Problemen om bochten en ronde punten te nemen met motor. Duidelijke beschrijving van juiste techniek gekregen , voel me al zekerder Nu verder oefenen.
Zeer vriendelijke en zeer bekwame lesgever die alles zeer rustig en duidelijk uitlegt. Bedankt traffix
De rijinstructeur heeft me een goeie uitleg gegeven en me zeer comfortabel laten rijden met de aanhangwagen. Stuurde me perfect bij waar nodig, maar nam soms ook even de tijd voor een klein mopje. Bij vragen wordt je ook super goed bijgestaan en krijg je de juiste uitleg voor je verder te helpen.
Vlotte omgang lesgever, goede tips voor examen
Heel vriendelijk en behulpzaam
Olaf is een rustig en aangenaam persoon om mee te rijden. Wanneer je al kan rijden, probeert hij je rijstijl niet aan te passen naar de 'perfecte rijstijl' maar haalt hij de nodige fouten eruit en die worden aangepakt.
Snelle service en goede lesgevers!
De eerste rijles was moeilijk en heeft zeker een indruk nagelaten maar was wel zeer leerrijk en gaf materiaal om mee aan de slag te gaan, ook thuis.
Duidelijkheid en tijd nemen voor kandidaten,goede uitleg
Ik ging voor mijn rijbewijs A. Alles ging super vanaf de eerste les. Voor een les voorspelde men gietende regen. We kunnen nu eenmaal niets veranderen aan de wetten van de natuur. De lesgever verwittigde mij via sms een dag ervoor om toch regenkledij mee te nemen. Dit is voor mij toch een teken dat de lesgever bezig is met zijn lessen. Voor de rest een hele gezellige sfeer tijdens de lessen. Veel informatie en altijd duidelijk antwoord op allerlei vragen. Een echte aanrader!
Heel goede begeleiding gehad niets op aan te merken , was zeker top
In begin had ik veel stress, daardoor was ik 2 keer niet geslaagd, na paar maanden heb ik opnieuw 6u met Stefan(rustig, vriendelijk, professioneel, top leraar) gevolgd en op mijn examen vorig week had ik geen stress en heb ik geen fouten gemaakt. Zeker een aanrader!
Echt alles duidelijk , vriendelijk en ze doen er alles aan om je naar de finisch te brengen !
Nice
Bij mijn eerste les zat ik vol stress, maar na 1 rondje was ik volledig op mijn gemak.
İk voel mij zeer comfortabel tijdens het rijden
Beste Rijschool Traffix, Hoewel ik nog met geen enkel voertuig heb gereden. Vond ik het al wel spannend voor mijn eerste les met de motor. Ook Ronald de instructeur is top top met zijn leuke humor en heel veel kennis leren we echt bij. En hoop ik zo mijn rijbewijs te behalen. Met vriendelijke groeten Kevin Clinckemaillie
Ik heb gisteren mijn eerste rijles gehad zonder enige ervaring, die is zeer goed verlopen! Ronald is een bekwame lesgever die weet waarover hij praat en is zeer goed in het geruststellen van zijn leerlingen! Ik kijk uit naar mijn volgende rijlessen!
It was really worth it to follow these lessons. They help you with everything and Bejamin was an excellent instructor. I wouldn’t have pass in one try if it weren’t for them. They give you all the tips and help you to improve your driving skills. Even though you have been driving for a while like me in other countries, I think it is really necessary to at least take some lessons. Thanks a lot!
Ik vond de lessen super leuk en de lesgevers zijn heel sociaal en leuk!
goede service en uitstekende begeleider!
Eerst had ik mijn 20 uren gereden met Tamara Verhasselt en heb ik zo mijn voorlopig rijbewijs verkregen. Later heb ik dan nog 8 extra uren en mijn praktijkexamen genomen met Els De Proft naar ik zelf geen wagen had om te oefenen. Het was een leerrijke en toffe ervaring met beide de instructrices. Tips voor hoe het wel en niet moet. Omgaan met stressvolle situaties en ook gewoon leren genieten van het wagenrijden. Af en toe wel wat vloeken, maar dat hoort bij het leren. Wat zeker ook wel vermeld mag worden is dat de wagens altijd goed onderhouden zijn en volledig uitgerust zijn om jou als student te helpen.
Zeer aangename ervaring waarbij alles op een rustige manier stapsgewijze overlopen werd, met extra aandacht voor de belangrijkste zaken. Set-up zoals op het examen…
Ik volg de wettelijk verplichte 12uur praktijkles bij de heer Peter Vangauwen voor het volwaardige motorrijbewijs “A”. De ingeplande lessen verlopen tot op heden zeer vlot en aangenaam op tempo van de leerling in kwestie, dit wordt ten zeerste geapprecieerd waarvoor nogmaals bedankt!
Mijn twee lesgevers Nicky en Mario waren super vriendelijke en amusante mannen. De rijlessen vlogen zo voorbij. Ik heb tijdens de 6 uren rijles alles perfect meegekregen zoals het hoorde. Ze gaven handige tips en zeer duidelijke uitleg. Ze zorgden voor een goede begeleiding tijdens het examen met slagen tot gevolg. Ik ben hun enorm dankbaar en kan hun zeker aanraden!
Kapellelaan 97
1860 Meise
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.