Heb een stage gevolgd van 3 uur,die naar mijn mening goed en leerrijk heb ervaren. Instructeur Gerrit heeft veel ervaring.
Vriendelijk, beleefd, geduldig, hulpzaam en behoorlijk goeie leerkracht. Als de rest van onze uren zo aangenaam blijven was het een uitstekend beslissing om Traffix te kiezen.
Kwam wat vroeger binnen en mocht binnen zitten. We waren dan direct gestart en eerst zelf sturen dan oefenen in een wijk en dan mocht ik rijden.
Vriendelijk onthaalt, snel er tussen genomen en goed opgevolgd met duidelijke uitleg. Kortom zeer tevreden klant.
Hele veel bijgeleerd. Alsook vind ik de instelling van praktijk zo snel mogelijk toe te passen heel fijn. Goede docenten die graag de tijd nemen om op elke vraag te beantwoorden.
Ik heb als lesgever Alain, hij is hilarish en geeft super goe uitleg. Heb alles direct begrepen en onder de knie. Geen spijt om naar traffix te komen.
Het was spannend, maar werd goed begeleid en alles werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Kijk uit naar de volgende lessen.
Ze leren u enorm veel bij , ook trukjes voor bij manoeuvres en ze zorgen dat je de regio Asse/Merchtem goed kent voor het examen .
Mijn eerste les had ik zeer veel zenuwen, maar de rij instructeur was kalmerend en aardig. Ik heb een les moeten verzetten en dit werd meteen gedaan. Enkel is 2 uur les soms een beetje lang.
Zeer goede en vriendelijke mensen de instructeur gaf goed zen theorie in praktijk en legde alles goed uit en duidelijk in een woord perfect
Vriendelijk, behulpzaam, vlot en correct
Ik heb een zeer bekwame, geduldige lesgever gehad. Hij heeft mij veel nuttige tips & tricks gegeven. In de tijdspanne hebben we de verschillende punten goed kunnen afwerken. Een aanrader om via Traffix een degelijke opleiding te volgen.
Tevreden met mijn 8 uur rijles en als gevolg van ee eerste keer geslaagd voor mijn praktisch examen
Alles op tijd, goede opvolging, langzame opbouw, wat nodig in mijn verhaal. Veel info wat noodzakelijk is.
Professionals, ervaring met de nodige empathie. Goede begeleiding met goede tips.
Hele toffe lesgever met gigantisch veel ervaring die alles met passie deelt
ik was heel zenuwachtig, maar heb door de geduldige instructeur mijn zenuwen kunnen bedwingen en heb daardoor heel veel geleerd. hij heeft me gezegd waarop ik nog moet oefenen, maar zie het wel zitten om woensdag mijn praktijkexamen af te leggen
Ik heb daar vanaf eerste dag goed en genoeg uitleg gekregen.
Alles goed
Top ervaring en top begeleiding toffe ervaring
De uitleg die we kregen was zeer goed de foutjes dat we maakte werden goed uitgelegd door de begeleider alles werd tot in de puntjes uitgelegd en getoond . Ben zeer tevreden
Ik heb al zin in mijn volgende rijles.
De instructeur voor de moto opleiding is zeer enthousiast en geeft handige tips om vlotter en veiliger met de motor te rijden. Ook het oefenterrein is gloednieuw wat het zeer aangenaam maakt.
Mijn ervaring was heel positief. Alle lesgever waren heel vriendelijk en legden alles duidelijk uit.
Kapellelaan 97
1860 Meise