De lesgever is zeker rustgevend zeker in begin. je leert alles stuk per stuk aan. Voor iemand dat niet zo stressy en paniekerig is als mij gaat die er direct mee weg zijn. Ik heb iets meer tijd nodig en zit dan ook erg op mijn eigen te vitten er door. maar de lesgever is super rustig en blijft u aanmoedigen en laat u ook de fouten maken ( geen zware , want dan corrigeert die meteen) zodat je weet wat er dan gebeurd. Ik ben nog bezig met mijn rijlessen. ik zet een nieuwe review na mijn examen.
Aangenaam verrast
Dikke pluim voor onze lesgeven Peter Vergauwen. Zeer geduldige aangename lesgever met een hart voor motards! Wat ik persoonlijk minder vond is het feit dat je de examen dag met 5 andere kandidaten moet afleggen. Op die manier verspil je wel enorm veel tijd die dag. Al snap ik het uit commerciële over wegingen wel uiteraard.
Bedankt voor de lovende woorden Alexander. We zijn fier op ons team van lesgevers. Betreft de examens: het is de enige manier waarop we examens kunnen bekomen bij het examencentrum, geen keuzemogelijkheid. Drive safe!
Ik had echt een toplesgever, zeer rustig persoon goede uitleg geven voor techniek enz… ik zou zeggen doe zo voort
Hele goeie secretariaat en erg behulpzaam. Stefan is een hele goeie rijinstructeur ook. Groetjes Erna
De instructeurs zijn heel rustig en leggen alles goed uit.
Zeer vriendelijk
Het was een leerzame ervaring. dankzij de rijschool heb ik goede tips gekregen bij het inparkeren etc.
Mijn begeleider was vriendelijk en behulpzaam. Hij stelde mij op mijn gemak met al mijn eerste keer stress.
Heel goede begeleiding, zeer tevreden mee. En geslaagd!
Ik dacht da ik geen ervaring had ma toen ik begon te rijden ging het heel goed maar voor de rijlessen had ik wel beetje stres
Heel goede uitleg over uitvoeren manoeuvres en verloop examen.
Uitstekende ervaring
De zeer kalme manier van lesgeven zorgt ervoor dat je ook meer opneemt. M'n instructeur kon me snel screenen en wist m'n werkpunten in no time! Al deze werkpunten werden reeds in de eerste les behandeld en hierbij werden dan ook nog extra tips gegeven voor de komende ritjes (die ik eventueel zonder instructeur zou maken). Aan het einde van m'n eerste les had ik het gevoel dat ik voor het eerst ECHT gereden had en m'n auto ook beter begreep! Op het einde van de les werden m'n werkpuntjes nog eens overlopen en kon ik eventuele vragen stellen. Samengevat: Het was een zeer leerzame en fijne ervaring voor mij! Ik kijk al uit naar m'n volgende les.
Een professionele begeleiding
Johan is a very nice teacher , definitely recommende!!
Eerst wat stress maar de begeleider heeft me gerust gesteld
Ik werd heel goed ontvangen bij aankomst. Ik voelde me welkom. Ik werd heel vlug op mijn gemak gesteld door de begeleider. Ik kreeg de kans om vragen te stellen en mijn ervaring tijdens het lesgebeuren te delen. Ik werd deskundig en heel professioneel begeleid. Ik voelde me begrepen, ik kreeg feedback op een correcte en motiverende manier. Heel positieve ervaring.
Heb een zalige les gehad veel bij geleerd
Sammy is de beste lesgever die ik tot nu toe heb gehad.
Iedere rijles was een aangename ervaring waar ik op zelfstandige manier de belangrijkste punten voor het rijden aangeleerd kreeg. De instructeur was ook aangenaam om mee te rijden.
Rustige lesgever die tijd nemen om je op te leiden
Super super tevreden van mijn rijlessen. Echt top! Ik ben zeer blij met de keuze die ik heb gemaakt. En dankzij mijn lesgever verloopt het zo goed! Dankuwel Danny!
Van begin tot einde alles top!
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.