Top veel praktische tips meegekregen.
Ervaren lesgevers
Ik volgde een evaluatieles voor mijn rijbewijs B. Interessante rondrit in Aalst en rond het examencentrum, na de rijles een blaadje gekregen op welke punten je nog moet letten. Echt een aanrader!
Het was een leuke ervaring. Hele leuke les met veel interessante informatie.
Na de opleiding rijbewijs BE, heb ik bewust terug gekozen voor traffix om het rijbewijs A te behalen. Wim
Leuk, tof, ontspannen manier van lesgeven, goede uitleg. Alleen jammer dat ik met een ouder model van vrachtwagen moest rijden, dus met koppeling en versnellingen (mercedes). Een nadeel ten opzichte van andere leerlingen die met een volautomaat mogen les volgen.
Ik leer correct en veilig autorijden
Tijdens mijn opleiding voor het behalen van mijn rijbewijs CE mocht ik genieten van een zeer ervaren instructeur (Stefan). Bedankt voor de begeleiding.
Heel vriendelijke begeleiding, vlot verlopen.
Dikke duim voor Erik. Eerste motorrijles achter de rug van Erik, en was zeer leuk en leerrijk! Op juisye niveau, met de nodige tips. Ik kan al niet wachten op de volgende lessen!
Zeer duidelijke begeleiding en uitleg met zeer directe aanwijzingen en tips! Alles werd heel goed voor gedaan en er werd goed op gewezen waar je op moet letten in het verkeer. Handelingen en manoeuvreren werden super goed uitgelegd en voldoende geoefend tijdens de rijlessen door instructeur Alain van Cauwenberghe
Alles ging heel goed, toffe rij instructeur
Mijn ervaring bij Rijschool Traffix begon zo'n vier jaar geleden als ik mij niet vergis. Mijn zus en broer hadden hun rijbewijs bij jullie al behaald en stelde voor dat ik het hier ook zou doen. Ze hadden namelijk beide een hele aangename ervaring achter de rug. Ik, daarentegen, heb er iets langer over gedaan, maar na vier pogingen is het ook mij gelukt. Ik moet toegeven dat ik de moed op een punt begon te verliezen, maar mijn rijinstructeur Bruno is blijven geloven in mij. Hij heeft heel veel geduld getoond waarvoor ik hem erg dankbaar ben. Het was een plezier om elke keer naar de rijles te komen. De liefde voor autorijden dat Bruno bezit, werkt namelijk aanstekelijk.
Ik voelde mij direct op mijn gemak, veel uitleg en tips gekregen. Kijk al uit naar de komende lessen!
Alles werd zeer duidelijk uitgelegd. Als ik toch iets niet zo goed begreep dan deed mijn instructeur het voor of legde hij alles nog eens uit. Het was een zeer leerrijke ervaring met een geduldige en zeer vriendelijke instructeur.
Zeer duidelijke en leerrijke les gekregen.
Je kan telkens al jouw vragen stellen. Ik heb heel erg veel bijgeleerd. Mijn begeleider was rustig en kalm.
Ik heb bij jullie al mijn D en C behaald en heb er goed vertrouwen in dat het goed zal gaan voor mijn CE.
Goed ontvangen. Vriendelijke lesgever. Eerste x ooit op een motor en was geduldig met mij en duidelijk waar ik op moest letten. Hij verbeterde mij ook direct als ik het verkeerd deed.
Vanaf het eerste moment dat ik in de wagen stapte, voelde ik me op mijn gemak. De begeleider had heel veel geduld en werd niet geïrriteerd als iets niet lukte. Ik vond het heel fijn en heb veel bijgeleerd dankzij de goede uitleg.
Topp ik kan in deze korte tijd heel veel
Een vriendelijke en leerzame les. (Met stijn)
Op 1 week had ik mijn rijbewijs. Top.
Kapellelaan 97
1860 Meise