Per toeval heb ik mijn eerste c rijbewijs behaalt met stefaan in feb 2014 en nu heb ik terug les van Stefaan Vermeulen voor de vakbekwaamheid, straf he!!
Zeer positief. De instructeur hield zeer goed rekening met de toch wel speciale omstandigheden (cfr mijn beperking) en stelde me goed op mijn gemak.
Ik heb door met traffix te rijden terug zin gekregen om te rijden. De positieve feedback dat gegeven wordt tijdens het rijden, zorgt er echt voor dat de zelfvertrouwen naar omhoog gaat. De lesgever was altijd heel vriendelijk en alles werd ook heel duidelijk uitgelegd.
Super lieve met veel geduld en heel goede tips !
dankzij de rustige en ervaren rijinstructeur voelde ik me al snel wat meer op mijn gemak en gaf hij me zelfvertrouwen.
Top, goede ervaren instructeurs, veel bijgeleerd, veel hulp gekregen. Heel veel op manouvres geoefend waardoor meteen geslaagd. :-) Nadeel hieraan is, bijna niet op de baan geweest dus daar gebuisd.. Wel voorlopig rijbewijs en kan nu wel veel oefenen.
Had het moeilijk met het behalen van mijn rijbewijs maar de mensen van Traffix waren er steeds om mij op te moedigen en tips te geven over hoe het beter kan en ben nu eindelijk geslaagt!
Perfecte voorbereiding voor het examen. Het was ook fijn dat we mochten naar het examencentrum mochten rijden.
Niets op aan te merken. Heel vriendelijk en behulpzaam. Geven voldoende informatie
Ik heb mijn opleiding gevolgd met Arnold, uitstekende begeleider.
Eerst was ik gestresseerd maar dankzij mijn rijbegeleider voelde ik me gerust en ik leer momenteel zeer goed.
Prima! Heel goede uitleg gekregen, ik wil enkel 1 tip meegeven, mogelijks bij inschrijving al vragen naar ervaring, dat is makkelijker voor lesgever denk ik. Naar motor uitrusting toe ook, dan kunnen al tips voor aankoop kledij worden meegegeven, nu schoenen aangekocht maar hadden beter andere geweest, is gewoon een tip :-)
Super instructeur. Veel beter dan voldoende. Wel wordt veel flexibiliteit gevraagd van de kandidaat aangezien de lesuren veelvuldig veranderen.
2 uurtjes met Stijn voor mijn praktijk examen was perfect alles super goed uitgelegd en mij heel duidelijk gemaakt waar ik zeker moest opletten zeker en aanrader dit !
Aangenaam, meestal duidelijk
Een hele nieuwe belevenis voor mij ook al kom ik van een 125cc motor , toch is een 700 dan opeens veel harder in aanpak maar ook qua gewicht is het veel meer. Toch wordt je bij Traffix goed begeleidt om je motor goed te leren kennen en ook te besturen.
Duidelijk, efficiënt en straight to the point
heel goede, moderne auto. vlotte en behulpzame afhandeling van de reservatie van de lesuren. Vriendelijke en duidelijke instructies tijdens de les.
Leerrijke les, veel feedback, veel ruimte om vragen te stellen
Had a good experience with the school.
Mijn instructrice liet mij op mijn gemak voelen waardoor ik niet meer bang ben voor het examen
beglijders hebben heel veel gedult en respect naar de leerlingen toe. maken u niet zenuachtig maar nemen de tijd om het aan te leren met veel plezier er in .
Leuke dag met gemotiveerde en zeer professionele lesgevers .
Peter heeft ins een leerrijke dag bezorgd omtrent Kijken, zithouding en tractie. Zeer aangename lesgever met heel veel motorervaring. Geeft vertrouwen. Aanrader om dit elk jaar te doen!
Kapellelaan 97
1860 Meise