Na lang wikken en wegen hebben wij uiteindelijk toch gekozen voor Prefast en wij zijn erg tevreden met het resultaat. De communicatie tijdens het hele proces was erg goed (wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is), de uitbouw ziet er keurig uit en precies naar onze wensen (het was geen 'standaard' uitbouw) en het bouwteam heeft netjes en snel gewerkt. Klein puntje was een stopcontact die het in eerste instantie niet deed, maar dat was snel geregeld. Mooi werk.
Wij zijn erg tevreden over Prefast. Gezellig bij ons thuis werden onze wensen genoteerd, dit alles gaat lekker laagdrempelig. Tijdens het wachten op de uitbouw kwamen er regematig vragen naar boven, geen vraag was teveel en er werd goed met je meegedacht. Uiteindelijk tijdens het plaatsen was de communicatie erg goed. Op de ochtenden werd ons netjes verteld wat er gedaan zou gaan worden (dit was erg prettig, zo weet je wat je die dag kunt verwachten) Op het moment dat er zaken waren werd ik erbij geroepen en werdt in overleg de beste optie uitgevoerd. Het verliep erg soepel en hoe cool was het op de dag dat de uitbouw de straat in werd gereden en dat je hem daarna door de lucht ziet gaan!! Na de oplevering bleek 1 loze leiding niet functioneel, deze is op een later tijdstip door het serviceteam weer netjes functioneel gemaakt. Al met al een super ervaring, Prefast is zeker een bedrijf met vakmensen welke wij aanbevelen!!
Kundige en sympathieke werklieden. Vriendelijk naar ons als klant en goede samenwerking onderling. Prettig om zulke vakmensen over de vloer te hebben!! Alle info vooraf duidelijk en zo niet...waren ze altijd bereid om uitleg te geven. Goede nazorg en...inderdaad in 1 week klaar!
een mooi resultaat is er geleverd in een korte tijd. Is wel een enorme prijs en communicatie tav het heien was ook niet al te duidelijk (dit ivm andere afspraken die er geregeld moesten worden voor ze konden plaatsen). Ook konden ze hem niet volledig recht krijgen tav bestaande gevel. Toch is er een stukje kwaliteit werk aangeleverd wat zeker meerwaarde is voor de woning.
Na onze oriëntatie voor een uitbouw terecht gekomen bij Prefast, heldere uitleg gekregen van Andreas en een rondleiding door de fabricagehal, de bouw zelf was zeer snel en professioneel. en nog sneller dan de 5 dagen, dus top. In vergelijk met buren verderop die 9 weken in de zooi hebben gezeten. Wij zijn zeer tevreden met onze uitbouw en het ziet er prachtig uit.
Wij hebben een uitbouw laten plaatsen en zijn heel erg tevreden over de snelle en vakkundige plaatsing. Van te voren hebben wij duidelijke afspraken gemaakt over de prijs, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Weinig tot geen overlast gehad, alle vragen die we hadden werden netjes beantwoord, Zeer vriendelijke vakmensen die graag met je meedenken. Wij hebben onze buren ook aangestoken, zij hebben inmiddels ook een uitbouw van prefast, deze is ook keurig aansluitend geplaatst tegen onze uitbouw. Wij zijn superblij en zouden zo weer voor prefast kiezen, het is een aanrader!
Geen gezeur alles volgens afspraak een ,aanrader
We zijn heel blij met onze uitbouw! Geplaatst binnen 3 dagen zelfs! Hele aardige werknemers, er wordt echt naar je wensen geluisterd. De prijzen en informatie is ook helder en duidelijk, geen nare verrassingen! Zeker een aanrader!
Prefast heeft bij ons snel een fantastische aanbouw geplaatst. Blij dat ik voor Prefast heb gekozen. In plaatst van 8 weken in de rommel maar 4 dagen. En tijdens het plaatsen van de aanbouw was alleen stofzuigen zo nu en dan nodig. Voor de rest weinig overlast in huis gehad. Ideaal met twee kinderen. Een echt aanrader. Tevens goed en vakkundig geholpen. Altijd te bereiken voor vragen en bellen indien nodig snel terug. Prefast bedankt.
WIJ HEBBEN NU RUIM EEN JAAR DE AANBOUW, VOORZIEN VAN EEN LICHTSTRAAT ( AANRADER ) EN EEN 4 DELIGE SCHUIFPUI, WE ZIJN MEER DAN TEVREDEN, ZOWEL DE BEGELEIDING VAN ANDREAS, DAN WEL JEAN PAUL EN ZIJN COLLEGA’ S DIE VOOR DE NAZORG ZORGEN. DIKKE PLUIM VOOR PREFAST
Een uitbouw geplaatst binnen een week. Het leek in de eerste instantie een uitdaging, maar is wel gerealiseerd. Vanaf de tekentafel tot aan de uitvoering en oplevering uitstekend uitgevoerd. We zijn zeer tervreden hoe de club van Prefast ons door het project begeleid heeft.
