Veel geleerd, zeer goede service
Vlot lesgeven en altijd bereid om uitleg te geven
Lesgever gaf voldoende en duidelijk info bij start van de lessen en over het examen. Nam ook tijd om mijn vragen te beantwoorden. Les werd aangepast aan eigen kunnen en tempo. Enige minpuntje was dat de koppeling van de motto redelijk stroef was maar dit stoorde de les niet.
Ik heb bij deze rijschool mijn motor en aanhangwagen rijbewijs gedaan en ben hier super tevreden van. Het personeel dat hier werkt is top!
Zowel de voorbereiding op het theorie-examen als het praktijkexamen waren goed en aangenaam verlopen. Echter, op het praktijkexamen op de openbare weg heb ik ten spijt vastgesteld dat de desbetreffende instructrice meerdere malen hinten gaf aan de examinator. Zo zou ik te dicht gereden hebben aan de rechterzijde van de rijbaan. Als het zo is, vind ik niet dat zij de examinator hier de aandacht dient op te vestigen, meer het leek of zij dit bevestigd wilde zien door de examinator. Tevens is zij op de rem gaan staan bij het afdraaien in een zijstraat op een moment dat ik nog op mijn rijstrook stond en op voldoende afstand van een tegenligger. Op desbetreffend ogenblik was ik verbouwereerd van de ingreep, waardoor ik spreekwoordelijk met de mond vol tanden stond en niet meteen wist hoe te reageren. Ik wil besluiten door te stellen dat ik mij niet van de indruk kan ontdoen dat de desbetreffende instructrice misschien een job ambieert bij het examencentrum. Ik zit hierdoor met een wrang gevoel en vraag mij ook af of het toegelaten is dat een instructrice opmerkingen maakt tijdens het afleggen van een praktijkexamen. Ik denk dat deze voorbereiding financieel niet weinig betekenend is om tot een dergelijke spijtige vaststelling te moeten komen.
Supergoede rijlesgever, heel tof om les van te krijgen :-) Goede tips gekregen.
Eerste les met een goede en zeer gemotiveerde lesgever!
Vlot verloop De afspraken waren steeds zeer correct. Samenwerking met rij-instructeur verliep goed en vlot. Hieruit heb ik veel bijgeleerd. Deze ervaring neem ik mee naar de toekomst.
Vriendelijk, duidelijkheid. Top!
I think the trainer was really good. He tries to calm the driver which is more important since then the driver then can make good decisions.
Hele goeie instructrice (Tamara) die nuttige tips gaf. Na maar 6 uur rijles te hebben gehad geslaagd voor mijn praktijkexamen. Professionele instructeurs en fijne wagens om les in te krijgen. Zowel voor ervaren als beginnende bestuurders: AANRADER!
Ik ben zo blij dat ik voor traffix gekozen geb. Hun service is top en antwoorden mega snel! Heb super veel bijgeleerd
De lessen worden enorm goed uitgelegd
Zeer lieve lesgeefster die veel vertrouwen geeft en motiveert. Mooie auto’s en uitdagende lessen.
13 jaar geleden mijn rijbewijs categorie B afgelegd bij Traffix Meise met de fantastische begeleiding van toenmalig instructrice Veerle. Nu, anno 2022 mijn rijbewijs categorie A afgelegd met minstens even bekwame instructeur Alain. Zonder hun toewijding en passie voor hun vak had dit niet zo evident geweest. Steeds zeer goede en duidelijke uitleg gekregen en tips. Een aanrader aan eender welke toekomstige bestuurder!
Super monitor , duidelijke uitleg en heel vriendelijk . Heel erg bedankt aan deze monitor Op email stond hugo marry maar ik heb peter goossens gehad als lesgever
Alles gewoon perfect.
Ik had het gevoel dat de les op mijn capaciteiten als bestuurder was aangepast. Ik kreeg de nodige theorie, tips en tricks en wanneer er werkpunten waren, werd daar meer aandacht aan besteed. De begeleider was heel vriendelijk en behulpzaam, gaf me een gerust gevoel en gaf ook vertrouwen.
Les gekregen van Feliks, heel rustig en duidelijk in zijn uitleg. Tips hebben ook enorm geholpen.
Mijn lesgever was heel erg vriendelijk. Hij weet wat hij doet en leerde mij heel veel over hoe ik mijn auto goed kan berheersen. Hij vertelde tussendoor ook verhalen, waardoor het aangenaam was tijdens de rijlessen. Mijn planning werd ook goed georganiseerd. Ik kan niks anders zeggen dan top rijschool!
Leerrijk
Zeer vriendelijke mensen die iedereen kunnen geruststellen en zorgen er voor dat je uw stress onder controlen kan krijgen .
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.