regelmatig bij iPhone Dokter Maastricht geweest. gezin met 3 iphones en dan gaat er wel eens een scherm kapot. ook nu weer. blijkt thuis dat micrfoontje het niet doet. geen probleem, wordt ook nu vakkundig en uiteraard kostenloos gerepareerd. dus niet alleen goede en snelle reparaties, maar ook super aftersales! groot compliment voor deze vakman!!
Mijn IPhone is prima gerepareert en de kosten waren nihil.
Snel en zorgvuldig. Komt zijn afspraken na.
Gemakkelijk afspraak maken, mijn problemen goed en snel opgelost Zal hem zeker aanbevelen bij kennissen
Zou alleen beter in een andere wijk kunnen zitten.
snel en duidelijk geholpen voor een nette prijs
Goede snelle service en zeker niet duur. Had een kleinigheidje en hoefde ook maar een paar euro te betalen.
Een afspraak inplannen kan op korte termijn, behulpzaam en vlotte reparatie. De werkplek is het enige puntje wat verbetert kan worden en de professionaliteit zal vergroten.
Binnen 1 dag kon ik terecht. Mijn vragen werden goed beantwoord. Daarnaast kreeg ik nog tips voor de vergoeding via de verzekering. Binnen 15 minuten stond ik buiten. Ook werd er goed gecontroleerd of de telefoon het weer deed.
ALAIN WAS/IS GOEDE LUISTERAAR,LEEFT ZICH MET DE KLANT IN IN HET PROBLEEM EN GAAT VERVOLGENS VOORTVAREND AAN DE SLAG
Perfect ik raad het iedereen aan
Very quick, super friendly and a job well done! Perfect.
Uitstekende service, prima dienstverlening.