Eerste contact met Prefast waren keurig en netjes. Uitbouw is ook netjes geplaatst. In onze uitbouw zit een verbindingsdeur naar de garage. Helaas bleek toen wij de vloer wilde gaan leggen dat er bij de lengte van de deur geen rekening is gehouden met het feit dat er nog een vloer gelegd zou moeten worden. Een nootkreet uitgedaan. Allereerst van het kastje naar de muur gestuurd. Aannemer werd gestuurd om de deur op te halen. Al aangegeven dan wij dan met een open verbinding zitten naar een niet geisoleeerde garage en dat ik niet in de kou wilde zitten met 2 kleine kinderen in huis. Mijn voorstel was om de huidige deur bij te zagen (was prima mogelijk volgens de aannnemer) en dan een nieuwe deur te plaatsen. De aannemer heeft dit zelf nog met Prefast overlegd. De reactie hierop was dat dat te duur was. Dus zetten ze liever hun klanten letterlijk en figuurlijk in de kou. Hierop op 5-11 een officiele klachten gestuurd naar de directie. Helaas nog steeds geen reactie. Hopelijk wordt vandaag de deur teruggebracht, maar het heeft zeer forse impact gehad op ons gezin. Diep teleurgesteld.
Bedrijf is niet bereid mee te denken in Corona-tijd. Doen er alles aan om toch nog maar wat geld af te troggelen van mensen. Plaatst zelfs privacy-gevoelige informatie van klanten zonder pardon online. Kijk uit met Prefast!
Vanaf het begin helder en transparant met een eerlijke oprechte communicatie. Veel mogelijkheden en echt een stukje maatwerk. Tijdens de week van plaatsen duidelijke communicatie en goed overleg. De snelheid is echt een meerwaarde, bij ons duurde het helaas door omstandigheden een dag langer. De aangegeven punten welke ik heb doorgestuurd als feedback daar is op een zeer goede manier mee omgegaan. Kortom ik kan het alleen maar aanraden. Mvg Fam. Lenting
Kijk uit met dit bedrijf. Met name Pieter heeft maar 1 doel voor ogen en dat is zoveel mogelijk de klant uitknijpen.
Wonderlijke en een verrassende reactie van Noam uit Amsterdam. Na de getekende overeenkomst stuurden wij hem de 1e termijn toe. Toen gaf Noam aan dat er eerst goedkeuring van de VvE nodig was waarop wij de factuur gecrediteerd hebben in afwachting van de goedkeuring. Na een halfjaar niets meer vernomen te hebben is er vanuit Prefast gevraagd naar de ontwikkeling. Toen kwam er een heel verhaal met o.a. privé redenen waarom het niet kon doorgaan. Normaal gesproken liggen de kosten van het ontbinden van de overeenkomst hoog. Prefast heeft rekening houdend met hun situatie € 500,- gevraagd voor het ontbinden van het contract waarmee wij voor een deel de verkoop kosten kunnen dekken. In plaats van een compliment betreft een nette afhandeling plaats Noam bovenstaande recensie.
Na jaren sparen wilde ik een aanbouw aan mijn huis laten plaatsen en kwam ik bij Prefast terecht. Want een aanbouw binnen een week leek mij geweldig. Door Frank werd duidelijk uitgelegd wat er allemaal mogelijk was en hij was bereid meerdere keren de offerte aan te passen. De daarbij gevoegde gegevens gaven tot in detail aan wat ik kon verwachten. Door Martin is alles perfect voorbereid, de tekening meerdere keren aangepast op mijn wensen en ook meegedacht over de beste indeling van de aanbouw. Ruim van tevoren was bekend wanneer de aanbouw geplaatst zou gaan worden en onlangs was het zover! Op maandag werden de voorbereidingen gedaan en op dinsdag werd met een grote hijskraan in een klein dorp onder ogen van mij en mede-dorpsbewoners het nieuwe deel van het huis over het bestaande deel heen getakeld. De heren van Kopa aannemers hebben de delen aan elkaar gemonteerd en de afwerking verzorgd. Een extra verzoek aan hen werd moeiteloos ingepast. Heel bijzonder dat op dinsdagavond het licht al brandde. Alles ziet er heel netjes afgewerkt uit, er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en ik ben door alle partijen heel netjes behandeld. Kortom: ik ben heel blij en zou zo weer voor Prefast kiezen!
