Heel vriendelijk personeel in het kantoor en begeleider goede mix met humor, geduld, vertrouwen en geeft handige tips mee.
Theorielessen goed uitgelegd en praktijklessen waren uitstekend
Heel tof!
Ik leer veel bij.
ik heb 3 lessen gehad van philip Maton. ik moet zeggen dankzij hem ben ik van de eerste keer geslaagd op mijn motorexamen . nogmaals dank aan Philip en ik zou zeggen dikke pluim !
Goede begeleider met een zeer duidelijke uitleg.
Goede begeleiding perfecte timing. Moedigt aan geeft vertrouwen.
zeer goede en rustige begeleider die er mee voor gezorgd heeft dat ik mijn rijexamen succesvol heb afgelegd
Ik heb me ingeschreven bij rijschool traffix met rijangst en veel zenuwen. Met de goede begeleiding van 1 van de instructeurs heb ik mijn praktijkexamen na de 1ste keer behaald.
Leuke ervaring als eerste les hele toffe instructeur die mij goed geholpen heeft en op mijn gemak gesteld heeft. Ook was hij heel eerlijk wat ik apprecieer en supervriendelijk!!
Goede vlotte les.
Deftig oefenterein, goed oefenmateriaal.
Kreeg hele goede uitleg over alles en beheers de verschillende manoeuvres zoams het hoort. Kan niet meer wensen.
Peter mijn instructeur was een gedroomd instructeur. Echter is een hogere prijs betalen voor mijn rijles dan mijn moto'ke waard is wel zuur.
Heb rijles met Rudy zeer aangename meneer laat u direct op het gemak voelen. Hij begint vanuit de basis en legt geen enkele prestatiedruk op waardoor je zonder stress op het gemak kunt leren. aangename service en echt heel tevreden
de lesgever was heel rustig en ik werd heel vriendelijk onthaald.
De les is super goed verlopen. We hebben veel mogen oefenen en op de weg rijden vond ik leerrijk.
The driving instructor was very friendly and calm, explained everything really well, and answered all of my questions. I feel much more confident about driving than I did before.
Dirk is een fantastische begeleider die rust uitstraalt en mij direct op mijn gemak stelt
Op 1 led had ik al veel bijgeleerd, ik voelde mij snel op mijn gemak in het voertuig. De instructrice zorgt voor een duidelijke uitleg en een aangename sfeer. Hierdoor gaat het vlotter om te leren rijden.
Heel goed
Altijd al een goede ervaring gehad bij Traffic. Mijn C rijbewijs gedaan in Meise. Mijn CE rijbewijs gedaan in St-Gillis. En Nu mijn A rijbewijs in St-Gillis / Dendermonde Altijd al tevreden geweest, daarom de keuze bij jullie terug te komen.
Tot nu toe heel goed
Voorlopig heb ik nog maar 1 les gehad. De planning ging vlot. De les ook. De lesgever is capabel en rustig. Ik zie de les als een goede samenwerking.
Kapellelaan 97
1860 Meise