Rustgevend en overtuigend
Ik heb zo veel bijgeleerd, het waren super toffe maar ook tegelijk heel leerrijke lessen. Kurt en Willem zijn geweldig, door hun is het ook gelukt om te slagen in 1x. Ook de tips voor het parkeren en het afstappen :) zal ik niet vergeten
Rijschool Traffix bereidt je uitstekend voor om te slagen op je praktijkproef. Ze overlopen alle aspecten die belangrijk zijn om alleen de baan op te kunnen. Verder zijn hun rij-instructeurs enorm vriendelijk en behulpzaam!
De 1e rijlesgever is enorm hulpbehoevend, attent etc.. De 2e is vrij kritisch en realistisch in de extreem gevoelige zin (aan het stuur 'snokken' is not done o.a/te weinig ervaring met de vrachtwagen is ook aangeduid als te traag/te voorzichtig). Ilias (als 1e lesgever) gaf me hoop, terwijl Carine (als 2e, me die hoop iewat ontnam).. Carine zegt zelf al 30 jaar ervaring te hebben; dus ik zou wat geluk kunnen gebruiken om te slagen morgen.. Het gaat mij enkel om het besturen van een interieur-omgebouwde camion die ik als mobilhome zou willen gebruiken..
Top locatie Leuk en goede mondige instructeur In afwachting van de volgende lessen
Ik had enorm veel stress om terug achter het stuur te kruipen, maar mijn instructeur stelde me direct gerust en alles ging naar mijn tempo. Geweldige eerste ervaring! Zeer positief, ik zou zeker andere mensen ook Traffix aanraden!
Ik heb mijn eerste motorijles achter de rug. Super begeleiding door Benny, goede uitleg gekregen zowel theorie (was kort maar duidelijk) als uitleg over de moto op het terrein en oefeningen gekregen telkens op een zeer rustige en duidelijk manier uitgelegd. En daarna een kort ritje op de weg. Benny is een rustige en goede opleider.
Heel goede en leuke lesgevers! Hebben we veel bijgeleerd en ben met een goed gevoel naar het examen vertrokken.
Ik heb veel gehad aan de lessen.
Vakkundige begleiding
Vriendelijk en zeer bekwaam personeel.
Duidelijke uitleg wat van mij verlangd werd tijdens het oefenen en het examen.
Ik ben zeer tevreden dat ik Traffix gekozen heb voor mijn rijbewijs b. Ik ben zeer goed geholpen en kon altijd met vragen bij iemand terecht. Goede duidelijke uitleg en uitvoeringen. Een veilig gevoel om zelf in de auto te zitten door de rijinstructeur.
Alles was perfect. Instructeur was vriendelijk, kalm en legde alles duidelijk uit. Ik voelde me op mijn gemak.
Super goede ontvangst super vriendelijk
Vlotte en snelle service ivm het inplannen van afspraak. Mijn lesgever Jef, straalt rust en vooral veel goesting om zijn kennis over te brengen uit. Is duidelijk in zijn communicatie en een plezier om mee op de baan te gaan.
Ik heb 12h motorrijles gevolgd bij de vestiging in Dendermonde zonder enige ervaring. Ik was best nerveus want ik ging meteen voor een A rijbewijs, wat betekent dat je meteen op een MT-07 wordt gezet. Mijn mentors hebben me gerustgesteld en vertrouwen geschonken in mezelf, mijn rijvaardigheden en de motor. Bij elke stap of misstap was er constructieve 'kritiek', tips, tricks en empathie. TL;DR: Top mensen die steeds sympathiek en ondersteunend zijn.
Heel vriendelijk mensen. Je krijgt de uitleg die je nodig hebt Zeker niets veranderen.
Ze helpen je supper goed en geven niet op
Zeer positieve ervaring. Goede lesgever, prima en professionele opvolging.
Ik wist dat de mensen rondom mij en ikzelf ten allen tijden veilig waren, wat me zeker een beter gevoel gaf en me in staat stelde om te leren rijden. De mensen die er werken zijn vriendelijk en de lesgever hebben veel geduld en leggen de dingen goed en rustig uit. Wat toch zeker belangrijk is.
Heel goed, aanrader
Alles duidelijk uitgelegd in een goede sfeer en perfect voorzien op vlak van eten en drinken.
Een must vooraleer je alleen de baan op gaat.
Kapellelaan 97
1860 Meise