Ik had al ervaring met rojden met men ouders maar ik had nog moeite met een paar dingen en daar heeft rijschool mij zeer goed mee geholpen
Geen bemerkingen: alles was top. Ignace was een aangename, enthousiaste rij-instructeur.
Good communication! Always from day 1. Good instructor (Johan in my case), I'm sure the rest of them are good as well. I would surely recommend their services.
Ik kwam met een bang hartje naar mijn eerste rijles maar Dany heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld waarom de rijles heel goed verlopen is.
De lesgever is enorm vriendelijk & duidelijk. Ik heb in 1 les meer bijgeleerd dan ik in maanden met mijn papa en vriend leerde.
Goede ervaring want ik ben geslaagd voor mijn examen! ;)
het supergeregeld allemaal geen opmerkingen
Goede begeleiding had
Je wordt heel goed geholpen, krijgt extra tips!
Als chauffeur met ervaring toch nog goede tips voor het rijden met aanhangwagen.
Fantastische lesgevers in asse zowel Frank als Bruno , TOP lesgevers met verstand van zaken. En succes gegarandeerd!
Een heel dikke dankjewel aan Johan, die mij niet alleen van mijn rijangst af heeft geholpen maar ook het geduld en de empathie heeft gehad om mij ondanks mijn grote onzekerheid door mijn examen te loodsen en mij zelfs voor en na de lessen tips en aanmoedigingen heeft gestuurd.
Enorm bedankt aan Dany om mij elke zaterdag goed en met plezier te leren autorijden. Het was een plezier om naar de rijles te komen! Ik kreeg ik de eer de eerste leerling te zijn in de nieuwe wagen, waarmee ik later dan mijn examen succesvol kon afleggen. Bedankt!
Tijdens en na een les bleef steeds een goed gevoel hangen, maar het was niet makkelijk om deze lessen gepland te krijgen (mede door corona). Af en toe stond ik op de wachtlijst en kreeg geen plaats tot ik enkele keren opnieuw belde... De lessen op zich waren altijd in orde en op 2 uur tijd leer je ongelooflijk veel! Helmi is een super lesgever!!
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ze stellen u op je gemak en leggen alles voldoende uit
Goede lesgever!
Ik ben 2 keer gezakt voor mijn praktijk examen dus moest ik 6 uren volgen dit heb ik op maandag gedaan bij traffix, mijn laatste 2 uur en ben dinsdag geslaagd voor het examen. Super goede ervaring en heel veel bijgeleerd. Bedankt Bart en Johan!
Goede sfeer en goede tactische uitleg. Fijne begeleiding. Goede communicatie.
Ze hebben mij goed geholpen
Anouk is heel vriendelijk en rustige persoon en geef duidelijk informatie
Lessen waren heel duidelijk, alles werd goed uitgelegd met de nodige informatie! Ik had een hele goede lesgever, hele goede ervaring!
Op 5 maanden tijd men rijbewijs behaald.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.