We zochten een dj voor ons feest. Via Google kwamen we uit bij jullie site. We kenden jullie niet maar er stonden goede reviews op de site. Offerte aangevraagd en er werd al snel contact opgenomen. Dit gesprek verliep prettig en wij besloten met jullie in zee te gaan. Een goede keuze. We hebben nog kort voor het feest met onze dj Demy gesproken, gaf ook een goed gevoel. We hadden er zin in. Onze dj was mooi op tijd en alles werd in no time opgezet. Het feest kon beginnen. Door de muziek was er meteen een gezellige sfeer. Ook de verlichting maakt het zeer bijzonder en sfeervol. Later op de avond werd er volop gedanst. Tot in de late uurtjes. Gelukkig vond dj demy het geen probleem om langer dan de afgesproken tijd (2.00 uur) te draaien. Kortom, we hebben een geweldig feest gehad en onze gasten hebben ook genoten!
Beste Marion, Leuk dat DJ Demy zo goed bevallen is! Ook erg fijn dat je het kon waarderen dat we niet moeilijk deden over wat langer doordraaien. Hopelijk tot een volgende keer! Groeten, Jordi en Demy
Super DJ die precies weet wat hij doet! Super leuk feest gehad! Er werd veel gedanst! Goede communicatie!
Heb jullie gevonden op internet en gekozen na het lezen van de recensies. Vooraf het feest was de communicatie super,ook heel fijn dat DJ Zimry zelf nog contact opnam om het hele feest te bespreken! Er was door onze familie een Surinaamse band "Trafassi " geboekt als verrassing waar de DJ goed op in heb gespeeld en na de band hij het feestje erg goed op gang heeft weten te houden echt petje af voor hem!!!!! Heel de avond is er gedanst van jong tot oud. Wat hebben wij maar ook onze gasten genoten het was een top feest!!!! Wij en onze gasten hebben het er nog over! Echt een heel groot compliment voor DJ Zimry Poortvliet!!!!
Heb jullie gevonden op internet en gekozen na het lezen van de recensies. Vooraf het feest was de communicatie super,ook heel fijn dat de DJ Zimry zelf nog contact opnam om het hele feest te bespreken! Er was door onze familie een Surinaamse band "Trafassi " geboekt als verrassing waar de DJ goed op in heb gespeeld en na de band hij het feestje erg goed op gang heeft weten te houden echt petje af voor hem!!!!! Heel de avond is er gedanst van jong tot oud. Wat hebben wij maar ook onze gasten genoten het was een top feest!!!! Wij en onze gasten hebben het er nog over! Echt een heel groot compliment voor de DJ!!!!!
Gewoon alles zoals het hoort ! luisteren naar je klant en iemand erbij zoeken die het uitvoert! Ronald is heerlijk rustig en heeft aan 1 woord genoeg, gewoon meer dan okay !
Vooraf aangegeven dat we een dansfeest wilden met muziek uit de jaren 70, 80 en 90. DJ Marc heeft hier fantastisch invulling aan weten te geven. We hebben een erg leuke avond gehad. Echt heel leuk was dat de gasten met verzoeknummers konden komen, waardoor er veel interactie met de dj was. Marc voelde de sfeer goed aan, wat bijdroeg aan heerlijke dansavond. Mochten we weer zo'n feestje hebben, dan denk ik dat we DJ Marc graag weer willen boeken!
Leuk feestje gehad. Communicatie vooraf is top, duidelijke website, snelle respons, uitgebreide briefingsformulieren zodat onze wensen goed aangegeven kunnen worden. Zelfs nog een sms op de dag zelf om veel plezier te wensen. Goede persoonlijke touch. DJ had alle gevraagde muziek bij zich, en maakte er een mooi feestje van.
Iedereen was laaiend over het optreden van DJ Cornelis-Jan. Na het opbouwen en voor het feest voerde hij nog een geluidsmeting uit waardoor de muziek perfect klonk en niet te hard stond. Er was eerst een kinderdisco met dansers en de DJ had de perfecte muziek (Justin Bieber, Lil Kleine etc). Bij de volwassenen was het een perfecte mix tussen gouwe ouwen en hedendaagse hits. Superverrassing was de prachtige laser-lichtshow. Fijne DJ zonder kapsones en kei in z'n vak/hobby!
verrassing voor ons dochter die 16 werd. jullie site sprak mij aan mede door de recensies. Communicatie was zeer duidelijk, konden ook al onze wensen kenbaar maken. Zowel via de mail als telefonisch. Lijstje van muziek keuze is ook prima op ingespeeld. Onze dochter was zeer verrast evenals de andere gasten. Ze waren super tevreden, dJ edwin had het goed voor elkaar. Er werd gedanst door iedereen.. Kortom, een aanrader voor iedereen. Super feest geworden mede door het muziek/licht etc
Heerlijke avond gehad met oude en nieuwere muziek, de dansvloer was vol en iedereen vol lof over een hele fijne avond. DJ Raymond was top!
