Bruno & Frank waren erg goede instructeurs die me volledig op m’n gemak stelden.
Ik ben zeer tevreden van de rijschool! Zeer goede begeleiding gekregen tijdens de praktijklessen voor de motor en ook nog net voor het praktijkexamen. Door de 1 op 1 lessen kan er zeer gericht aan je eigen werkpunten gewerkt worden. Zeer tevreden dat er een verlaagd model ter beschikking was!
Ik ben zeer tevreden van de rijschool! Zeer goede begeleiding gekregen tijdens de praktijklessen en ook nog net voor het praktijkexamen. Door de 1 op 1 lessen kan er zeer gericht aan je eigen werkpunten gewerkt worden. Zeer tevreden dat er een verlaagd model ter beschikking was!
Het was allemaal perfect tot in de puntjes uitgelegd en voorgedaan.
Zeer capabele instructeurs met een goed schep vriendelijkheid. Zeker aan te raden. Het plannen daarentegen verliep soms wat stroefjes, maar wel goed op voorhand.
Had geen goede ervaring met vorige rijschool en had nog veel dingen niet geleerd. Hier een vriendelijke en goede aanpak, voelde me op mijn gemak Zeer tevreden
Het was een leuke ervaring
Het was zeer leuk! Het was geen saaie les zoals op school vroeger :-) Ze werd op een zeer aangename manier gegeven, waardoor ik ze zeer goed kon opnemen! 10+ voor de lesgever! Zeker een aanrader!!
Werd goed uitgelegd de oefeningen
Niets op aan te merken. Vanaf het eerste contact tot na het rijexamen gaat alles heel vlot. Vriendelijk ontvangst en een zeer toffe lesgever!
Ik ben bij Traffix beland voor de specifieke opleiding om rijangst te overwinnen. Ik heb al lang mij rijbewijs B en heel veel kilometers ervaring, maar kamp sedert een tijdje met paniekaanvallen in de auto. Ik had mijn 1e afspraak in Traffix Dendermonde met een rijinstructeur met veel ervaring in het begeleiden van mensen met rijangst. De les was een positieve ervaring, deze instructeur helpt je om met de rijangst om te gaan en de spanningen die opkomen te verminderen. Bovendien heel fijn gezelschap. Minpunt: ik vind het niet OK om iemand die voor een behandeling voor rijangst komt een hele intake-procedure te laten doorlopen bij een instructeur die binnenkort een andere job zal uitoefenen en die ik dus niet opnieuw als instructeur zal hebben voor een volgende les. Rijangst overwinnen is iets heel anders dan leren rijden om een rijbewijs te halen. Dit voelt niet goed aan. Maar goed, ik heb er vertrouwen in dat ik met mijn nieuwe instructeur snel terug op de goede weg zal zitten.
Zeer correcte opleiding en begeleiding
Kapellelaan 97
1860 Meise