De rij-instructeur geeft heel goede uitleg en stelt me er op mijn gemak in soms drukke verkeerssituaties.
Op de 1ste rijles al zo veel geleerd, Anouk is super, ze heeft me van zenuwachtig naar super rustig binnen 10min gebracht.
Alles verliep volgens afspraak. Van begin (administratie en afspraken maken) tot eind (praktische voorbereiding op het rijexamen) verliep alles zeer vlot. Ook een aangename instructeur.
Mijn felicitaties voor de rijschool en het volledige team! Van begin tot einde een super ervaring. Zowel bij de inschrijving en het regelen van de planning werd ik steeds heel vriendelijk en correct geholpen door Maya en Axiana. Ik kon altijd terecht bij hen voor vragen en kreeg ook onmiddellijk antwoord. Niets is hun te veel, wat een service!!! Ik had het genoegen om Dany Van den Hooff als rijinstructeur te hebben. Wat een leuke, vriendelijke en goedlachse man. Hij bleef altijd ontzettend rustig en geeft je ongelooflijk veel tips. Hij weet wat hij doet en heeft me enorm veel bijgeleerd! Hij motiveert je en is oprecht begaan met zijn “studenten”. Dikke dikke pluim voor Dany, je kan je geen betere rij-instructeur wensen. Nogmaals bedankt en ik raad iedereen aan om beroep te doen op deze rijschool! Gewoon DOEN!!!
Het is echt wel aan te raden want mijn lesgever blijft altijd heel rustig en geeft enorme goede tips dus ik ben echt tevreden.
Zeer goede uitleg
voldoende gevoel
Vlotte en fijne ontmoeting! Ik voelde me direct op mijn gemak!
een succesvolle leraar in zijn werk. hij gedraagt zich heel goed. heel lachend gezicht. Ik wens je veel succes met je werk
I just had one class so far but experience was amazing....Very good teacher
Ik vond de rijlessen altijd zeer leuk en aangenaam! Ook had ik nooit gedacht dat ik op zo’n korte tijd al zoveel geleerd ging hebben. Dikke merci!
Men begeleidster was Tina voor de C , alles super uitgelegd , super vriendelijk , en vooral de rust ze wel kon geven ondanks de stress .
Ik ga niet vaak uit mijn weg om recensies als deze te schrijven. Dat betekent dat wanneer ik dat wel doe mijn ervaring ofwel extreem goed of extreem slecht was. Bij traffix was dat het eerste. Je kan altijd direct terecht met vragen en je wordt steeds met overtuiging en plezier verder geholpen. Heb alleen nog maar vriendelijk en behulpzame mensen ontmoet, dikke pluim daar voor! Zeker een goede rijschool.
Ik vond het zeer leerzaam.
Monitor was heel kalm, leergierig en heeft mij veel bijgeleerd!
Voor de eerste keer op de weg viel het mee. Auto rijden is nog altijd nieuw maar we begonnen in een rustige wijk met simpele oeffeningen.
Alles werd zeer goed uitgelegd en werd tijd genomen om alles goed aan te leren.
Goede ervaring en er word gewerkt aan de werkpunten die je hebt en er word extra tijd aan besteden waardoor het allemaal maar kan verbeteren.
Was gewoon top met Tamara
Vriendelijke instructeur gaf veel uitleg
Het is nog maar mijn eerste les geweest. Maar toch zijn ze vriendelijk en ondanks de stres die ik had hebben ze mij weten geruststellen. Ook voor de afspraken, ze hadden de planning aangepast er kwam 1 dag niet goed voor mij ook die hebben ze kunnen veranderen zodat ik toch mijn ding kon doen. Dus voorlopig ben ik zeer tevreden over de samen werking
De rij-instructeurs zorgden dat ik mij meteen op mijn gemak voelde. Zij waren zeer begripvol, geduldig en communiceerden duidelijk. Ik vond dat zij een zeer efficiënte aanpak hanteerden om de juiste tips en tricks aan te leren om te kunnen slagen voor het examen. Ook de praktische regeling errond heb ik als zeer aangenaam ervaren. Iedereen was klantvriendelijk en bereid om mij te helpen. Bedankt voor de leerrijke lessen en de persoonlijke opvolging!
Ik ben altijd met Stijn (traffix puurs) gaan rijden en heb er enorm veel uit geleerd. Ik ben ook vaak met men ouders gaan rijden maar dat was niet hetzelfde.
Alles werd perfect opgevolgd en uitgelegd.
zeer vriendelijke leraar, stelde me op mijn gemak. gaf me heel wat nuttige tips.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.