We hebben een geweldige avond gehad met een dj die precies wist welke muziek er moest komen speciale verzoekjes werden na het draaiende nummer gelijk gedraaid en een mooie gelijke lichtshow er bij.
Hallo, Blij om te horen dat dj Berry weer alles uit de kast heeft gehaald en dit tot een geweldige avond heeft geleid. Hij heeft er zelf ook van genoten. Groeten, Jordi
Vanaf het moment van aanvragen hebben ze een super service geleverd. Je wordt continue op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen. En 1 juli hebben ze van onze bruiloft een geslaagd feest gemaakt. De vloer heeft geen seconde leeg gestaan. De gasten waren zelfs iets teleurgesteld dat het al tijd was om weg te gaan. DJ Ronald heeft zeker de verwachtingen voldaan en hij was zelfs nog beter. Minpunten zijn er gewoon niet, alleen maar pluspunten! Ga vooral zo door, en wij zullen jullie overal aanbevelen!
Beste Stephanie, Hier worden wij stil en heel erg blij van. Super fijn om te horen dat we aan de verwachtingen hebben voldaan. Graag tot een volgende keer! Groeten, Jordi
Dj Lorenz: Gezellige man, heeft het feest goed aangevoeld. ivm het weer waren in het begin van het feest de gasten meer buiten dan binnen (dj stond binnen). Uiteindelijk stond de dansvloer de hele avond vol met heerlijke muziek om op te dansen. De gasten vonden het een fijne dj - geen praatjesmaker-Daar hadden we naar gevraagd en daar is goed naar geluisterd. De communicatie vooraf liep ook goed, prachtig systeem - ik neem aan dat het automatisch loopt. Dit geeft een goed gevoel. Bedankt!
Hallo Judith, bedankt voor je evaluatie. De dansvloer was goed gevuld en daar hebben wij eveneens van genoten! Bedankt voor de complimenten. Groeten, Sian - The DJ Company
Kevin heeft super gedraaid. Na een paar technische storingen heeft hij het goed opgelost. Vrijwel niemand merkte er iets van. Sfeer was top. Een feest (bruiloft) om nooit meer te vergeten. Precies zoals we verwacht hadden met veel dansende mensen. Iedereen praat er nog steeds over. :) Dj company bedankt voor alles. Service en communicatie was goed geregeld.
Hoi Ellen en Maikel, Fijn dat Kevin goed heeft weten te schakelen en het probleem heeft opgelost. Wel vervelend. Gelukkig heeft dit geen gevolgen gehad voor het feest. Fijn om te horen dat alles is gegaan zoals verwacht. Hier doen we het voor! Hopelijk tot een volgende keer. Groeten, Jordi
Door de goede communicatie vooraf. Heeft onze dj perfect in kunnen spelen op onze muziekkeuze. Daardoor is het door alle gasten als zeer positief beleeft. En is de dansvloer regelmatig lekker
Beste Ida, Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij hebben het ook erg leuk gevonden. Hopelijk tot een volgende feest. We gaan deze dan overtreffen! Groeten, Jordi
Wauw, wat hebben we een fan-tas-tisch feest hebben wij gehad. De DJ kan het meest maken of breken, en bij ons heeft 'ie het meer dan gemaakt. Van begin tot het eind stond de dansvloer vol, met vrienden, familie, oma's, kleine neefjes... Iedereen genoot, en niet een beetje - maar ont-zet-tend veel. Wát een perfecte avond, we genieten nog steeds. We hebben nog nooit zoiets meegemaakt, het aller-, aller-, allerbeste feestje ooit. BEDANKT! Een dag om nooit, nooit te vergeten.
