Contact met planning was goed, rijlessen verliepen vlot, goede hulp..
Ik heb mijn opleiding BE gedaan, Felix vind ik een zeer goed instructeur. Het voertuig is wel een automaat wat ik persoonlijk moeilijker vind om mee te rijden. Het kleine wiel op de aanhangwagen mag ook vervangen worden deze blijft hangen als de aanhangwagen moet worden losgekoppeld.
Ik heb mijn eerst les zeer aangenaam mogen ervaren. Johan is een zeer warm en vriendelijk persoon. Alles werd mij zeer duidelijk uitgelegd en vooral om mij ook kalm te houden tijdens wat moeilijkere momenten. Voor mij dus zeer positief
Zeer leerrijk en een echte aanrader voor mensen die willen starten met rijden en tegelijk willen leren
Heb al veel bijgeleerd en hele toffe lerares. Mvg cid
Fijne en leerrijke lessen die alle aspecten van het rijden aanraken.
Vlotte communicatie. Handig via de site. Toffe leermeester.
Zeer goede ontvangst leerrijk vriendelijk en professioneel
Dankzij de vriendelijke en ervaren instructeurs van Traffix Dendermonde heb ik met veel vertrouwen én na de eerste poging meteen mijn rijbewijs A behaald. Een plezante, ontspannen sfeer tijdens de rijlessen zorgde ervoor dat ik nooit panikeerde of gestresseerd raakte. Een absolute aanrader, 10/10.
Goede lesgever, gaf voldoende tips. Ik kijk er naar uit om trucker te worden ;)
Heel open ontvangen alles rustig uit gelegd echt top taem
Heel veel bijgeleerd en makkelijke trucjes die echt helpen!
Ik heb op deze 4 u ontzettend veel bijgeleerd. De lesgever was Hein en was supervriendelijk en heeft een zeer goede uitleg gegeven en tips
Goede ontvangst, zeer goede rij-instructeur alsook de leswagen
Ik wil al langer mijn rijbewijs halen. Traffix kon mij de snelste lessen en examen bieden. Hieronder bleek de kwaliteit van lesgeven niet te lijden en vele vragen die ik had werden beantwoord.
Het klikte meteen heel goed met de instructeur. Hij maakte er een zeer aangename ervaring van, en nam het grootste deel van de stress weg door veel humor, zonder de focus te verliezen. Gaf volop waardevolle informatie, tips en tricks.
Super!
Ik ben een persoon dat nog al vrij onzeker is en gaat twijfelen. Mijn mentor heeft me enorm gerust gesteld waardoor ik rustig en al een beetje zelf zekerder in de auto zat. Tijdens de lessen stelde hij mij ook gerust dat het niet erg is om fouten te maken en dat stelde me ook al een heel stuk gerust! Ik zat echt op mijn gemak in de auto waardoor het leren rijden leerzaam maar ook leuk werd!
Zeer goede ervaring. Eerst mijn rijlessen geprobeerd via de ouders maar dit was een hel. Mijn begeleider gaf mij op een correcte manier tips en vertrouwen om te rijden. Topervaring!
Ilias ! Is een topper. Hij heeft me alles van A tot Z uitgelegd zoals moet. Ik zal jullie rijschool verder doorverkopen aan mijne collega's. Ik ben super tevreden !
Je leert heel veel bij en je weet ook wat je moet doen in bepaalde situaties
Lesgeefster weet wat ze doet geeft toelichting ende nodige uitleg op wat er gebeurd op de weg
Ik heb hele fijne en doeltreffende lessen gehad. De instructeur kent echt de knepen van het vak, wijst je op fouten zonder daarbij je als persoon te kwetsen. Echt een aanrader, alsook zijn collega!
Zeer goed inorde
Ik heb een zeer vriendelijke begeleider gehad die mij veel heeft bijgeleerd.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.