kloek
Alles word duidelijk uitgelegd en snel in de praktijk omgezet.
Snelle beschikbaarheid en effort voor planning om snel over rijlessen te kunnen beschikken na 2x niet geslaagde poging praktijk examen; aanrader
De rij intructeurs zijn zeer aangenaam, ik ben voor mijn rijbewijs c met code 95 gegaan zowel theorie als praktijk opleiding. Ze helpen je zeer goed en leggen u alles goed uit. De rijschool heeft ook verzorgd materiaal waardoor je u rap comfortabel voelt in de wagen.
mijn ervaring was heel ,meer praktijk gekregen, voor mij zelf minder ontspannen zijn
Heel goed
Eerste ervaring was dadelijk geweldig, klare taal, snelle inplanning en correcte opvolging, kortom alles wat je verwacht. Ook de lesgevers ontvangen je met de glimlach en stellen je dadelijk gerust, er straalt rust van het team uit naar de leerling chauffeurs hetgeen ons helemaal klaar maakt voor het echte werk.
Dankzij Traffix leer ik nu rijden op een hoger niveau. We oefenen op de echte examenroutes en zo leer ik meteen uit mijn fouten.
Er was direct een rustige sfeer in de cabine en een duidelijke uitleg over alles. En ik ben goed begeleid geweest met mijn eerst rijervaring op de baan
Goede uitleg en ervaring
Benjamin was a great instructor, respectful and patient.
Zeer goede tips en heel erg vriendelijk.
Zeer aangename rijschool. Vlotte communicatie. Fijne begeleider; professioneel met een vleugje humor. Heel erg bedankt om mijn ervaring met het leren rijden - en uiteindelijk mijn examen te halen - zo aangenaam te maken!
Het was een zeer aangename eerste ervaring met een professionele begeleiding.
Het was een leerrijke maar zeker en vast ook een heel leuke namiddag.
Ik heb bij geleerd, de leerkrachten hebben zeer goed vertellen, een super dodelijke. Een was toffe auto Bedankt Tamara Verhasselt Els De Proft
Veel info, goed gebracht, goede theoretische en praktische begeleiding, wordt vervolgd!
Er is weinig over te zeggen. Je leert omgaan met je voertuig op een correcte manier. Sfeer is op en top. Ik ben echt blij met de keuze van rijschool.
Ze leggen goed uit en motiveren je ook als je goed bezig bent.
Vriendelijke instructeur. Goede en duidelijke instructies. Een aanrader.
Vanaf het begin meteen gerust gesteld ondanks wat stress. Zeer goede tips meegekregen, veel informatie met oog op het praktisch examen. Goede sfeer in de auto, er kon eens gelachen worden en er viel geen doodse stilte. Zeer goede begeleiding van de instructeur en was ook zeer rustig. Traffix is een zekere aanrader!
Heel goede rijschool met uitstekende lesgevers die veel tips geven en rustig blijven. Planning gaat heel vlot en correct, goede communicatie. Mooi materiaal dat goed is onderhouden. Een ware aanrader!
Het was een zeer goede ervaring. Mijn mentor legde alles goed uit en was zeer rustig.
Zeer goede coaching en begeleiding, het was nuttig. Ik raad Traffix echt aan iedereen aan.
Toffe lesgever.
Kapellelaan 97