Hallo, Wauw, wat een gave reactie. Hier worden wij stil van en doen wij het voor. Super om te horen dat iedereen heeft genoten. Ook namens DJ Mike, heel erg bedankt! Hopelijk tot ziens! Groeten, Jordi
We kenden de DJ Company niet en kwamen ze toevallig tegen op internet. Is dan toch een gok maar wel een hele goede. Prima dansbare muziek en niet belachelijk hard, een dj die zichzelf niet belangrijker vindt dan het feest en een prima opstelling van boxen en licht. Verder was vooraf uitgebreid afgestemd welke muziek we wilden en welke niet en ook dat ging helemaal goed. We zouden de DJ Company dus zo weer inhuren!!!
Beste Hans en Renate, Bedankt voor de reactie. We vinden het erg belangrijk dat wij niet het middelpunt zijn van het feest. Dat zijn jullie en de gasten. De muziek en een topshow zijn een vereiste. Fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer! Groeten, Jordi
We hebben de DJ.company gevonden via het internet, nadat we de positieve recensie's hadden gelezen kozen we ook voor de DJ company. Best spannend en altijd maar afwachten of de recensie's ook kloppen natuurlijk.. Nou die klopten helemaal! De communicatie vooraf is erg prettig, zeer betrokken. DJ Brandon en zijn broertje Anthony waren erg professioneel, vriendelijk en hebben ervoor gezorgd dat er de gehele avond lekker gedanst werd. Ook speelde ze mooi in op ons 6 jarig zoontje die tegenover hun stond op zijn eigen podium en een eigen "lichtshow" mocht organiseren, hij heeft helemaal super genoten! Voelde zich echt een collega van de DJ's ;) Echt super!
Beste Merlijn en Rachel, bedankt voor jullie bericht. Wij hebben ook genoten van het feest. We vonden het erg leuk om de lichtshow met jullie zoontje te doen. Hij is een potentiële top dj! :) Groeten, Sian - The DJ Company
De gasten waren enthousiast, lovend over dj Marcel, toffe peer, voelde de sfeer goed aan. Er is lekker gedanst. Jullie dj heeft geweldige "instrumenten" om mee te werken. Ik heb het meest genoten van de afsluiting dat je als jarige in het zonnetje wordt gezet. Was emotioneel maar fantastisch. De service vooraf was perfect ik heb mij geen moment zorgen gemaakt of er misverstanden zouden kunnen onstaan. Met de communicatie is niks mis mee vriendelijk en duidelijk alles op gebied van de invulling van jou feest is bespreekbaar en wordt opgevolgd. De gasten waren zoals ik al zei lovend enkele gasten hebben mij zelfs gevraagd naar jullie website.
Beste Eugenie, Wat een fijn bericht. Hier doen we het voor. Heel erg leuk om te horen dat zowel jij als jouw gasten hebben genoten. Ook namens dj Marcel heel erg bedankt! Hopelijk tot een volgende keer. Groeten, Jordi
We kozen voor the DJ Company na de recensies gelezen te hebben. En omdat de website professioneel over kwam. Er is uiteindelijk lekker gedanst! Eerst alleen de kinderen daarna volgde de rest, wij hielpen zelf ook een handje, dat scheelt. De lichten waren een leuke aanvulling. De gasten vonden het ook goed geregeld en gingen daardoor ook lekker dansen. Ik genoot vooral van de eigen nummers die we gekozen hadden die voorbij kwamen, dat de DJ in speelde op het publiek en verzoeknummers draaide. De service vooraf was prima, veel informatie en keuzes die om vooraf door te geven. De communicatie verliep goed tussen de ceremoniemeester. Al met al top feest gehad!
Wij vinden het altijd leuk om verzoeknummers te draaien en in te kunnen spelen op het publiek. Dit is, mede door een enthousiast publiek, goed gelukt. Groeten, Sian - The DJ Company
Ik was op zoek naar een DJ voor een swingfeest vanwege mijn 50ste verjaardag. Door een collega werd The DJ Company aanbevolen. Geen moment spijt gehad. Goede website, fijn mail- en telefonisch contact. Prima voorbereiding. Tijdens de feestavond, terwijl het snikheet was buiten, toch iedereen binnen gekregen en heerlijk gedanst. Er is zowel met mijn muziekstijl als de verzoekjes van de gasten rekening gehouden. Helemaal goed! Voor een volgend feest zal ik The DJ Company dan ook zeker aanbevelen.
