Alles werd zeer goed uitgelegd. De technieken en trucjes die Johan me aangeleerd heeft voor de manoeuvres blijf ik dagelijks gebruiken. Er werd ook gefocust op de routes van het examen in Asse en de zaken die ze eventueel kunnen vragen. Ik zou de 20uur rijles zeker aanraden. Ik was in het begin bang om op de baan te gaan, maar die angst werd dankzij Johan weggenomen. Bedankt!
Heel positieve ervaring.
Ik ben warm onthaald en ik heb zeer veel bijgeleerd. De auto was nieuw en was zeer leuk en aangenaam om mee te rijden.
My instructor was Willy Stevens. He did a very good job at teaching me manoeuvres and teaching me to drive safely on the road
Ter voorbereiding van mijn praktijkexamen binnen een maand wilde ik nog een les inboeken. Hierbij reed ik met begeleider Wim naar Antwerpen omdat mijn examen daar is. Hij kon me nog goede extra tips geven waar ik op moest letten en was zeer aangenaam in de omgang ook! Enkel minpuntje dat ik kan geven is dat er niet stond aangegeven dat rijles startte aan het centrum zelf, ik woon er namelijk vlakbij en andere organisaties pikken je dan soms thuis op. In de rijbewijs app stond dan ook mijn thuisadres voor het begin van de les dus dit was wel verwarrend.
Ik heb op een constructieve manier veel bijgeleerd en weet nu beter op welke zaken ik nog moet letten.
Heel toffe lessen, de beste keuze voor elke beginnende bestuurder om 20 uur les te volgen. Examen gelijk na 3 maanden afgelegd samen met instructeur van 1ste keer geslaagd.
Top opvolging en met succes examen gehaald
Heb nog goeie tips gekregen voor het rijexamen
Ik ben met een goed gevoel naar huis gegaan en heb al heel veel zin in de volgende les. Dit is een goed teken en wilt zeggen dat ik mij op mijn gemak voel en fouten durf maken.
prima lesgever die perfect aanvoelt waar mogelijke werkpunten zitten.
Correct, duidelijk en vriendelijk
Ik ben hier voor mijn rijbewijs A2 geweest en heb verschillende rijinstructeurs gezien. Stuk voor stuk aangename mensen met kennis en ervaring in het vak. Een echte aanrader!
De instructeur was zeer vriendelijk en heeft mij alles heel goed uitgelegd en mij ook veel tips gegeven.
Mijn lesgever was heel vriendelijk. Ik mocht heel veel vragen stellen en kreeg behulpzame tips.
de goede begeleiding geeft mij opnieuw zelfvertrouwen om , desondanks ik al jaren een rijbewijs heb, opnieuw weer meer proberen te rijden
Mijn motivatie is alleen maar aangesterkt door de begeleider! Hij weet hoe iemand aan te pakken en te begeleiden en kan heel goed alle uitleg geven die je nodig hebt.
Op een rustig en comfortabel tempo opgestart. Alles overlopen zodat er geen zaken over het hoofd werden gezien. Een aanrader!
Ik heb veel bijgeleerd en had een fijne monitor!
Was een top ervaring heel goede rijbegleiding gewoon TOP
Goede uitleg en goede begeleiding doorheen mijn les !
Topteam, topspirit, topbegeleiding ! Eerlijk en rechtvaardig vakmanschap ! Doe zo verder !
Niks op aan te merken
Rustige lesgevers en alles heel rustig en nauwkeurig uitgelegd ....
Super duidelijk en veel geleerd. Aangename en professionele lesgever.
Kapellelaan 97
1860 Meise