Ik werd door een super vriendelijke meneer, Frank, gecoacht om mijn rijexamen binnen 2 weken af te leggen. De ervaring was absoluut uitstekend: vriendelijk, stipt, exhaustieve uitleg,... Gewoonweg perfect!
Supper goede ervaring
Personeel deed veel moeite om zo snel mogelijk lessen en examens in te plannen. Bekeken dagelijk of er plaatsen vrij kwamen en iedereen werd direct op de hoogte gebracht. Bij de lessen zelf werden er goede tips gegeven. Opbouwende lessen en er werd rekening gehouden met de persoon naast hun. Begeleiding van examen was ook goed. Voor het examen overlopen ze alle belangrijke mogelijke vragen opnieuw. Geven nog advies waarop extra te letten tijdens examen. Na het behalen van het rijexamen word gemeld was er vervolgens nog moet gebeuren. Goede begeleiding en opvolging van begin tot einde.
Vriendelijk en goed uitgelegd voor mijn eerste dag
Een goede welkom vriendelijke mensen goede begeleiding en uitleg professioneel.
Mijn opleiding bij Traffix verliep van begin tot eind zeer vlotjes. Elke les was grondig voorbereid. De uitleg was zo top, ik had geen tot zeer weinig vragen omdat alles al aan bod kwam. Hele aangenaam personeel. Echt top. De reden waarom ik een 9 heb gegeven i.p.v. een 10 is door Corona. Door de lange wachtlijsten heb ik 2 jaar en half gedaan om te slagen. Dit is zeker niet hun schuld, Corona heeft het ons allemaal zeer moeilijk gemaakt. Ik raad deze rijschool zeker aan !
Heel aangename sfeer, begeleiding echt tot in de puntjes op maat. Ik zou Traffix absoluut aanraden.
De lesgever nam de les goed aan en maakte het luchtig. Het was zeer leuk!
Zeer vriendelijke instructeur. En zeer duidelijk!
Ze hebben daar heel veel geduld . heel goed uitgelegd en had meteen vertrouwen in de lesgever .
Ik werd tijdens mijn rijlessen (6u) zeer goed begeleid. Je kan alles vragen als je twijfelt, het was nooit te veel! Mijn begeleider (Nicky) heeft mij super goed begeleid. Ik was heel onzeker maar hij stelde me steeds gerust. Ik ben zeer tevreden! Alles werd goed uitgelegd ivm parkeren, praktijk examen. Ik kreeg ook tips mee die me heel goed geholpen hebben. Super bedankt voor alles!
(A-rijbewijs) Korte theoretische voorbereiding over hoe de weg op te gaan met genoeg ruimte voor vragen. Goede lesgever (Ronald). De voorzieningen ter plaatse zouden als enige minpunt kunnen gegeven worden. De motoren zijn nieuw.
Het was een aangename ervaring
Eerste rijles gehad gisteren en voelde mij direct comfortabel bij mijn rijinstructeur, direct op de baan vanaf de eerste les was fijn om te mogen ervaren, zelf had ik het niet verwacht om direct op de baan te mogen, maar met behulp van de rijinstructeur en vertrouwen komt het zeker goed.
De begeleiders zijn heel professioneel en heel sympathiek met hun leerlingen. Ze geven positief feedback en geven vertrouwen ! We voelen dat het hun passie is !
Was heel goed heb er veel van geleerd en zeker de leraar was heel er goed veel dank
Mon moniteur a été très patient et a su écouter et répondre à mes attentes, tant pour l’apprentissage à la conduite, que pour les erreurs à ne pas commettre et la préparation à l’examen pratique.
Goed ontvangen De lesgever had veel gedult
Toffe en super instructeur
ik vond de eerste les een oogopener rond vrachtwagens. veel bijgeleerd in korte tijd, maar nog oefening nodig.
Ik vond het opmerkelijk hoe menselijk Benny aan de slag ging. Blaast de zaken niet buiten proportie en geeft ruimte aan ons als studenten om onszelf te zijn en vragen te stellen zonder dat we ons daarbij onzeker zouden voelen. Legt duidelijk en grappig uit. Aangename man om les bij te volgen, zou er even makkelijk een pint mee kunnen pakken denk ik.
Ik ben zeer tevreden want heb nu mijn rijbewijs.
Ik was zeer tevreden over de manier waarop het autorijden werd aangeleerd. Stap per stap. Ik moet telkens mezelf evalueren en denken wat er beter kan en zo leer je het het beste denk ik.
Mijn ervaring bij jullie rijschool was zeer aangenaam. Willy kan steeds de kalmte in de wagen behouden en zorgt voor een aangename sfeer wat een optimale leeromgeving creërt voor de chauffeur.
Kapellelaan 97
1860 Meise