We zijn blij met Prefast in zee te zijn gegaan voor het realiseren van onze uitbouw. Dit hebben we tegelijk met onze wederzijdse buren gedaan, en het resultaat is echt geweldig, de uitbouw is superdegelijk gebouwd en sluit werkelijk naadloos aan op de rest van het huis. Natuurlijk weet je van tevoren nooit helemaal waar je aan begint, en hadden we best wel wat vraagtekens bij het idee 'prefab'. Offertes en plaatjes zeggen immers niet alles, en het is maar afwachten of iedereen zich aan de afspraken houdt. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Prefast vanaf het eerste begin heel duidelijk en rechtdoorzee is geweest, we hebben geen negatieve verrassingen gehad en de communicatie was altijd erg vlot en vriendelijk. Afspraken werden a-l-t-i-j-d nagekomen. Natuurlijk is er op het laatst nog even 'dat ene latje'. En de mensen van Prefast hadden nog een onvolkomenheidje gezien in een meegeleverd ventilatierooster, iets wat onszelf niet eens was opgevallen. Ook dat hebben ze allemaal heel mooi opgelost en afgewerkt. De uitbouw staat er inmiddels alweer een tijdje, en we genieten er elke dag van!
Maandag de palen in de grond Dinsdag plaatsing van de uitbouw Woensdag aansluiten Donderdag afwerken Vrijdag de laatste puntjes op de i Zaterdag vloerbekleding en Zondag genieten van extra ruimte. Dat is pas overzichtelijk!
Gebeld, op verzoek tekening van de uitbouw en vele situatiefoto's opgestuurd. Offerte zou binnen een week klaar zijn. Na enige tijd nog niets. Dus maar weer bellen, e-mailen en vragen om een offerte. Uiteindelijk geen offerte, maar wel een bericht dat er eerst een aantal ingrijpende aanpassingen (lees verbouwingen) aan de achterzijde door mij gedaan moeten worden, voordat er de prefabuitbouw geplaatst kan worden. Nu pas begrijp ik het..... het moet binnen vijf dagen gerealiseerd kunnen worden en dat kan alleen als alles recht toe, recht aan is............ alles wat buiten het 'gangbare' valt is geen optie........... zucht wat een bedrijf.
Prefast heeft voor deze klant geen uitbouw geleverd en kon daar geen uitbouw plaatsen. Dan heeft het uitbrengen van een offerte ook geen zin.
Prefast is een bedrijf dat z’n afspraken nakomt en vakmensen in dienst heeft! Binnen 5 dagen stond onze uitbouw er.
Ik heb Prefast ervaren als een professionele partij die kundig de uitbouw geplaatst hebben. De uitbouw zelf is kwalitatief goed en we zijn er erg tevreden mee. De mannen waren duidelijk met hun planning en communicatie vooraf. Het was heel fijn dat Prefast de uitbouw in een week kon plaatsen. Dat zou ik iedereen wel willen aanbevelen!
De levering van de uitbouw ging volgens planning: in 5 dagjes hadden we een uitbouw van 10m2 exta. En dat ik voor Amsterdamse begrippen natuurlijk: Huge!
Vriendelijke mensen. Goed werk. Werken snel. Als iemand vraagt of ik ze zou aanraden, zeker zonder twijfel.
Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering zijn wij zeer tevreden over Prefast. Andreas en Martin zijn zeer goed bereikbaar, denken mee en komen met oplossingen voor mogelijke problemen. De aannemers die de uitbouw plaatsen werken ontzettend netjes en zijn goed op elkaar ingespeeld. De uitbouw werd bij ons uiteindelijk in drie dagen tijd opgeleverd. Ongelofelijk hoe onze woonkamer binnen drie dagen zo'n transformatie heeft ondergaan. Ik raad Prefast absoluut aan.
Vanaf ons eerste gesprek met Pieter tot aan oplevering hebben wij als zeer prettig ervaren. Onze aanbouw is voor Prefast een "routineklus", toch geven zij ons het gevoel dit een uniek project is. Dit geeft aan dat klanttevredenheid duidelijk hoog in het vaandel staat bij Prefast. Daarnaast willen wij Kopa, het team die de aanbouw plaatst, ook een groot compliment geven. Klantvriendelijk, harde werkers en zichtbaar denkend in oplossingen, top team! Tijdens de werkzaamheden op locatie kwamen we erachter dat er wat schoonheidsfoutjes waren zoals b.v. het stopcontact scheef gemonteerd, belettering op de regenpijp zichtbaar aan de voorkant, afstandsbediening van de zonsverduistering niet op de juiste frequentie, elektriciteit van de vloerverwarming niet aangesloten. Het Kopa team heeft dit allemaal op locatie opgelost! Waren deze schoonheidsfoutjes niet aanwezig dan had ik dit project zeer zeker met een 10 beoordeeld. Wij zijn een tevreden klant en zullen Prefast zeker aanbevelen.