• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest
  • Naam feestlocatie: Den Boerderij
  • Voornaam DJ: Ronaid
  • Dag 21

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De sfeer op ons 90's feest was perfect! De DJ draaide super en er was voldoende ruimte voor verzoek nummers. De dansvloer was de hele avond vol en we hebben een fantastisch feest gehad!

• Dag 14

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vond het een heel leuk feestje , alsmede door dj aart ! Was een goede sfeer in het café en dat vonden de gasten ook ! Mooie opgebouwde sfeer naar het einde toe ! Lichtste was goed voor de locatie ! Gr Dave

• Naam feestlocatie: Kroeg aan huis
  • Voornaam DJ: Aart
  • Dag 14

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor onze 40ste verjaardag had ik duidelijk in mijn hoofd wat ik wilde: een echt dansfeest. Laten we eerlijk zijn; hoe vaak is er nog een feestje waarop lekker gedanst wordt op deze leeftijd ;-) Na zorgvuldige voorbespreking met DJ Antonio een heerlijke avond gehad. Bijna alle gasten hebben gedanst waardoor het een enorm fijn en vrolijk feest is geworden! De dag na het feest heb ik veel reacties gehad van gasten die het heel erg naar hun zin hebben gehad. Dit is precies hoe wij het voor ogen hadden! Bedankt Antonio!

• Naam feestlocatie: Huis Verloren
  • Voornaam DJ: Antonio

4 sterren: goede service, goed behandeld

DJ Ruud was op tijd aanwezig, alles was snel opgezet zodat de muziek al klonk toen de eerste gasten aankwamen. Hij draaide muziek die paste binnen het Oktoberfest thema van de avond, de vooraf doorgegeven verzoekjes kwamen voorbij en spontane verzoekjes waren ook geen enkel probleem. De sfeer was goed, er is veel gedanst en iedereen heeft zich vermaakt! Een topavond dus.

• Naam feestlocatie: Prive
  • Voornaam DJ: Ruud

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een top verjaardagsfeest met veel gasten die helemaal los gingen op de dansvloer. de DJ sprong goed in op de diversiteit van de muzieksmaak van de gasten. We hebben veel positieve reacties van de gasten gekregen. De service en communicatie vooraf was duidelijk en goed, zowel van de DJ als van de DJ company. Beiden hebben goed naar onze wensen geluisterd. Kortom een super feest

• Naam feestlocatie: Scheltema
  • Voornaam DJ: Arnesen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede service, DJ Company doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. De DJ heeft zich echt verdiept in de muziek om er een super mooi feestje van te maken. Hij voelde het publiek goed aan, had van te voren nog even gebeld of ik nog speciale wensen had en alles was tip top in orde! Heel erg bedankt!!

• Naam feestlocatie: Cafe Thuisch
  • Voornaam DJ: Cornelus Jan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Seymour is super locatie. Alles vooraf duidelijk doorgenomen, en prima uitgevoerd op de dag zelf. Ook met dj zijn we tevreden, was een prima feest

• Naam feestlocatie: Seymour
  • Voornaam DJ: Yorick

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie met de DJ Company is heel goed. Snel reactie op vragen en mails en het contact met de DJ vlak voor het feest is fijn, er wordt zo goed mogelijk geprobeerd te achterhalen waar de wensen liggen. Er is goed geluisterd naar onze wensen en daardoor hebben we de hele avond goede muziek gehad en lekker kunnen dansen. Onze gasten waren enthousiast en wij ook! DJ Henry, bedankt!

• Naam feestlocatie: De Commanderie
  • Voornaam DJ: Henry

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een super feest beleefd en veel positieve reacties gehad. Iedereen vond het erg gezellig. Het duurde even voordat de dansers loskwamen, maar t kwam helemaal goed. Lekker uit kunnen leven!

