Ik krijg voldoende tips en oefenmogelijkheid ivm de maneuvers en het oefenen op de openbare weg. De begeleider stond open voor vragen en beantwoordde die altijd.
Duidelijke en vriendelijke communicatie. Goede en kwaliteitsvolle theorie en praktijklessen.
Zowel de theoretische als de praktische examens allemaal van de eerste keer geslaagd na het volgende van de lessen
Toffe en vlotte begeleiding
De lesgever was kalm en kon mij zo ook tot rust brengen. Verder gaf hij mij vertrouwen.
De rij-instructeur was heel vriendelijk. Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Tijdens het rijden krijg je ook tips voor je rijexamen wat heel handig is.
Ikzelf heb autovrees dus om meteen op straat te rijden was wel even slikken. Maar de instructeur bleef rustig en probeerde altijd wat met me te praten om me ook gerust te stellen. Wat ik zeer top vond, morgen les 2 de angst is er terug wat maar denk fat het met traffix wel gaat lukken.
Nog maar 2 lessen achter de rug maar ik kan in ieder geval zeggen dat ik een fijne begeleider heb met veel geduld en humor :)
Heel aangenaam contact met de instructeur. Over alles een goede uitleg gekregen met goede begeleiding. Creëerde een veilig gevoel op het parcour en op de openbare weg
Ik had een rustige begeleider die mij op mijn gemak probeerde te stellen en mij wat trucjes heeft geleerd.
Heel goed
Geruststellend en leerrijk
Professionele rijschool
Ik wil asap met mijn Vespa 300 beginnen rijden en daarom volgde ik een 12 uur cursus met examen. Ondanks dat de praktijk tijdens de lessen over het algemeen goed verliepen, en ik uiteindelijk de 12 secondentest een aantal keren had gelukt, heeft de examenstress me genekt. Niks liep zoals tijdens de cursus en ik was totaal verkrampt. Ik hoop nu dat Traffix of een andere rijschool mijn voertuig kan inschrijven als lesvoertuig zodoende ik tenminste daarmee het examen opnieuw kan passeren na een aantal uren les. Ik hoop hierover via mijn lesgever Ronald Van Reeth of Traffix snel meer te vernemen.
Ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Maar mijn lesgever stelde mij op mijn gemak en legde alles rustig en duidelijk uit.
Ik kon goed rijden en dat was wat ik hoopte te horen omdat dit een soort test was om te zien hoe goed ik rijd.
Kan nu niet echt wat door geven ik heb nog 18 uren rijden maar wat ik de eerste twee uren met mijn instructeur heb ervaren is dat hij mij op mij gemak stelt en duidelijk praat.....dus positief
Ik werd heel goed begeleid. En als ik iets fout deed werd er de tijd genomen om dit echt goed uit te leggen. Zelfs na 3 keer werd het toch steeds uitgelegd.
Ben volledig ontbolsterd
De lesgever Hein was uitstekend en heeft ons alles goed geleerd zodat we alles goed konden toepassen op het examen.
Ik heb veel geleerd hoe ik mijn maneuvers moest doen. Dit is zeker een aanrader om bij traffix te volgen.
Ik had veel stress om met een onbekende 2 u in een auto te zitten, maar dit verliep veel beter dan verwacht. Veel nieuwe technieken geleerd, veel vragen kunnen stellen, veel tips gekregen. Was een leuke ervaring met een vriendelijk persoon!!
De Rij-instructeur was een persoon met veel kennis over het correct rijden in het verkeer en handelen van het voertuig. Dit heeft hij op een vriendelijk , aangename en duidelijke manier overgebracht aan mij.
Aangenaam ontvangst en professioneel advies
Kapellelaan 97
1860 Meise