look forward to next course
Goede begeleiding
- Vlotte communicatie via mail en telefoon. - Heel mooie locatie van het oefenterrein. - Toffe leerkracht, die alles duidelijk uitlegt en soms een beetje humor gebruikt. ( ideale mix dus )
Nieuw materiaal en oefenterrein. Begripvol bij aanpassing van planning.
Originele beoordeling
Door het niveauverschil tussen de andere leerling en ik is het soms alleen “foefelen”. Omdat ik de eerste keer op een motorfiets zat zijn 8-jes rijden echt te moeilijk voor les 1. Heb er zelfs mijn twijfels bij of ik nog verder wil doen. Ik moet nog te hard nadenken over schakelen, koppelen, durven draaien om ineens 8-jes te rijden… vallen is dus het gevolg. 3uur les is ook echt lang.
Vlotte en vriendelijke ervaring. Aanrader
Kei vriendelijk en behulpzame lesgever
Ik heb een super fijne les voor mijn code 372. De leraar was heel geduldig maar had voldoende vertrouwen in mij en daagde mij uit.
Excellent experience
Met goede tips en tricks kom je er!
De begeleiders helpen je heel goed doorheen het traject. Ze leggen duidelijk en rustig werkpuntjes aan je uit.
Toffe en vriendelijke mensen
De lessen waren volgens mijn verwachtingen.
Les gekregen van 2 lesgevers zeer aangenaam geen stress tijdens de les dit is een ervaring om niet meer te vergeten. En een extra ster aan Marc Van Deun.
Ik had in het begin een ander rijschool (bekende) 3x gestuurd voor mijn 4u rijles en ze hadden niet geantwoord toevallig kwam ik deze rijschool tegen en hadden ze me direct een afspraak gegeven de les was super leuk ik had op een hele goede motor gereden en de lesgever was heel tof had een hele goede vibe. Als ik mijn a2 of a rijbewijs ga doen ga ik zeker mijn rijlessen in deze rijschool afleggen. Heel tevreden!
Goede uitleg, leren allen tips en tricks aan!
Telefonisch en het contact met de lesgever was zeer goed Ook de lesmotoren waren perfect inorde en goed onderhouden terrein.
Heel goede lesgevers, elk met een andere aanpak en ook uitstekende begeleiding bij examens. Lesgevers werken op individuele groeikansen om je goed voor te bereiden op zowel examen manœuvres als openbare weg (A rijbewijs)
Na de ontvangst en theoretische uitleg, waren de motorbeheersing op het terrein en de rij-ervaring op de openbare weg van grote waarde, zeker het herbekijken van de rit, gefilmd met camera, was voor mij een goede herhaling, want je ziet jezelf nooit rijden. De deskundige feedback van Hugo was met verve gebracht, we zijn nooit te oud om te leren. Fijne dag gehad, voor herhaling vatbaar.
Alles goed en vlot verlopen.
Ik ga voor mijn A2 rijbewijs. Je voelt je meteen goed bij de lesgevers en geven veel duidelijke uitleg en wat beter kan. Als het goed is gaan ze het ook duidelijk zeggen daardoor dat ik mij nog beter voelde en op mijn gemak op de motor. De voertuigen zelf waar we met reden waren ook deftig verzorgt en goed onderhouden.
Ik vond het zo tof dat ik meerdere extra (verplichte) lesuren heb gevolgd. De begeleiding is top. Heb meerdere instructeurs gehad en ze zijn allemaal toffe mensen ;)
Ik ben hier totaal onervaren begonnen aan een motor opleiding met 0 ervaring, op aanraden van een collega. Met Ronald als instructeur. Van het eerste moment voel je u hier op uw gemak en krijg je de nodige bijsturing! Een echte aanrader in de omgeving van Antwerpen voor iedereen die zijn of haar motor rijbewijs wil gaan halen!
Vriendelijke, joviale en geduldige lesgevers met ervaring! + + + + +
Heel professioneel, sympathiek, tof. Alles wat je zoekt bij een rijschool, vind je bij Traffix. Heel goeie leraars die u altijd goeie tips meegeven!
ik vond de lesgever zeer rustig en aangenaam hij legde alles zeer goed en rustig uit waardoor ik geen stress had en alles opvolgde wat hij zei zeer tevreden dat ik voor traffix koos !
Over Rijschool Traffix Met haar jarenlange ervaring profileert Rijschool Traffix zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 13 vestigingen leiden onze 80 medewerkers jaarlijks zo’n 5000 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide Rijschool Traffix uit tot marktleider in rijbewijsopleidingen in de regio.