Hele goede ervaring met Prefast. Er wordt altijd snel gereageerd op mailtjes. Mensen komen op afgesproken tijden opmeten. Plaatsen was spannend, maar natuurlijk is het goed gegaan! Je krijgt nadien ook een leuk filmpje van de plaatsing. De "werklui" zijn heel erg aardig en behulpzaam. Voor ons is de afwerking nog in volle gang (stucen, schilderen, rest van het huis verbouwen), maar we weten zeker dat het een aanwinst is voor ons huis en zullen Prefast zeker aanbevelen!!
Goed. De uitbouw lijkt van goede kwaliteit en alles verliep volgens planning. De mensen die de uitbouw plaatsten waren prettig en kundig. Het contact verliep goed, tot de werkvoorbereider in de week vóór de plaatsing met vakantie was en wij geen informatie hadden ontvangen over details, zoals waar en wanneer een kraan de weg zou versperren.
We zijn ontzettend tevreden over werkzaamheden die door Rinse en zijn team zijn uitgevoerd. Vanaf het eerste contact viel direct op hoe vriendelijk en professioneel er werd gecommuniceerd. Afspraken werden altijd nagekomen, wat voor ons veel vertrouwen gaf in het hele proces. Hij was niet alleen vrolijk en prettig maar werkte ook zier nauwkeurig en netjes. Daarnaast nam hij de tijd om al onze vragen uitgebreid en helder te beantwoorden. Wat we vooral waardeerden, was het meedenken in oplossingen.Dit gaf ons het gevoel dat er oprecht betrokkenheid was. Kortom; zeer professionele service met oog voor details, duidelijke communicatie en een klantgericht aanpak. Erg bedankt!
Wij hebben in december '25 een uitbouw laten plaatsen door Prefast. Een ruimte van bijna 25 m2. Alles van tevoren duidelijk op papier gezet, besproken en uitgewerkt. Prefast denkt goed mee en geeft duidelijk aan welke mogelijkheden er zijn. Communicatie liep vlot, altijd bereikbaar en snel antwoord. Rushil was onze contactpersoon en niks anders dan positief. Hij neemt je mee in het proces, neemt geregeld contact op en videobelt zelf tijdens de bouw in de fabriek om je een indruk te geven hoe de uitbouw eruit ziet. Op maandag zijn ze begonnen en donderdag 15.00 werd de uitbouw opgeleverd zoals ze beloofd hadden. De uitvoerders zijn ook fijne mensen. Je hebt minimaal tot geen last van ze en staan je altijd netjes te woord. In januari hebben we een kleine lekkage gehad, die binnen een week hersteld is, top! Prefast pakt alles professioneel aan en je voelt je echt gehoord. Wij zijn nu 4 maanden verder en meer dan tevreden. Achteraf spijt dat we dit niet jaren eerder hebben gedaan. Dikke aanrader!
Wij hebben onze uitbouw laten realiseren door Prefast en zijn daar ontzettend tevreden over. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht en alles is uiteindelijk precies uitgevoerd zoals wij het voor ogen hadden. Sommige details hebben we meerdere keren moeten afstemmen, maar daar werd altijd de tijd voor genomen. Dat zie je duidelijk terug in het eindresultaat. Henk, Dev en hun collega hebben echt topwerk geleverd. Ze hebben keihard gewerkt en de uitbouw in een verrassend korte tijd gerealiseerd – zelfs sneller dan gepland. Daarnaast werden we continu goed op de hoogte gehouden van de planning, aankomsttijden en eventuele vertragingen door bijvoorbeeld verkeer. Dat gaf veel rust en vertrouwen tijdens het hele proces. Wat we ook erg prettig vonden, was de communicatie. Die was altijd duidelijk, vriendelijk en ontspannen. Zelfs als wij zelf iets waren vergeten of niet helemaal goed hadden doorgegeven, werd daar heel netjes en relaxed op gereageerd. Er werd echt met ons meegedacht. De werkplek werd elke dag netjes achtergelaten, wat ook erg fijn was. Qua overlast viel het enorm mee; natuurlijk is er een dag met wat meer geluid, maar dat hoort erbij en was prima te doen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is gewoon eerlijk en goed. Geen verrassingen achteraf, maar duidelijkheid vooraf. De uitbouw ziet er prachtig uit en we zijn er ontzettend blij mee. Echt vakwerk en absoluut een aanrader voor iedereen die een uitbouw overweegt!
