Top prijs-kwaliteit verhouding, duidelijke instructies en begeleiders die er iets van weten!
Perfect begeleiding door een super instructeur. Die u zo goed mogelijk helpt en u min puntjes altijd aan kaart. Zeer vriendelijke persoon . uitstekende ervaring
Ik heb mijn rijlessen nog niet afgerond, maar ik voelde mij bij mijn instructeur zeer ontspannen. Hij gaf goede tips en greep in wanneer nodig. Ik ga met plezier naar de volgende les.
Ik heb zeer veel bijgeleerd en handige tips gekregen.
Mij rijstijl is enorm en positieve veranderd door de rijs lessen.
correct, stipt, op maat van de leerling.
Zeer goede en vriendelijke lesgever. Hij is kalm, zeer geduldig en geeft goede tips voor het examen. Dit zorgde ervoor dat ik van de eerste keer geslaagd was voor mijn praktijkexamen.
Praktijklessen nemen heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven en de begeleiders hebben mij altijd op mijn gemak gesteld
legt dingen niet goed uit en roept hele tijd op de leerling
Ik heb altijd goede uitleg gekregen. Ik heb op elke vraag een antwoord gekregen. Ik ben heel blij dat ik bij jullie voor de rijlessen ben gekomen.
Tevreden van alles . Was top
Beste rijscool!!
Goed geregeld en nu hopen dat ik slaag, alleen jammer van de niet zo vlotte Corona maatregelen
Hoewel de wachttijd een beetje tegenviel, (wat wel in meerdere kantoren zo bleek te zijn) was het een zeer geslaagde les met gedetailleerde uitleg en een degelijke voorbereiding op het examen. Elke vraag werd uitbundig beantwoord en zelfs meer indien nodig. Zeer tevreden!
Goeie lesgever, met veel tips en goede routes voor het praktische examen.
Volgen van de rijlessen hebben ervoor gezorgd dat ik geslaagd ben op mijn rijexamen!
De laatste praktijkles met Stefan ter voorbereiding op mijn examen was een wereld van verschil in vergelijking met de lessen met Freddy. Zeer fijne rit!
Het waren goede en duidelijke lessen waarbij er veel bijgeleerd wordt. Zeer vriendelijke instructeur die alles top uitlegt en begeleidt bij moeilijke zaken. Ook werden de basisregels uit de theorie nog eens opgefrist. Top!
Leuke ervaring !
Voor mezelf was het een korte en krachtige opleiding (9uur op 3 dagen + examen) maar man heb ik veel bijgeleerd! Zeer goede begeleiding en heel veel handige tips&tricks!
Aangenaam en vriendelijk. Ik heb zeker alles geleerd dat ik nodig had en voldoende tips gekregen.
Ik was heel tevreden
De lesgevers brengen alles op een leuke manier en verstaanbaar voor iedereen.
Uitstekende rijlessen gehad en een zeer goede begeleiding gekregen met mijn praktijkexamen! Ik kan me geen betere lesgevers voorstellen!
Kapellelaan 97
1860 Meise