Het was zeker een warme avond, maar dat weerhield de gasten niet om te dansen. Het feest ging goed los. Het was voor ons ook een fijne draaiavond! Groeten, Sian - The DJ Company
Bedankt voor de evaluatie, top! Groeten, Sian - The DJ Company
De communicatie verliep uitstekend. We werden goed geïnformeerd door de dj Marcel en konden onze wensen kenbaar maken waaraan hij met zeer tevredenheid heeft voldaan. Alleen maar positieve reacties van de gasten gehad. Ze gaven aan dat ze een swingfeest hebben beleefd waar ze nog heel lang op terug kijken met vooral het aandeel van Marcel daarin. Daaraan heeft de dj zijn aandeel aan gehad. Hij weet hoe hij een feestje opbouwt en hoe het dak eraf kan gaan:-) Mooie led drive-in met de bijbehorende lichtset. Ik genoot er van dat de dj op het juiste moment de gasten wist te enthousiasmeren en de dansvloer daardoor steeds weer vol was. Hij was ook niet nadrukkelijk aanwezig. Een positieve en enthousiaste dj met ervaring die weet hoe hij een feest kan laten slagen.
Altijd leuk wanneer gasten met veel plezier terugkijken op een geslaagd feest. De sfeer zat er dan ook goed in! Groeten, Sian - The DJ Company
Via de website van the perfect wedding, zijn we uitgekomen bij The DJ Company. Na het lezen van alle goede recensies hadden wij besloten om met The DJ Company in zee te gaan. Gelijk na het invullen van het formulier werd ik gebeld om al onze (globale) wensen te bespreken. Ook hebben wij een paar dagen voor de bruiloft alles gedetailleerd besproken met de DJ. Marjolein & ik wisten op voorhand dat het grootste gedeelte van onze muziek niet onze smaak zou zijn (wij houden persoonlijk meer van harde gitaren ;), maar onze gasten hebben genoten en de dansvloer was vol en dat was voor ons het doel. Ook kon de DJ goed inspelen op de gasten en was de DJ flexibel; zo hebben wij bijvoorbeeld onze openingsdans vervroegd. Kortom; wij hebben absoluut geen spijt dat wij voor The DJ Company hebben gekozen.
Het was een prachtig feest. Iedereen was lekker aan het dansen en dat doet ons als DJ' s altijd goed om te zien. Groeten, Sian - The DJ company
Goede communicatie vinden wij dan ook heel belangrijk in onze voorbereiding. Wij hebben eveneens genoten van het feest! Groeten, Sian - The DJ Company
Fantastische avond gehad mede door inzet van DJ Jos. Een verrassingsact zanger, ontvangen als kado en DJ Jos was hierin meegenomen en de heren werkte heel goed samen. Onze gasten waren enthousiast en iedereen heeft heerlijk meekunnen swingen. Vanaf het begin tot eind werden wij op de hoogte gebracht door DJ Company/Jordi en daarna werden wij gebeld door DJ Jos over onze wensen en invulling van het programma. Helemaal goed !
Wij vonden het ook heel leuk. De samenwerking met de verrassingsact verliep goed. Ook namens DJ Jos hartstikke bedankt! Groeten, Sian - The DJ Company.
Iedereen heeft gedanst en men kon eigenlijk nog wel een uurtje doorgaan.