Vanaf het eerste contact voelde het goed. Heldere communicatie, een strakke planning en binnen 5 dagen stond onze uitbouw er al. Alles verliep precies zoals afgesproken en het resultaat is prachtig. We genieten elke dag van de extra ruimte. Echt een aanrader!
Bedankt voor deze mooie woorden! We zijn blij om te horen dat u het traject van begin tot eind als prettig heeft ervaren. Heldere communicatie en een efficiënte uitvoering vinden wij erg belangrijk, dus het is fijn dat dit ook zo is overgekomen. Geweldig dat u dagelijks kunt genieten van de extra ruimte, daar doen we het voor. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling!
Wij wilden graag een grotere ruimte om te leven. Na een zoektocht om te gaan verhuizen hebben we toch besloten om te gaan verbouwen. Onze zoektoch is toen begonnen bij een uitbouw. Diverse bedrijven gesproken en materialen bekeken. Maar we hadden het beste gevoel tijdens ons gesprek met Frank van Prefast. We wisten vrij duidelijk wat we wilden met kleuren en materialen en alles kon geregeld worden. We zijn tijdens het hele proces voortdurend op de hoogte gehouden van alle stappen, metingen, bouwkundige analyse etc. Een werk van te voren hadden we fotos gekregen en we waren zeer benieuwd hoe het eruit zou zien bij ons in de achtertuin/aan huis. De aanbouw is zeer goed en vakkundig in elkaar gezet. Dikke complimenten aan de werkplaats. Tijdens het plaatsen werden we continue op de hoogte gehouden wat ze gingen doen. Van te voren werd er gezegd dat het 5 dsgen zou duren en dat woensdag de uitbouw geplaatst zou worden. Uiteindelijk werd dinsdag al de uitbouw geplaatst en donderdag was alles gereed. De mannen werkten zeer goed. Een beschadiging aan onze stenen werd vakkundig gerepareerd. Tijdens de oplevering werd alles rustig uitgelegd em hebben we alles samen gecontroleerd. De oplevering werd gedaan zonder opleverpunten. Kortom. Goed bedrijf. Goede vakmensen. En een fantastische ruimte voor ons. Superbedankt iedereen van Prefast
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te lezen dat u zo’n goed gevoel heeft overgehouden aan het gehele traject, van de eerste gesprekken tot en met de oplevering. Ook uw complimenten over ons team en de werkplaats stellen we zeer op prijs — die geven we zeker door. Geweldig dat de uitbouw volledig naar wens is gerealiseerd en zelfs sneller dan gepland kon worden opgeleverd. Wij wensen u heel veel woonplezier in uw nieuwe, ruime leefomgeving en bedanken u voor het vertrouwen in ons!
Vanaf het eerste moment thuis met onze vertegenwoordiger Rusill tot aan de oplevering met Rinse en zijn twee collega’s echt een top ervaring. De uitbouw is super strak en mooi opgeleverd. Het is zo ontzettend fijn dat jein 5 dagen tijd een aantal meter meer aan je huis hebt. We kunnen het iedereen aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u het traject van A tot Z als perfect heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat alles, van het eerste gesprek tot en met de oplevering, soepel en zorgvuldig verloopt. Ook uw complimenten aan onze collega’s waarderen we enorm, die geven we uiteraard aan hen door. Geweldig dat u zo tevreden bent met het eindresultaat en dat u nu kunt genieten van de extra ruimte. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling! 😊
We zijn erg blij met de uitbouw. De planning en benodigde voorbereidingen zijn van te voren duidelijk gecommuniceerd. Ook het ruime aantal informatiepakketten voor de buren was fijn. Alles is keurig volgens planning uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden waren de bouwvakkers vriendelijk en duidelijk in hun communicatie en respecteerden zij onze privacy door niet zomaar de woonkamer in te stappen. De rest van ons huis bleef schoon, ook dankzij het stofscherm. Geen 10 omdat dat scherm wel wat schade heeft gegeven aan onze muren en plafond.