De hele avond een volle dansvloer topfeest dus
Van begin (offerte) tot afbouw perfect geregeld! Zeer goede dj, top service. Wensen vab onszelf en van de gasten zeer goed aangevoeld.
Overleg was prima. Dj was ruim op tijd, regelde alles zelf. Al mijn nummers gehoord, super! Verzoeknummers mochten en heerlijk gedanst!! Superveel dank aan djcompany en dj Vincent!!
DJ Frans heeft voor een top avond gezorgd, alles was netjes voor elkaar, goed op de sfeer ingespeeld, en hij had duidelijk plezier in zijn werk! Goede keus dus!
Voor een gala op Landgoed Waterland in Velsen-zuid. Was ik met een heel specifieke bedrag op zoek naar een DJ. De DJ company bood mij een aantal mogelijk heden en stemde alles af met de locatie. DJ Angelo heeft voor af nog een gesprek met mij gehad over de sfeer en muziek en toen wij aan het feest wouden beginnen stond de DJ al met al zijn apparatuur te draaien. Dde DJ had alles verzorgd. Prefect.
Dit feest hadden we gehoopt met dj en de gasten. ! groot feest vonden wij. Dat vonden ook de gasten die er waren.. Een feest om nooit te vergeten
Op het laatste moment heb ik contact opgenomen met The DJ Company. Het eerste contact voelde goed en vertrouwd. The DJ Company heeft waargemaakt wat zij beloofd had, namelijk een geweldige muzikale omlijsting van mijn verjaardag. DJ Ronald heeft deze muzikale omlijsting verzorgd. DJ Ronald is een geweldig persoon, professioneel en weet als geen ander om een feest bruisend te maken maar bovenal weet hij in te spelen om de behoeftes van de gasten. DJ Ronald is uitstekend in zijn communicatie en is geduldig. Mijn gasten (in de leeftijdscategorie van 30 - 70) praten nog steeds vol lof over zijn performance. Een deejay op een salonboot is een geweldige combinatie van plezier en genot alsof je in Hollywood bent.
Geslaagd 50ste Verjaardagsfeest!! Ik kwam jullie op internet tegen en na het lezen van de recensies en een leuk & enthousiast telefoon gesprek met Yme heb ik voor jullie gekozen. De service vooraf was netjes en correct, had een goed overleg met de DJ en ik kreeg zelfs op de dag van het feest een sms van jullie om mij en de gasten veel plezier te wensen,zeer attent. Er is lekker gedanst, wij hadden gasten in de leeftijd van 10 tot 80 jaar en die vonden het allemaal van klein naar groot een zeer geslaagde avond. Er was voor elke leeftijd muziek en de DJ sprong daar goed op in en het geluid en verlichting was goed en niet overheersend. Het was een super leuke 50 jarig verjaardagsfeest waar ik samen met man met een grote glimlach op terug kan kijken, waar ik heerlijk weer ouderwets uit mijn dak kon gaan op de dansvloer met de meisjes van de hockey, familie en vrienden. Ik heb genoten van alle mensen die speciaal voor mij kwamen en van de mooie cadeaus en om te zien dat iedereen op zijn manier van deze avond kon genieten! Bedankt Johan & DJ Company Super geregeld & gedaan...Petje Af en een dikke Pluim!! Veel succes verder met jullie bedrijf.
Hele duidelijke communicatie en afspraken van te voren. Perfecte website waar je op je eigen pagina alles goed kunt bijhouden. Een week van te voren werden we nog gebeld door dj Toby om te vragen of alles duidelijk was. Aan het begin van de avond werd er vooral veel gepraat, hier werd goed op ingespeeld. De muziek was erg leuk, maar stond niet te hard. Later werd er meer gedanst en ging de muziek harder. Uiteindelijk zijn we een uur langer door gegaan, dit was voor de dj geen enkel probleem. Meerprijs hiervan werd ook meteen doorgegeven, zodat we niet achteraf voor verrassingen zouden komen te staan. Echt een geweldig feest gehad, mede door de perfecte locatie en de goede muziek!
voor jullie gekozen door reccensies dansen was niet de hoofd moot goed op ingespeeld door dj raymond het licht was goed de gasten waren laaiend enthousiast genoten vande goede feeking vandj raymond de service is prima de communicastie ook goed
De dj was een geweldig onderdeel van het feest. Alles verzorgd, opbouw en communicatie net locatie, geen omkijken naar. Vooraf goede afstemming gehad over muziekkeuze en indeling avond. Tijdens de avond was geen verzoek te veel. Gasten waren enthousiast en een nieuwe klant staat klaar. Geweldige.avond om op terug te kijken!
Schweitzerlaan 2
9728NP Groningen