Het was voor ons ook een fijne draaiavond en een leuk feest! Groeten, Sian - The DJ Company
Bedankt voor de evaluatie! Groeten, Sian - The DJ Company
wat kan ik verder nog aanvullen aan de uitgebreide evaluatie van mijn vrouw en Ceremoniemeester ....Niets. Het was helemaal top! Ga zo door Dj Cornelus Jan en nog bedankt voor de movingheads ;) Hartelijke groet, Daan van Zundert (Bruidegom)
Top en graag gedaan! Groeten, Jordi - The DJ Company
Wij zijn op 28 mei getrouwd bij hotel v.d. Valk in Gilze. De D.J. 's die de locatie aanbood bleken bezet te zijn waardoor wij op zoek zijn gegaan naar een andere DJ. Een helse klus omdat dat toch 1 van de belangrijkste factoren is voor een gezellig feest en je weet nooit echt wat je boekt. Via Google stuitte we op The DJ Company. Wat me gelijk aantrok was het feit dat ze een reserve DJ konden regelen mocht er iets gebeuren met de geboekte DJ. Dit door ervaringen van familie in het verleden waarbij de DJ niet op kwam dagen. Een fijn gevoel dus dat deze verantwoordelijkheid bij The DJ company ligt en dat er altijd een DJ aanwezig zou zijn op ons feest. De communicatie is goed verlopen. Ook was het fijn om een voorkeurslijst in te mogen vullen zodat er een idee was van de muzieksmaak die we hadden. Ook heel handig dat deze lijst tot het laatste moment zonder moeite aan te passen was. De avondgasten hebben flink staan dansen en ook mijn man en ik hebben flink staan zweten van het hossen en springen. Dj Cornelus-Jan speelde perfect in op het publiek. Als een nummer niet aansloeg gooide hij er gewoon een andere knaller doorheen. hij voelde de gasten goed aan. Ook zorgde hij af en toe voor een wat langzamer dansmomentje voor de bruid en bruidegom. Superfijn aangezien de avond toch al zo voorbij vliegt en je helemaal vergeet om ook af en toe even van elkaar te genieten. Dj Cornelus-Jan had een leuke lichtset bij. Het afgenomen pakket bleek eigenlijk wat minder uitgebreid te zijn als op de DJ Company site werd aangegeven maar na ons persoonlijk contact met hem, een week voor de bruiloft, heeft hij uit zichzelf wat extra's meegenomen om het feest extra top te maken. En het was een hit! We hebben genoten van ons feest en willen DJ Cornelus-Jan nog een keer extra bedanken voor deze prachtige herinnering aan ons bruidsfeest. De DJ los boeken zonder tussenkomst van the DJ Company is uiteraard goedkoper maar via the DJ company heb je wel de garantie dat er een reserve DJ is geregeld.
Beste Ilona, We zijn blij dat jullie bij ons terecht zijn gekomen, want kan me voorstellen dat het misschien spannend voor jullie was. Gelukkig hebben wij aan de wensen voldaan. Tevens vinden wij het belangrijk om een back-up te hebben. Helemaal tijdens de drukke periodes. Dit hebben jullie zelf ervaren. Heel erg fijn dat iedereen heeft genoten. Ook namens DJ Cornelus-Jan, bedankt voor een fantastische avond. Groeten, Jordi
Vanwege zeer gemengd publiek was het een moeilijke avond voor Boy maar na 22.00 ging het toch aardig los Iedereen heeft een waanzinnige avond gehad mede ook door Boy en jullie. Nogmaals bedankt daatvoor.
Beste Cees, Leuk om te horen dat ondanks het gemêleerde publiek dj Boy er een fantastisch feest van gemaakt heeft. Ook namens Boy bedankt en hopelijk tot gauw! Groeten, Jordi
Geweldig muziekkeuze voor iedereen om op te dansen jong en oud
Beste Conny, Geweldig om te horen dat de muziekkeuze voor iedereen leuk was. Het blijft altijd een uitdaging maar de missie is geslaagd. Hopelijk tot een volgende keer en veel geluk samen. Groeten, Jordi
Het was een super feest met dank aan dj mano😀
Hoi Yvonne, Dit zijn de cijfers en reacties waar we blij van worden. Ook namens dj Mano heel erg bedankt voor een leuke avond! Groeten, Jordi
Schweitzerlaan 2
9728NP Groningen