden uitstekend en ik heb er dan ook veel uit opgestoken.
De opleiding theorie was zeer leerrijk , Gisteren ook mijn eerste les praktijk gekregen en ik kijk alvast heel hard uit naar de volgende lessen. Alles word zo goed uitgelegd & de lesgever is super vriendelijk
Degelijke uitleg over het voertuig bij aanvang. Zeer goede begeleiding bij de proeven op het parcours. Voel me volledig klaar voor de volgende les.
Was aangenaam verrast
Vriendelijke, rustige en leerzame lesgever. Supergoede manier van lesgeven en heeft het beste voor met zijn leerlingen + door Corona veel lessen moeten uitstellen en ze waren telkens bereid samen te overleggen voor nieuwe data.
Kennis & skils verwerven in 1 dag van mensen met tonnen ervaring - waarmee je meteen vele niveaus omhoog gaat in beheersing van motor. Voormiddag inoefenen op eigen terrein en ondervinden dat je elke ronde beter wordt. Om het vervolgens 's namiddags toe te passen in "real life" op de openbare weg. Klein groepje per lesgever = maximaal leereffect. Een succesformule
Kapellelaan 97
1860 Meise