Genoeg ruimte om vragen te stellen, dieper in te gaan op specifieke moeilijkheden en voldoende aanwijzingen over wat er op het uiteindelijke examen wordt verwacht
Ik ben 2 keer gebuisd geweest voor mijn examen na terug 6 uur ben ik vandaag geslaagd bedankt voor de moeite
Alle lesgevers zijn zeer geduldig en zorgen ook voor nodige achtergrondinformatie waarom je bepaalde zaken doet.
Mijn eerste les was alvast een erg positieve ervaring. Er werd rustig de tijd genomen om uitleg te geven, gevolgd door heel doelgerichte oefeningen voor de maneuvers die snel aagepast werden aan het niveau van de leerlingen, met reeds een korte wegrit als aflsuiter.
Aangename sfeer
Mijn eerste les is zeer goed meegevallen.
Mijn eerste rijles ging vlot en ik kreeg alleen ook goed uitgelegd! Ik zie de volgende lessen zeker zitten en ik kijk er al naaruit! Zeker een slimme keuze om voor deze rijschool te kiezen!
Aangename ervaring goede begeleiding maar gebuisd dus jammer he
Perfecte communicatie zowel via mail ,telefoon als directe communicatie met mijn begeleider zelf .
Heel goed
De lessen verliepen op een zeer vlotte, correcte en vriendelijke manier. Deze waren zeker ook een zeer goede voorbereiding op het examen. Bovendien zorgden ze voor extra vertrouwen naar het examen toe. Het examen zelf verliep eveneens heel vlot via Rijschool Traffix. Kortweg een aanrader
De lesgever legde heel duidelijk uit, zelfs aan de hand van tekeningen en met veel begrip voor vragen.
Ik ben zeer tevreden van de opleiding. De instructeur gaf mij het zelfvertrouwen dat ik nodig had en alles werd perfect uitgelegd. Ik had reeds een opleiding bij De Lijn (mijn werkgever) achter de rug, maar de opleiding bij jullie is een echte verademing.
Ik ging voor mijn code 372 naar de rijschool in Meise. Had mij ingeschreven en mocht al 3 weken nadien komen. Op de dag zelf werd ik hartelijk ontvangen door Peter die me alle kneepjes van de sport liet zien. Zijn ervaring, enthousiasme en gedrevenheid spoort gewoon automatisch de leerling aan om te rijden op een veilige manier en vooral daarbij te genieten. Eerste deel van de namiddag bracht ik door op het oefenterrein bij het kantoor in Meise, hier toonde Peter mij zowel de praktijk als theorie van het motorrijden. Na diverse praktische oefeningen waarbij een losse en positieve motivatie werd gebruikt was ik klaar om mijn eerste ervaring op te doen op de openbare weg. Op de openbare weg nam hij eerst het voortouw waar ik moest volgen. Alle onderdelen die we zowel theoretisch als praktisch aanbod kwamen door de dag kwamen hier goed van toepassing. Daarna was het mijn beurt om de kop te nemen waarna hij me praktische tips kon doorgeven over de radio. Diverse onderdelen kwamen aanbod, centrums, grote wegen, voorrang van rechts, rondpunten,.... Samengevat heb ik een top nammiddag gehad waarna ik me klaar voel om te starten en ervaring op te doen op de motor. (Nog eens bedankt aan Peter ik kon geen betere rijinstructeur voorstellen!!) Een aanrader dus voor iedereen die met het motorrijden wil starten. Steven
Goede lesgevers die je handige tips geven. Altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. Ik was heel blij van deze rijlessen.
Hij gaf wat enkele tips om te parkeren. Hij gaf ook al wat tips welke dingen je zeker moet onthouden voor het examen.
Heel leerrijk, toffe instructeur. Lang op de openbare weg gereden voor het gevoel te krijgen met de moto en verkeer.
Gisteren mijn eerste les gehad voor het motor rijbewijs, 2 keer gevallen en de lesgever stelde me direct op mijn gemak direct terug voort doen. Vallen en opstaan zoals ze zeggen! Ik heb echt een zeer goede ervaring tot hier toe ook al is het nog maar mijn eerste les.
Een zeer leerrijke ervaring, goed georganiseerd en duidelijke instructies!
Ja het was een geweldig ervaring
Met een vrachtwagen leren rijden is toch net wat anders dan een gewone auto. De Traffix instructeur stelde me meteen op mijn gemak en na enkele kilometers rijden kreeg ik het gevoel te pakken. Een heel moderne vrachtwagen trouwens!
de rij-instructeur was erg vriendelijk. Bovendien was er vlot mailverkeer.
Traffix is een goede rijschool ik heb les gehad van tamara en benjamin allebei heel vriendelijke en geduldige lesgevers. Ze leggen alles heel goed uit. Mijn ervaring bij rijschool traffix was in 1 woord gewoon super.
Kapellelaan 97
1860 Meise