Heel fijn om van te voren mijn wensen te kunnen bespreken. De dj stond daar goed voor open en heeft daar ook zeker goed gehoor aan gegeven op de avond zelf. Alle overige verzoeknummers heeft hij ook gedraaid, mits hij het bij zich had. Er is zeker genoeg gedanst en ik heb absoluut genoten! Franka, Jarige
De vriendelijke manier van aanspreken in de mail. Alles werd heel duidelijke uitgelegd en er werden hele duidelijke vragen gesteld. De vragenlijst die we moesten invullen was super. Het was ons heel duidelijk dat de DJ Company ons feest tot een giga feest wilde maken en dit is heel goed gelukt 10+. Super dat de DJ van te voren belde om zich voor te stellen en nogmaals de vragenlijst door te nemen. Voor de DJ Company een dikke tien en ons feest was volgens ons en onze gasten een 10+. Fantastisch om op terug te kijken. Groeten van Liesbeth
De gasten hadden het enorm naar hun zin en het bruidspaar nog meer! De DJ was super vriendelijk en dacht goed met ons mee. Bedankt voor de geweldige avond!
Ik was zeker niet de makkelijkste klant, maar chapeau voor jullie DJ Pierre + assistent. Ze hebben het echt super gedaan. Dank ervoor! Claudia (jarige)
Ik vond de persoonlijke benadering geweldig. Je weet van te voren niet welke DJ je gaat krijgen maar omdat er zo duidelijk wordt gecommuniceerd heb je vanaf het begin het gevoel dat dat goed komt. Naast het contact met het bruidspaar werd ik, als ceremoniemeester, ook op de juiste manier betrokken. Tijdens het feest was het ook super. De DJ nam zelf geen moment de aandacht op zich, maar voelde feilloos aan welke muziek in de smaak viel. De dansvloer is van het begin tot het eind gevuld geweest, de sfeer was perfect. Enige puntje waar ik opmerkingen over hoorde op het feest zelf was dat jullie nogal een grote lichtbak met reclame hadden. De hele DJ stage was sowieso vrij groot en veel mensen vroegen cynisch 'waar de DJ te boeken was' omdat jullie bedrijfsnaam wel erg groot zichtbaar was.
Beste Mark, Communiceren vinden wij erg belangrijk. Goed om te horen dat dit voor jou ook een ‘must’ is. Bedankt voor de feedback over onze lichtshow. We zullen hier een volgende keer rekening mee houden. Groeten, Jordi
Het feest moest even opgang komen maar uiteindelijk was het een FEEST! Lekker gedanst, muziek hard maar niet overdreven. Vrolijke dj danste af en toe gezellig mee achter zn tafel. Bedankt!
Beste Renate, Geweldig om te horen dat het uiteindelijk een swingend feest was. Wie weet tot een volgende keer. Groeten, Jordi
super gezellige en zeker onvergetelijke avond gehad met dank aan onder andere de dj-company
Hoi Andres, Wat leuk dat jullie een onvergetelijke avond hebben gehad. Wij hebben ook erg genoten. Groeten, Jordi
De DJ company kwam vanaf het begin als een betrouwbare partij over. Dit bleek ook in het verdere contact echt zo te zijn. Niets werd aan het toeval overgelaten en ook het contact met de DJ zelf was perfect. We hadden een groep waar de muziekwensen best verschillend waren. De DJ is hier op een speelse manier mee om gegaan waardoor iedereen op het einde van de avond het gevoel had dat zijn muziek gedraaid was. Ik had zelf ook het gevoel echt jarig te zijn i.p.v. de hele avond bezig te zijn met de muziek. De volgende keer zeker weer zo!
Beste Willem, Hopelijk is er nog lang over jouw verjaardag nagepraat. Missie geslaagd! Groeten, Jordi
We gaven afgelopen vrijdag een openingsfeest op kantoor, en omdat het wel een knalfeestje mocht worden wilden we graag een dj. En een knalfeest is het geworden! De dj’s speelden super op de sfeer in en de dansvloer heeft van begin tot eind vol gestaan. Verder luisterden ze goed naar onze wensen, en achteraf kregen we van klanten zelfs nog complimenten over de muziek. Een geslaagd feestje met dank aan The DJ Company!
