tijdens de 4 lesuren dat ik had ben ik enorm geholpen geweest door de instructeur het is echt een top school ze hebben geduld en doen er alles aan om u te laten slagen.
Beste, mijn eerste rijles op 21/12/2022 met Douze Richard was zeer aangenaam, super vriendelijke man met veel humor hij gaf me meteen een goed gevoel bij aankomst. Geeft zeer goede instructies.
Mijn eerste rijles ging heel goed mede dankzij de goeie tips van mijn lesgever Ilias.
On apprend pas à pas, en sécurité, et les progrès se remarquent au fur et à mesure. Tout cela grâce aux moniteurs compétents qui répondent parfaitement aux attentes des apprentis conducteurs/chauffeurs.
De eerste les was spannend om voor het stuur te zitten en ook te rijden in de straten. De rijinstructeur gaf duidelijk uitleg. Al van de eerste les heb ik al veel geleerd vind ik. Ik zou het zeker aanraden want men geeft ook veel tips wat je wel en beter niet kunt doen. Dit kan handig zijn voor het rijexamen.
Rustige en veilige omgeving om te leren rijden. Vlotte en duidelijke communicatie. Bekwame en vriendelijke lesgever die gepassioneerd is door het vak.
Ik heb mijn 20 uur ook gedaan bij jullie en nu weer een herhalingsles voor mijn praktijkexamen. Ik had weer wat stress maar deze ging vrij snel weg naar mate het rijden en de kalmte die mijn instructeur uitstraalde. Ik heb nog zeer goede tips meegekregen en goede antwoorden op mijn zo vele vragen.
Zeer goed met heel vriendeleke instructeur.
Super vriendelijk mensen. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegt. Ik had bij mijn vorige rijschool veel stress maar bij jullie had ik dat niet.
De medewerkers van traffix doen echt hun best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ook de lesgever van de motolessen neemt zijn tijd & geeft steeds tips en tricks en bruikbare feedback mee waardoor je er meteen mee aan de slag kan, dit steeds met de nodige dosis humor!
De lesgevers weten heel goed waar ze mee bezig zijn. De ene is al wat meedogenlozer dan de andere maar naderhand gezien is dat zeker niet slecht. Je word heel goed begeleid en al uw fouten worden duidelijk gecorrigeerd met onmiddellijk de reden waarom je fout was. Ook administratief word je super geholpen. Steeds onmiddellijk een duidelijk antwoord op je vragen en aanpassen van je planning waar nodig. Mijn grote dank aan Ilias, Lenn, els en Hugo. Dankzij hen haalde ik vorige maandag mijn rijbewijs.
Ik was voor mijn eerste keer met veel stress aangekomen maar de lesgevers zijn heel vriendelijk dat je u snel op gemak voel en je krijg heel goede uitleg en instructies zodat het vlotjes liep. Chapo aan de les gevers Mvg, patrick
Super veel bijgeleerd, altijd leuk tijdens de lessen. Geven super goede tips. Goede voorbereiding op het rijexamen! Super rijschool!
Goede en aangename lesgever die naar niveau van de leerling werkt. Zeer fijn!
Vriendelijken instructeurs en ze luisteren naar jouw bv: iets wat je nog eens zou willen oefenen. Ze geven tips mee die het gemakkelijker maken om te rijden/parkeren.
Voldoende uitleg gegeven over alles, voor het examen nog vlug eens alles overlopen zodat we voldoende voorbereid waren.
Het was een goede lesgever, planning van praktijklessen ging heel vlot.
een zeer aangename ervaring waaruit ik veel geleerd heb.
Ze leggen goed uit wat je moet doen en waar je allemaal moet opletten
Feliks was zeer duidelijk met zijn uitleg over het besturen van een aanhangwagen waardoor de basis er redelijk snel in zat.
De begeleiding was top. Daar had ik niets op aan te merken want de instucteur was vriendelijk, behulpzaam en kalm. De auto daarintegen vond ik redelijk slecht. Het gaspedaal en de koppeling waren niet soepel in vergelijking met 2 auto's waar ik voorheen al had gereden.
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.