Ik werd zeer goed begeleid bij het leren autorijden en tijdens mijn praktijkexamen! Ik ben heel tevreden hierover
Fantastische begeleiding, behulpzaam en zeer vriendelijk.
Goeie uitleg gekregen
Leuke ervaring, heb verschillende dingen bijgeleerd.
De lesgever geeft mij vertrouwen waardoor mijn zenuwen verdwijnen.
Zeer goede uitleg! Hulp waar nodig!
Voor mijn 1ste rijles voor rijbewijs C was ik zeer nerveus maar dat werd meteen weg geblazen door dat de instructeur mij meteen op mijn gemak stelde. Zeer vriendelijk en heel duidelijk in tips en trics en met een vleugje humor maar wel zeer correct. Ook op het examen stellen ze u op u gemak en word alles goed uitgelegd hoe en wat.
Ik heb heel wat kunnen bijleren en antwoorden gekregen dus was ik zeer tevreden
Alle begeleiders zijn super vriendelijk en proberen je oprecht te laten slagen. Verder is er ook veel flexibiliteit naar examen- en lesplanning toe.
Dag Charlotte Bedankt voor de lovende woorden. Ook al liep jouw persoonlijk traject niet vlot, je mag toch fier zijn op wat je presteerde. En we zijn uiteraard blij dat we jou goed konden ondersteunen. Nog veel veilige kilometers gewenst!
Goede en snelle service, De lesgever nemen ook de tijd om alles tiptop uit teleggen.
Ik werd met open armen ontvangen. Als er moeilijkheden waren gaf de lesgever extra tips. Bij het examen werden er ook tips vegeven.
Goed gevoel na de opfriscursus. Zou iedere motorrijder moeten doen na een lange periode niet gereden te hebben.
Mijn ervaring was goed.
De begeleiding was zeer vriendelijk! Ik was meteen minder gestresst, ook omdat hij alles duidelijk en goed uitlegde. Hij liet mijzelf dingen proberen en liet mijzelf dingen ondervinden hoe het moest. Het was een zeer toffe en leervolle les!
Heel vriendelijk , rustig in omgang Voldoende uitleg over alles Er word heel goed geholpen Gewoon weg super rijschool!
Heb een goede begeleider, Die mij op mijn tempo alles goed uitlegt en laat uitvoeren.
Een heel goede begeleiding & zeer veel tips gekregen.
Today I passed my driving exam with an "automatic gearbox" thanks to Traffix Meise! It was a great experience learning from my instructor Luc Van Zaelen, he's very experienced and always stays composed in any situation, I felt safe learning from him. Everything explained to details and without shouting. Unfortunately my knowledge of Dutch is limited but even with that, he still managed to explain everything. My girlfriend has also passed from the first time, after following 6 hours in Traffix Meise. I recommend to invest in this case, because they give you enough knowledge to feel confident on roads, and to drive safely. Thank you.
Mijn instructeur was heel vriendelijk, geduldig en behulpzaam. We waren het rijexamen aan het overlopen, maar omdat er niet zoveel tijd was hebben we niet zoveel kunnen oefenen op bepaalde manoeuvres die ik nog moet oefenen. Het was wel nog maar de eerste les, dus zal er daar later wel nog op geoefend worden neem ik aan.
Veel bijgeleerd
Cest C’est vraiment chouette d’apprendre avec votre instructeur Sammy Raeymaekers C’était très agréable de apprendre avec sammy
Heb veel bij geleerd
Ik ben heel blij dat ik Traffix koos om mij als 37-jarige te helpen aan mijn rijbewijs! Extra dan aan Dany voor zijn geduld en doeltreffendheid en moed! Dank aan het hele team om van mij een gelukkige reiziger op 4 wielen te maken!
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.