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de uitbouw en dat de communicatie, planning en uitvoering naar wens zijn verlopen. Ook uw positieve woorden over onze collega’s op locatie waarderen we enorm. We stellen het daarnaast op prijs dat u uw aandachtspunt met betrekking tot het stofscherm met ons deelt. Vervelend om te horen dat dit schade heeft veroorzaakt, dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen dit intern mee om onze werkwijze verder te verbeteren. Bedankt voor uw vertrouwen en we wensen u veel plezier met uw nieuwe ruimte!
Onze ervaring met Prefast is in één woord fantastisch. Waar vooraf werd uitgegaan van een doorlooptijd van vijf dagen, werd het project bij ons in de helft van de tijd opgeleverd. Een uiterst efficiënte uitvoering. Vanaf de ondertekening tot aan de oplevering is het contact zeer prettig verlopen. Hoewel de aanpak gedurfd was(prefab), heeft Prefast de verwachtingen volledig waargemaakt. In het bijzonder willen we uitvoerder Rinse complimenteren: hij werkt zeer nauwkeurig, is oplossingsgericht en zijn aanwezigheid op de bouwplaats was erg prettig. Wij raden Prefast dan ook ten zeerste aan
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat mooi om te lezen dat uw ervaring met ons als fantastisch wordt omschreven en dat het project zelfs sneller dan verwacht is opgeleverd. Efficiëntie en kwaliteit staan bij ons centraal, dus het is geweldig om te horen dat dit zo is ervaren. Ook uw complimenten over het contact gedurende het hele traject en uw vertrouwen in onze prefab aanpak waarderen wij zeer. De persoonlijke woorden over onze uitvoerder geven we uiteraard met trots door. Dank voor uw vertrouwen en uw aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe ruimte!
Na lang overwegen om een uitbouw te laten plaatsen hebben we Prefast uitgenodigd voor een gesprek. Van eerste contact voelde dit vertrouwd. Alle tijd genomen en zelf na offerte geen haast en nogmaals overleg en aanpassingen geen probleem. Na akkoord offerte bleef het contact helder en snel. Alle afdelingen werken goed samen. Deelbetalingen splitsen voor bouwdepot geen probleem. Vanuit montage netjes op de hoogte gehouden van de bouw. Tijdens de week van plaatsing vriendelijke monteurs, goede uitleg, grapjes en net werk! Slechts één restpunt, voor ons niet noemenswaardig en dus conclusie: een aanrader voor iedereen die zonder gezeur een goed product wil laten neerzetten in vijf dagen!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te lezen dat u het gehele traject als eerlijk, betrouwbaar en prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten de tijd en ruimte te geven om weloverwogen keuzes te maken, dus het is mooi dat dit zo is overgekomen. Ook uw waardering voor de samenwerking tussen onze afdelingen en de communicatie tijdens het proces stellen we zeer op prijs. De complimenten voor onze monteurs geven we uiteraard graag aan hen door. Geweldig dat u zo tevreden bent met het eindresultaat en dat u ons aanbeveelt. Dank voor uw vertrouwen en we wensen u veel plezier met uw nieuwe ruimte! 😊
Erg tevreden met de service van prefast voor onze aanbouw. De bouw zelf was erg efficient en netjes en de communicatie was alles naar wens. De jongens dachten goed mee met onze wensen en het resultaat mag er zeker zijn. Dank aan Devlin, Wilfred en de mannen van de productie!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de service als het eindresultaat van uw aanbouw. We vinden het belangrijk dat de bouw efficiënt, netjes en in goed overleg verloopt, dus het is prettig dat dit zo is ervaren. Uw complimenten voor onze collega’s en de productie geven we uiteraard graag door. Geweldig dat alles naar wens is verlopen en dat u blij bent met het resultaat. Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw nieuwe ruimte!
