Op een bijna traploze manier werd ik vanaf nul begeleid naar een eerste echte rijles door een zeer geduldige en aangename lesgeefster.
Tijdens de les zelf kreeg ik heel veel informatie en tips. Er wordt een hele sterke focus op veiligheid gelegd. Er is daarnaast een grote betrokkenheid met de ervaring van de leerling. Je mag een goede opvolging verwachten van het lesverloop.
Originele beoordeling
Op het einde van de les was ik zo ontmoedigd en het vertrouwen in mezelf volledig kwijt. Ik heb ook geen zin meer in de volgende lessen. Ik heb heel veel informatie gekregen, wat goed is natuurlijk, maar kreeg niet eens de kans om met de nieuwe info eens te oefenen.
Ik had voor de eerste les nog nooit op de openbare weg gereden, maar met de hulp en steun van de instructeur is het toch mogelijk geworden zonder al te veel grote fouten te maken.
Ik heb correct bijgeleerd
Meteen op mijn gemak gesteld! Voelde mij zeer rustig, veilig en goed begeleid!
Zeer aangename en vakkundige opleiding! Vanaf moment 1 wordt je gerustgesteld en kan er ook eens gelachen worden! Het materiaal ik ook in zeer goede staat en aangenaam om mee te rijden. Zeker een aanrader Mvg, Jordi Van Outrive
X
Ik ben nog bezig met mijn 20 uur rijles en moet deze nog afwerken, maar weet nu al dat het heel fijn is om begeleid te worden door mijn lesgever. Hij geeft goeie tips en houd zeker weten een goede sfeer in de auto, het is dus geen doodse stilte. Perfect!
Ik had nog nooit met een bromfiets gereden en ben toch van de eerste keer geslaagd, dus veel geleerd door een goede begeleider.
na 2 theoretische examens met foute boek van bol.com, een deftig handboek bij jullie gekocht. We mochten jullie contacteren als we inhoudelijke vragen hadden, wat we ook gedaan hebben en waarop we ook heel snel antwoord kregen.. Resultaat? onmiddellijk geslaagd :) de praktijklessen werden gegeven door hele vriendelijke, kordate en bekwame lesgevers. Jullie slaagden erin om mijn zoon heel goed voor te bereiden op zijn rijbewijs AM en ervoor te zorgen dat hij met genoeg vertrouwen het praktijk-examen kon aanvatten. Ook daar dan direct geslaagd. Kan alleen maar zeggen, dank u wel aan het hele team!
Het was even stress in het begin, maar de lesgever helpte me snel om me op men gemak te voelen
Heb enorm veel geleerd van mijn rij-instructeur Johan. Veel tips en belangrijke aandachtspunten voor het praktijkexamen gekregen. Er werd ook volledig rekening gehouden met eigen vragen en werkpunten.
Top mensen om mee samen te rijden. Heel rustig en kalm om je iets te leren. Zal deze zeker aanbevelen aan mijn familie en vrienden
Leerrijke ervaring
Vriedelijke rij- instructeur. Heel informatief. En voor het praktijkexamen kwam de examinator nors over in het begin, maar al bij al ben ik bij de eerste keer geslaagd.
Super heb op 2u veel geleerd
Vriendelijke, aangename instructeur, die alles voldoende uitlegt.
Marianne super prof qui aide très bien ses élèves, Quand je commet une faute elle me dit Mais quand je me débrouille super bien elle me le dit aussi. J’ai pour ce premier jour une parfait expérience avec traffix, sans compter la rapidité que j’ai eu pour avoir mes cours. merci à vous
Het was een heel goede ervaring zonder stress
In februari dit jaar heb ik 20 uur les gevolgd , en vandaag heb ik mijn rijbewijs B behaald .. Voor de rest kan ik enkel mijn begeleidster super neig bedanken voor de steeds vriendelijke ontvangst en haar behulpzame manier van werken .. Ze is fantastisch in haar job !
De communicatie via e-mail loopt vaak stroef, maar de rijles was leerrijk en leuk.
Positief
Goede lesgever, duidelijke afspraken en communicatie
Super begeleiding gehad
Kapellelaan 97