Duidelijk uitleg. Leuke namiddag
begin lastig maneuvers doen opt einde ging alles blot dan 30min op voorhand gekome voor het exame om te oefene en dan exame derdoor van de eerste keer.
Ik ben heel tevreden over mijn lesgever ilias! Hij heeft al nodige tips gegeven voor te onthouden voor mijn examen in meise was spijtig genoeg wat minder behalve sammy .int vervolg zou ik liever ilias willen want ik krijg echt alle antwoorden wat dat ik nodig had top !
Goed school en goed mensen
Ik had veel plezier tijdens de lessen door mijn lesgeven en ik zou zeker nog is komen
Goede rijlessen en op maat gemaakt door de ervaren instructeurs die zien wat nodig is. Plus variatie in programma en routes en goede oefenterreinen in de buurt.
De lessen startten relatief algemeen; de belangrijkste trajecten volgen, algemene tips, op alles wat oefenenen, ... Maar als ik vroeg ergens op te oefenen, werd daar meteen op ingespeeld. Helmi hield ook goed bij waarmee ik moeite had, dus na de eerste les kon ze meteen de trajecten zodanig aanpassen zodat we meer deden van de zaken waarmee ik moeite had. Hartelijk dank dus voor de hulp!
Mijn lesuren waren heel aangenaam en leerrijk. De lesgevers waren allemaal lief en respectvol. De auto's waren heel aangenaam om mee te leren rijden. Het was wel stressvol om direct op de weg te moeten rijden, maar voor de rest was mijn ervaring bij jullie heel positief en leuk om naar terug te denken!
Ik heb momenteel maar twee lessen achter de rug maar ben al heel blij met de lesaanpak. Ik had redelijk veel stress en ook ergens een angst om met de auto te leren rijden (nog nooit gereden) en ik vind dat de aanpak in de lessen heel goed is. Alles wordt duidelijk uitgelegd, soms meerdere keren indien nodig. Wat ik ook goed vind is dat het echt stap voor stap wordt opgebouwd, waardoor ik de informatie kan verwerken en de tijd krijg om de dingen die ik aanleer te beheersen. Ik ben ook blij mijn lesgever die heel welwillend is, en waarmee er een goede klik is. Voor mij is dat heel belangrijk, want daardoor voel ik mij op mijn gemak en durf ik ook vragen te stellen. Ook al is het heel nieuw en niet altijd gemakkelijk, ik vind de lessen leuk en haal plezier uit het leren autorijden !
- zeer goede tips die ongetwijfeld zeer nuttig waren voor examen - positief dat er gereden werd regio examencentrum
Rijles was zoals verwacht, correcte uitleg en opleiding
Goede begeleiding tijdens het rijden
Mensen zijn kalm en geduldig, helpen je graag verder bij vragen en stellen je gerust voor een examen.
Ik heb praktijklessen gevold om met een scooter125cc te rijden. De schrik zat er goed in omdat het reeds 15 jaar geleden was dat ik nog gereden had op een scooter(50cc) De rijinstructeur stelde mij onmiddellijk op men gemak en had enorm veel geduld met mij waardoor ik me veel zekerder ging voelen!! Hij is een geweldig toffe instructeur!! BEDANKT!!!!
Goede leerkracht, het duurde een tijdje voor we echt begonnen met het rijexamen te oefenen en we zouden iets meer op de baan moeten rijden denk ik.
Rij instructeur wist perfect hoe hij zijn kennis moet overdragen op een zeer aangename en rustige manier. Zorgde ervoor dat ik meteen 100% op het gemak in de auto zat. Zeker een aanrader!
Ik heb duidelijk geleerd hoe ik op de openbare weg moet leren.
Voor de les had ik veel stress rond het rijden en wie mijn rijinstructeur zou zijn. Dit was bijna meteen weg na een kwartier. Super begeleider dus!!
Een aan te raden rijschool met allemaal topinstructeurs. Zeer goede regeling etc. Als je twijfelt kies zeker voor Traffix
Ten eerste was de instructeur (Johan Fonteyn) buitengewoon bekwaam en professioneel. Hij had een geduldige en vriendelijke benadering waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde tijdens de lessen. De instructeur was zeer goed geïnformeerd en wist precies hoe hij me kon helpen mijn rijvaardigheden te verbeteren. Elke les was gestructureerd en aangepast aan mijn individuele behoeften. Bovendien waren de lesvoertuigen in uitstekende staat. Ik voelde me altijd veilig en comfortabel tijdens het rijden. Het moderne wagenpark en de goed onderhouden voertuigen droegen bij aan een prettige leeromgeving. Last but not least, de rijschool bood ook uitstekende ondersteuning bij het voorbereiden op het rijexamen. Ze gaven me waardevolle tips en advies, zodat ik met vertrouwen het examen kon afleggen en met succes kon slagen. Kortom, ik kan Traffix Meise ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een rijschool. Dankzij hun professionaliteit, geduld en kwalitatieve lessen heb ik mijn rijbewijs met succes behaald. Hartelijk dank aan het hele team van Traffix voor deze geweldige ervaring!
Heel duidelijke communicatie, goede tips, toffe mens!
Kapellelaan 97
1860 Meise