perfecte rijlessen !
Durven doen on the road
Twee zeer vriendelijke instructeurs met kennis van zaken. Absolute aanrader!
Goeie hulp en steun voor in het verkeer en alles aan te leren
Ik heb altijd stress voor nieuwe dingen die ik niet gewoon ben maar die stress viel meteen weg, mijn rij instructeur was zeer professioneel en heel vriendelijk. Ook was hij eerlijk over of ik binnen een maand mijn praktijk zou kunnen halen. Hij heeft in die twee uur zowat alles gedaan: gereden, parkeren, symbolen van de lichten en bandeninfo uitgelegd. Ik kijk al uit naar de volgende les.
Ze leren heel kalm en vriendelijk
goede ondersteunende begeleiding
Very Good!
Goede communicatie. Prima planning. Fijne lesgever.
Altijd vriendelijk ontvangen, vragen werden steeds beantwoord.
Zeer goede uitleg van de verschillende instructeurs die ik had gekregen. Zeer geduldig.
Ik moest mijn rijbewijs snel halen en de mensen van Traffix hebben hun best gedaan om mij er nog tussen te krijgen waardoor ik tijdig mijn rijbewijs heb kunnen halen. Ik heb drie verschillende instructeurs gehad die elk zeer vriendelijk en aangenaam waren. Ze waren ook elk enorm goed in mij te leren rijden en gaven goede tips. Zeer vriendelijke, aangename en goede werknemers bij Traffix!
Zeer tevreden van ons lesgever, ook materiaal (motor) splinternieuw.
Ik ben tevreden van de werking die ik tot nu toe heb ervaren. Afspraken mooi op tijd doorgekregen.leerrijke lessen.Goede opvolging. En tijdens theorie voorzien van lekker broodje en drankje.top!
Niks op aan te merken
My instructor was very friendly and motivating all time. He shared his technical knowledge very well through out the practice.
Ik heb een aangename les gehad met een praktijkexamen waarbij de begeleiders je goed bijstaan en helpen. Het was dan ook leik om er effectief door te zijn op het examen
Heel leerrijk en de rijinstructeur had veel geduld
Bert is een vlotte lesgever, geeft goed aan waar op te letten. Goede voorbereinding naar examen toe
Bij aanmelden ben ik top geholpen op kantoor alleen jammer genoeg is mijn naam verkeerd geschreven ( had visitekaartje afgegeven zodat t niet fout kon gaan) en daardoor duurde het lang voor ik email kreeg zodat ik kon betalen. Na n telefoontje van mij kreeg ik alsnog de email maar mn naam is nog niet veranderd. Mijn naam is Yaser niet Yasar. Voor de rest ben ik tot nu tevreden
Ik ben super blij met mijn instructuur! Hij legt alles duidelijk uit en help mij bele foutjes super goed te verbeteren en geeft mij de moed om nog te oefenen.
Afspraak maken was heel goed en duidelijk. Lesgever was heel vriendelijk, verteld alles duidelijk en op een leuke manier. Dus in 1 woord perfect!!
I'd want to thank my coach for the refreshment lesson that I had with him.
Het was echt top. Ten eerste zijn wij heel snel geholpen geweest voor een afspraak te maken. En ten tweede ronald is echt een top gast, een top lesgever, hij legt alles heel goed en duidelijk uit met hier en daar een lach en een zwans. 1 woord gewoon top!!
Goeie uitleg, neem zijn tijd om het goed uit te leggen. Hierdoor heb ik zeer snel bijgeleerd.
Kapellelaan 97
1860 Meise