Hoi Marjolein, Kijk hier doen wij het voor. Een swingend feest voor jou en al je collega’s. Super! Groeten, Jordi
De website wekte meteen vertrouwen en dat werd bevestigd door de prettige communicatie met de mensen van de DJ Company. Ze verzekerden ons een gevulde dansvloer en dat is goed gelukt! De DJ voelde de sfeer perfect aan en het feest ging helemaal los. Naderhand kwamen er meerdere vrienden naar me toe om te vragen waar ik toch die goede DJ vandaan had: de DJ company dus! Ik ben ontzettend tevreden en raad de DJ Company aan iedereen aan die een goed feest wil geven!
Hoi Rosalie, Super om te horen dat jullie hebben genoten. Dat hebben wij ook! Groeten, Jordi
Een top feest mede dankzij DJ Jim van The DJ Company. Hij voelde de sfeer goed aan en liet ons van te voren weten dat wanneer wij het liever anders zagen het ook gelijk aangegeven kon worden zodat hij het anders aan kon pakken. Maar dit was totaal niet nodig! Wanneer ik een vraag had over de DJ of over de avond werd mijn mail super snel beantwoord. Dat was erg fijn omdat je voor zo'n dag alles perfect wil hebben en de enige zenuwen een rol spelen. Het enige waar wat wij jammer vonden is dat wij zelf de DJ moesten contacten voor het bespreken van de avond. Dat zou 2 avonden voor t feest gedaan worden maar een dag voor het feest hebben wij zelf maar gebeld omdat we niks gehoord hadden. De DJ was erg druk en vroeg of hij ons later terug kon bellen en hij heeft dat toen ook netjes gedaan.
Beste Marjolijn, Fijn om te horen dat het een geweldig feest was. Excuus dat wij zelf geen contact met jullie hebben opgenomen. Gelukkig is alles goed gekomen. Groeten, Jordi
Super avond.Goed gedaan Jos.
Beste Rene, Ook names Jos, heel erg bedankt. Wij hebben het ook erg leuk gevonden. Groeten, Jordi
Zowel in de aanloop als tijdens en na het feest is het contact met The DJ Company heel plezierig geweest. Afspraken werden 100% nagekomen. Alles was prima geregeld. Eigen muziekkeuze werd op een leuke manier met de vrije keuze van de DJ gemixt. Veel swingende dansbare muziek dus de dansvloer stond constant vol! Niemand wilde om 23.00 uur stoppen!
Beste Karin, Leuk om te horen dat de gasten langer door wouden gaan. Aan elk moois komt helaas een eind. Hopelijk tot een volgende keer. Groeten, Jordi
Via onze zwager hoorden we van DJ Company. Voorafgaand aan ons feest hadden we contact met DJ Frank. We hebben onze wensen doorgesproken. Op het feest is Frank gestart met rustige muziek tijdens het walking diner. Na het dessert hebben we nog even een paar uurtjes heerlijk gedanst. Lekkere dansmuziek, voor jong en oud, van 16 jaar tot 80 jaar stonden op de dansvloer te dansen. Frank speelde heel goed in op de sfeer van de avond. Al met al een hele gezellige dansavond. Wij hebben heel erg genoten. En dit hoorden we ook van onze gasten. Nogmaals bedankt voor de gezellige dansavond. Rienk-Bert en Astrid van Noord.
Beste Rienk-Bert en Astrid, Wat fijn dat wij goed op de sfeer hebben ingespeeld. Dit mag je van ons als DJ natuurlijk verwachten. Goed om te horen dat iedereen heeft genoten. Groeten, Jordi
Super DJ!!
