Vriendelijke correcte begeleiding
Dankuwel Dankuwel Dankuwel!!! Hartelijk bedankt
Erg professionele aanpak op maat van de leerling.
De begeleiding was top en ik raad Traffix zeker aan bij mensen. Maar er mag wel beter geïnformeerd worden over ALLE kosten. Ik vond het jammer dat ik voor het nemen van de 20u niet wist dat er achteraf nog grote bedragen moesten betaald worden (bv 2u les voor examen, examen zelf etc). Dit mag misschien meegegeven worden zodat mensen op de hoogte zijn van de volledige kosten. Voor de rest zeer tevreden!
Dag Noémi Leuk om te lezen dat je tevreden bent van de lessen. De opmerking over mogelijke kosten verrast ons. De extra les die je volgde en de examenbegeleiding zijn niet verplicht maar een keuze. De tarieven daarvoor staan ook overal vermeld en worden ook gecommuniceerd. Het lijkt ons logisch dat als je extra prestaties voor de lesgevers aanvraagt en boekt, dat je daar dan ook voor betaalt. We overleggen eens intern hoe het zou kunnen komen dat je alsnog verrast was. Veel veilige kilometers gewenst!
Ik was niet geslaagd voor mijn rijexamen en moet nu nog extra uren oefenen met begeleiding. De instructeur moedigt me aan en praat met me en kan ook luisteren.
Thank you Traffix driving school for all the support you have provided. Cheers to my coach Johan for his timely help, support and advice. Really helped me!!
Mijn eerste les was een superervaring Met heel goede uitleg, en informatie. Goede voorbeelden en tips.
Spijtig dat ik er niet door was van de eerste keer, maar uiteindelijk ist wel gelukt. Das het voornaamste.
Toffe les met zeer goeie rij instructeur
Super goede lesgever!
Veel vragen mogen en kunnen stellen
Ik heb 2 uur les genomen en ik heb er geen spijt van. Het was tof om te weten waar ik op moest letten en hoe het examen ongeveer in elkaar zit.
Heel vriendelijk lesgever en duidelijk to the point, alvast een dikke pluim voor hem, nu hopen dat we een geslaagd examen kunnen afleggen
Positief
Tof dat we de weg al veel hadden geoefend Wist waaraan ik mij moest verwachten want kreeg uitgebreide uitleg
Ik had zeer aangename en leerrijke lessen met Dirk, hij gaf me de juiste bijsturing om mijzelf het zelfvertrouwen te geven dat ik nog niet altijd had voor de lessen. De tips hebben mij geholpen om tot het niveau te komen waar ik nu sta!
Met veel geduld en fout mogen maken heb ik mogen leren rijden. Ik kwam nooit met tegen zin naar de lessen want ook mij rijinstructeur had er altijd zin in en had het beste met me voor. Dankzij jullie en hem slaagde ik vanaf de eerste keer met mijn examen.
Ik vond het een zeer aangenamen en ontspannen sfeer.
Zeer vriendelijk mensen zeer behulpzaam en heel veel bij geleerd
perfect. voelde mij meteen op mijn gemak de mentor is een toffe man .
the staff very helpful the instructor very professional
Zeer leerrijke en toffe praktijklessen!
Vriendelijke lesgevers, goede sfeer tijdens de les. Verhouding manoeuvres / openbare wegrijden is tip top. Leggen alles goed uit. Aan te bevelen.
alles wordt goed en vlot uitgelegd en voorgedaan
Kapellelaan 97
1860 Meise