Wij zijn uitermate tevreden over Prefast. Afgelopen week hebben zij onze uitbouw geplaatst en het hele traject is zeer prettig verlopen. Wat ons vooral opviel is de klantvriendelijkheid en het meedenken van het personeel. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en actief gezocht naar oplossingen om deze zo goed mogelijk te realiseren. Dat gaf veel vertrouwen. De uitleg tijdens het proces was duidelijk en bij de oplevering werd alles rustig doorgenomen. Er was ruim voldoende tijd om vragen te stellen, wat wij als erg prettig hebben ervaren. Kortom: een professioneel bedrijf met vakbekwame mensen en een klantgerichte aanpak. Wij bevelen Prefast zeker aan!
Wij zijn zo blij dat wij hebben gekozen voor Prefast. We zijn met een idee naar Prefast gegaan. En ze hebben meer dan geleverd. Een prachtige uitbouw met alles wat wij wilden en nodig hadden erop en eraan. Wij hadden meer ruimte nodig. En die hebben we nu. En een hele mooie. Binnen een paar dagen was het gewoon klaar. En kunnen we nu bezig om de ruimte verder te realiseren zoals wij dat willen.
Bedankt voor deze prachtige feedback! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de uitbouw en het hele traject. We vinden het belangrijk om niet alleen te leveren wat gevraagd wordt, maar juist ook mee te denken om tot het beste resultaat te komen. Geweldig dat de extra ruimte nu helemaal naar wens is en dat jullie er direct mee aan de slag kunnen. We wensen jullie heel veel plezier met het verder inrichten en gebruiken van de nieuwe ruimte!
Afspraken zijn nagekomen, transport was uitstekend en het plaatsen van de aanbouw liep op rolletjes!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat zowel het transport als de plaatsing soepel zijn gegaan. We hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken, dus het is mooi dat dit zo is ervaren. Veel plezier gewenst met de aanbouw!
Wij zijn erg tevreden over Prefast. Er is netjes gewerkt, ze waren op tijd en gaven vooraf duidelijk aan wat ze gingen doen. Daarnaast waren het aardige mannen om over de vloer te hebben. Alles is soepel en professioneel verlopen. Kortom: dik tevreden en zeker een aanrader!
Hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat alles soepel en professioneel is verlopen en dat jullie tevreden zijn met ons werk. We waarderen jullie aanbeveling zeer! We wensen jullie nog veel woonplezier met de nieuwe ruimte.
Mijn ervaring met Prefast was uitstekend: duidelijke communicatie, strak gepland en binnen 5 dagen staat er een perfect afgewerkte uitbouw waar je enorm blij mee bent!
Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de uitbouw! Fijn dat ons vakwerk en advies goed hebben geholpen en dat alles binnen een week is gelukt. Hartelijk dank voor jullie mooie woorden!
Heel hartelijk bedankt voor jullie vakwerk en prettige advies, ongelofelijk dat dit lukte binnen een week. Bedankt!!
Verkoper Rushil heeft ons erg goed geholpen. Hij is vriendelijk en duidelijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Uiteindelijk hebben we voor een ander concept gekozen en zijn we dus niet met Prefast in zee gegaan maar dat heeft zeker niet aan Rushil gelegen.
Hartelijk dank voor jullie bericht en de mooie woorden over Rushil. Fijn om te horen dat hij vriendelijk en duidelijk was in de begeleiding. We begrijpen jullie keuze voor een ander concept en waarderen dat jullie dit toelichten.
een vergroting van onze woning , 11 meter breed en 3 meter lang. De uitbouw is in 5 dagen geplaatst, een spectaculaire happening. Alles is goed verlopen en we zijn tevreden met het eindresultaat.
Wat een prachtig resultaat! Fijn om te horen dat de uitbouw van 11×3 meter soepel is verlopen en dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. We zijn blij dat het zo’n spannende en succesvolle ervaring is geweest. En wensen u veel plezier met de nieuwe woonruimte.
Wat een upgrade! En wat hebben jullie een onwijs leuk team. Mochten jullie nog eens in de buurt zijn, hartelijk welkom op de koffie om ook de ingerichte situatie te bekijken...
Wat een topreview, dank je wel! Fijn om te horen dat je blij bent met de upgrade en ons team. Wij wensen u veel woonplezier met de nieuwe ruimte!
Mijn uitbouw is vakkundig, efficient en snel geplaatst. Er was ruimte voor vragen en uitleg, bij elke stap ben ik in het proces meegenomen. Een hele fijne ervaring en ik waardeer deze manier van werken.
Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat u de samenwerking als vakkundig, efficiënt en prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om klanten goed mee te nemen in het proces en nemen graag de tijd voor vragen en uitleg. Bedankt voor het vertrouwen!
Vooraf hebben we onze wensen en vragen verzameld en goede informatie ontvangen. De offerte was meteen volledig en het inmeten zeer nauwkeurig. Het plaatsen is zelfs binnen de voorspelde tijd afgerond. Vanzelfsprekend is dan het resultaat precies wat je wilde en hebben ze onze hoge verwachtingen meer dan waar gemaakt. De keuze was verhuizen om groter te wonen of alleen de woonruimte beneden uit te breiden. Dat laatste is het dus geworden. We genieten er elke dag van!
Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat alle wensen zijn uitgekomen en dat zowel het voortraject als de uitvoering zo goed zijn bevallen. We doen ons best om duidelijk te informeren, nauwkeurig te werken en afspraken na te komen, dus het is geweldig om te horen dat dit ook zo is ervaren. Dat u nu elke dag geniet van de extra woonruimte maakt het voor ons helemaal geslaagd. Veel woonplezier gewenst!
Wij hadden bij Prefast gelijk een goed gevoel. Hengelo was voor ons te ver om even heen te rijden dus zijn bij ons thuis langs geweest en hebben daar de mogelijkheden besproken. Zo konden wij onze droom uitbouw realiseren voor een zeer mooie prijs. Alles was ons duidelijk uitgelegd hoe het proces zou verlopen en zo kwamen we niet voor verrassingen te staan. Het eindresultaat is precies zoals wij dat voor ogen hadden, mischien zelfs nog wel mooier. Hartstikke bedankt
Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat jullie vanaf het begin een goed gevoel hadden bij Prefast en dat ons bezoek bij jullie thuis heeft geholpen om de mogelijkheden duidelijk te maken. We zijn blij dat het proces helder was en dat het eindresultaat precies of zelfs mooier dan jullie verwachtingen is. Het doet ons plezier dat jullie droomuitbouw zo gerealiseerd kon worden tegen een mooie prijs. Veel plezier met de nieuwe uitbouw en nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen!
Goed advies gekregen! Uiteindelijk de plaatsing van de uitbouw gedaan. Snel en vakkundig met professionele medewerkers. Alles binnen de afgesproken plaasingstijd. Goede en kwalitatieve materialen gebruikt met perfecte afwerking. Bedankt en zeker aan te bevelen:))
Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het advies, de snelle en vakkundige plaatsing en de professionele medewerkers. We zijn blij dat alles binnen de afgesproken tijd is verlopen en dat de materialen en afwerking aan jullie verwachtingen voldoen. Dank voor jullie vertrouwen en aanbeveling!
Jarenlang werd gedacht dat een prefab uitbouw niet mogelijk was. Een dakkapel misschien, maar een complete uitbouw die grotendeels in de fabriek wordt gemaakt en vervolgens in één keer wordt geplaatst? Dat leek onhaalbaar. In 2012 besloot Prefast dat het anders moest. Vanuit de overtuiging dat bouwen slimmer kon, ontwikkelden we een manier van werken waarbij voorbereiding, precisie en kwaliteit centraal staan. Niet bouwen op locatie onder wisselende omstandigheden, maar gecontroleerd werken in onze fabriek. Dat veranderde alles. Door het proces anders in te richten, werd het mogelijk om snelheid en kwaliteit te combineren. Een complete uitbouw die in slechts 5 dagen wordt geplaatst, met minimale overlast en een hoogwaardige afwerking. Wat ooit onmogelijk leek, is inmiddels de standaard geworden. Inmiddels realiseerden we meer dan 1.500 uitbouwen door heel Nederland. Iedere dag blijven we ons proces verbeteren, zodat onze klanten kunnen rekenen op meer ruimte, meer woonplezier en een zorgeloze verbouwing. Benieuwd hoe andere klanten hun project met Prefast hebben ervaren? Lees op deze pagina hun reviews. Wil je zelf ontdekken wat er bij jouw woning mogelijk is? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan op prefast.nl of plan een afspraak met één van onze adviseurs. We staan voor je klaar!