Nuttige info gekregen
heb geen spijt dat ik zo ver moest rijden voor de rijschool. super vriendelijk.
Vlotte service, bedankt aan Sanne! Propere vrachtwagen en goede lesgevers
Ik heb met veel plezier leren autorijden - vlotte lesgever - geslaagd van de 1ste keer voor mijn praktijk.
Ik had een super begripvol en leuke begeleider en hij stelden mij echt gerust zeer fijn en leervollen begeleiding en lessen
Goede instructeurs, goede ervaring
Heb mooie en duidelijke uitleg gekregen hoe wat en waarom en nu hopen dat ik slag voor mij vaste
Leuke instructeur die op een ons op een speelse manier de knepen van het brommer rijden leerden.
Renilde is competent en calm waardoor mijn angst wat wegzakte en ik rustig kon starten aan mijn les. Heel fijne instructrice!
Full package!
Ik heb de theorie van de eerste keer kunnen voltooien door de goede lessen die ik heb gehad
Er is snelle communicatie geweest. Waardoor alles vlot is kunnen verlopen en ik 2 weken erna aan mijn praktijk kon beginnen. Ik word super goed begeleid en goed ondersteund. Ik sta nergens alleen voor alles word goed herhaald.
Toffe lesgever, legt alles goed uit. Als je iets niet goed doet zegt ze hoe het beter kan en wat je moet doen.
Door het rustig overlopen van alle essentiële handelingen en mij praktisch deze te laten uitvoeren, was ik direct geconcentreerd op het rijden. De opgebouwde stress de voorbije dagen ging zo voorbij. De lesgever was een kalme persoon die direct en kalm reageerde en doeltreffend en rustig ingreep waar nodig. Ik heb direct besloten om met haar en dezelfde wagen nog eens 2u les te volgen.
Dag Francine Bedankt voor de mooie feedback. Lesgeven met jouw voertuig is niet mogelijk. Je kan wel vragen aan je lesgeefster om samen met jou eens de zithouding en het afstellen van de spiegels bij jouw voertuig samen te bekijken. Leuk te lezen dat je ook comfortabel in ons lesvoertuig zat. Team Traffix
Geweldig rustig en past zich aan het tempo van de persoon aan. Ze weet wat ze doet en is een enorme krak in het vak.
Heel aangenaam en vriendelijke lesgever
Uitstekende en vriendelijke lesgevers die je heel goed begeleiden in dit traject. Dankzij hen heb ik van alles bijgeleerd en heb ik nu definitief mijn rijbewijs B behaald!!! Ze bereiden je ook voor op hoe het examen eruit zal zien en wat er van jou verwacht wordt! Verder zijn ze zeer vriendelijk! Qua vriendelijkheid en service, ben je op het juiste adres!
Samen met Benjamin Buelens op een zeer aangename manier het verkeer leren inschatten en tips and tricks doorlopen. Hij had veel geduld stelde me direct op mijn gemak en was altijd mooi op tijd. Het voelde heel naturel aan en voelde geen druk voor te presteren. Beter had ik het me niet kunnen voorstellen aangezien geslaagd ben dankzij zijn top aanpak.
Ik had een fantastisch instructor waardoor de lessen leuk en leerrijk waren. Ik had nog nooit gereden maar aan het einde van de les ging het al heel vlot. De rijschool ligt misschien niet aan de deur voor mij maar het is zeker een aanrader.
Mijn ervaring bij Traffix was zeer leerzaam, ik heb veel hulpmiddelen opgevangen die ik zeker zal meenemen in mijn rijperiode.
Ik heb heel veel bijgeleerd. De lesgevers blijven je ook altijd steunen! shoutout naar Els/Benjamin/Hugo/Illias/Luc/Johnny/Nikky/
Ik moet eerlijk zijn ik ben echt heel blij dat ik lessen bij jullie gevolgd heb
Ze helpen waar het moet.. ze steun u als je gebuisd bent maar zijn enorm fier als je geslaagd bent.
Lessen waren ok, achteraf bleek wel dat er meer aandacht moest zijn voor de basic oefeningen. Het was niet prettig om pas de dag van het examen te weten te komen dat je géén individuele begeleiding krijgt (met meerdere studenten op één examenmoment). Dit wordt niet aangegeven op voorhand, alsook niet bij de prijs die je dient te betalen. Wel blij over lesgever zelf.
Kapellelaan 97
1860 Meise