• Selecteer jouw type feest: 12.5-jarig huwelijksfeest
  • Naam feestlocatie: De Binder
  • Voornaam DJ: Edwin
  • Dag 6

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

DJ Nik heeft er met zijn muziek keuze aan bijgedragen dat wij ons Abrahams feest niet snel zullen vergeten. Hij voelde het publiek geweldig goed aan en binnen de kortste keren stond de dansvloer dan ook vol. Onze enige wens was dat DJ Nik lekkere jaren 70/80/90 dans muziek zou draaien en de rest mocht hij zelf invullen, top gedaan Nik!!! Over de organisatie van The DJ Companie niets dan goeds, van begin to eind. The DJ Companie en DJ Nik in het bijzonder bedankt voor de grote inbreng bij ons verjaardags feest. Erwin & Rob

• Voornaam DJ: Nik
  • Dag 31

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We besloten vrij laat om toch een feest te geven voor mijn 50ste verjaardag en dan gaat de tijd dringen. Via Internet kwamen we bij de DJ company en het eerste telefonische contact voelde gelijk goed. Een enthousiaste Tette die je direct het gevoel geeft dat we er samen een mooi feest van gaan maken. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en DJ Marcel heeft er een mooi feest van gemaakt. We konden lekker los op de fijne disco klassiekers! Zowel ik als de gasten hebben genoten van jullie professionele aanpak. Dank je wel!

• Naam feestlocatie: Het Huys van Frederik Hendrik
  • Dag 31

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede muziekkeuze, duidelijke communicatie vooraf. Van tevoren werd door de DJ Company goed geïnformeerd naar onze muziekwensen en dit werd een dag voor het feest ook nog met de DJ zelf telefonisch doorgenomen. De avond zelf was fantastisch, Dj Nik voelde de sfeer goed aan, de muziek was top.De DJ was ruim op tijd en zorgde ervoor dat het echt een mooi feest werd, waarvan wij en onze gasten genoten hebben. DJ Company en DJ Nik bedankt!

• Naam feestlocatie: de Zwaan
  • Voornaam DJ: Nik
  • Dag 24

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klasse organisatie. hele goede DJ voor deze avond met een breed leeftijds gebied. 14 tm 70. Zouden de avond zo weer overdoen met de DJ compagnie. Heren nog maals bedankt

• Naam feestlocatie: t Gruun
  • Voornaam DJ: Henry
  • Dag 17

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eigenlijk zouden we de muziek via de laptop regelen. Op het laatste moment toch voor een dj gekozen. Jullie hebben onze last minute keuze erg goed opgepakt en alles binnen 5 dagen geregeld. DJ Marcel voelde de sfeer erg goed aan, kwam geregeld vragen of nog alles naar wens was. Wij hebben ons goed geamuseerd.

• Naam feestlocatie: Café Victor
  • Dag 18

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden de indruk dat jullie het goed voorbereiden en veel ervaring hebben. Dat bleek ook tijdens de voorbereiding(formulier wat ons goed aan het denken zette) en overleg telefonisch. Er is heerlijk gedanst. Inspelen op de sfeer ed was prima. service vooraf heel okee. Communicatie prima, licht mooi. We hebben van alles genoten. Polonaise op balkanbeats en ska reggea was erg leuk en verrassend. Deze muziek was door ons zelf gekozen. (Martijn was ook verrast over het effect van die muziek).

• Naam feestlocatie: Pollepleats
  • Voornaam DJ: Martijn
  • Dag 10

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd in de steek gelaten door een andere party, hierdoor ben ik gaan googlen en kwam ik bij jullie terecht. Jullie website geeft een goede indruk en hierdoor ben ik jullie gaan bellen. Dit was 3 dagen voordat ons evenement zou plaats vinden. Jullie hebben dit gelijk top opgepakt en gaven mij het gevoel dat het zeker zou goed komen. En dat hebben jullie absoluut bewezen. DJ Antonio heeft zeer zijn best gedaan om er een feestje van te maken. Iedereen heeft genoten van zijn muziek. Ik zou DJ Antonio zeker nog een keer uitnodigen op een feestje. Dank jullie wel voor de goed service. Met vriendelijke groet, Esther

• Naam feestlocatie: De Hallen Studio's
  • Voornaam DJ: DJ Antonio
  • Dag 8

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dick heeft er samen met Ben een topavond van gemaakt. De afwisselende muziek en het plezier waarmee ze draaiden heeft er voor gezorgd dat er de gehele avond werd gedanst en dat we kunnen terugkijken op een geweldige avond.