Beste Daisy, Weinig woorden maar fijn om te weten dat jullie het super vonden. Wij hebben ook genoten. Groeten, Jordi
Op zoek naar een DJ voor ons trouwfeest kwamen we terecht op de website van The DJ Company. Na een email gestuurd te hebben werd ik vrijwel meteen gebeld door Tette (DJ Company) om het een en ander uit te leggen. De dag daarna heb ik een GO gegeven op de offerte en kreeg ik een 'wishlist' opgestuurd waarin wij al onze wensen aan hebben kunnen geven. Dat was al super leuk om te doen omdat we toen al over ons feest konden nadenken. Een aantal dagen van te voren werd ik gebeld door DJ Martijn om het allemaal nog één keer door te nemen. Hij heeft alles super goed begrepen. Wat begon met rustige nummers werd langzaam opgebouwd naar een feest. Na het praatje van onze ceremoniemeester ging vanaf minuut 1 het feest op 100% en dat heeft Martijn op 100% kunnen houden, petje af! Wisselende muziekgenres kwamen voorbij uit onze voorkeurenlijst, uit zijn eigen collectie én uit het publiek. Even samengevat: De communicatie van de DJ Company verdient meer dan een 10, dit heb ik nog niet eerder zo meegemaakt. DJ Martijn heeft zijn werk vakkundig uitgevoerd en heeft iedereen op de dansvloer gekregen. Remco, bruidegom
Heel erg bedankt voor de lovende woorden. Wij hebben net als jullie genoten van het feest. Fijn dat het vanaf begin tot eind een swingend feest was! Groeten, Jordi
Het was een super avond, heerlijk gedanst. De sfeer zat er gelijk goed in. DJ Alexander een aardige sympathieke man, denkt mee, overlegt van te voren goed, geeft tips. Iedereen was erg enthousiast over het verloop v d avond. In een woord SUPER!!!! Alice (ceremoniemeester
Geweldig om te horen dat het een super feest was. Wij hebben het ook erg leuk gevonden. Ook namens DJ Alexander, bedankt! Groeten, Jordi
Vooraf wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten bij een company ipv direct boeken bij een dj. Maar de service vooraf beloofde al veel goeds. Zelf wordt je op zo'n avond erg geleefd, maar de paar keer dat ik me op de dansvloer kon bewegen was het geode muziek. Ook heb ik geen moment gezien dat er niet gedanst werd, wat ook een geode indicatie is dat de muziek goed was.
Fijn om te horen dat de juiste muziek is gedraaid. Ook dankzij jullie gasten was het een swingend feest. Heel erg bedankt! Groeten, Jordi
Het was een super feest. Mensen die je nooit op de dansvloer zag, liepen en dansten nu volop mee. De DJ Johan heeft het even 1x voorgedaan en toen ging alles los. Bedankt en misschien tot een volgende keer. Arie (bruidegom)
Leuk om te horen dat onze DJ iedereen aan het dansen heeft gekregen. Missie geslaagd! Hopelijk tot een volgende keer. Groeten, Jordi
In aanloop naar ons feest was ik al zeer te spreken over de communicatie en professionaliteit vanuit The DJ Company. Uitstekende moderne én persoonlijke benadering, die maakten dat wij met veel vertrouwen ons feest tegemoet zagen. Op de dag zelf heeft onze DJ (Bram) netjes op tijd opgebouwd, ondanks dat dat in ons programma krap was. De muziekkeuze was heerlijk, in lijn met wat wij hadden gehoopt en zelfs hier en daar leuke verrassingen. Goed gemixt en ook zeer goede feeling met de sfeer in de zaal. Dit alles resulteerde in een fantastisch feest, er is uitbundig gedanst en ik heb alleen maar blije gezichten gezien. Ook meerdere gasten vertelden me dat ze de DJ lekker vonden draaien. En dat alles ook nog eens voor een heel prima prijs. Bram bedankt, Tette bedankt, ik ben zeer tevreden! Bas (bruidegom)
Wat geweldig om te horen dat alles naar wens liep. We vinden het belangrijk om duidelijk en professioneel te reageren. Ook namens dj Bram, heel erg bedankt. Groeten, Tette
Schweitzerlaan 2
9728NP Groningen