• Naam feestlocatie: Kralingse zeilvereniging
  • Voornaam DJ: Dick
  • Dag 10

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gevonden via google. Eerst lekker rustige muziek, kon iedereen bijkletsen. Vanaf 10.30u werd er gedanst. Prima muziek, Josephine was echt een super dJ en swingde achter haar draaitafel lekker mee. Communicatie vanaf het begin met jullie top!

• Naam feestlocatie: De Zeester
  • Voornaam DJ: Josephine

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke en heldere communicatie vooraf en bovenal ook steeds tijdig zorgden ervoor dat de organisatie van het feest een fluitje van een cent was. Van tevoren werd door de DJ Company goed geïnformeerd naar onze muziekwensen en dit werd een dag van tevoren ook nog met de DJ zelf telefonisch doorgenomen. De avond zelf was fantastisch, sfeer was goed, de muziek was top, de DJ was keurig op tijd en zorgde ervoor dat het echt een dansfeest werd, waarvan wij en onze gasten genoten hebben. Dus DJ Company en DJ Quinten bedankt voor een superfeest!

• Naam feestlocatie: Vessel 11
  • Voornaam DJ: Quinten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door de zoekmachine werden we naar jullie site geleidt. Mede door de positieve reactie hebben wij een aanvraag gedaan. De communicatie vanuit de DJ compagny vond ik er goed. Regelmatig mails met tips, een wensenlijst en telefonische contact net voor de avond met de DJ voor de laatste wensen. Ook tijdens de avond werden onze wensen gerespecteerd. De opstelling, geluidsniveau en de muziekkeuze waren helemaal naar onze wens. De gasten hebben het allemaal als fantastisch ervaren wat onze insteek was. Er is heerlijk gedanst en ik kan niet 1 ding aangeven waar ik het meest van heb genoten omdat ik van begin tot eind heb genoten. Onze dank voor deze geweldige ervaring en ik hoop jullie nog vele malen te mogen aanbevelen bij onze familie en vrienden. Met vriendelijke groet, Danny en Thabitha Scheffers

• Selecteer jouw type feest: 12.5-jarig huwelijksfeest
  • Naam feestlocatie: Partyfarm Steenbeek
  • Voornaam DJ: Aart

• Selecteer jouw type feest: Verenigingsfeest
  • Naam feestlocatie: Inblik
  • Voornaam DJ: Joris

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service en communicatie waren zeer goed geregeld. Ik hoefde nergens naar om te kijken en kon mij volledig focussen op het verloop van het feest.

• Naam feestlocatie: Gispen showroom
  • Voornaam DJ: Danny
  • Dag 22

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De DJ Company heb ik gekozen vanwege de goede recensies. Ook zijn ze flexibel, denken met je mee en waren ook binnen een kort tijdsbestek nog bereid om een DJ te organiseren! DJ Evert was enthousiast, de wens om ook wat Arabische invloeden te hebben in de muziek was mogelijk en de dansvloer was goed gevuld. Lichteffecten waren passend bij de muziek! Het was een topfeestje met complimenten voor de DJ als voor de locatie! Goede ambiance, leuke zaal in combinatie met een DJ die een microfoon aanreikte voor het aankondigen van een activiteit, tot het ondersteunen van de gewenste muziek bij een Slideshow. De dansvloer was goed gevuld, zelfs de jarige job die zelden danst, stond met enthousiasme op de dansvloer! Het was een...Topfeest!

• Naam feestlocatie: De Noviteit
  • Voornaam DJ: Evert