• Voornaam DJ: Daan
  • Dag 17

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

te regelen via DJ Company. Door goeie communicatie en vragen vanuit DJ Company een zeer passende DJ geleverd! Vooral de DJ verdient alle lof! Wist 30 kids te laten genieten van een onvergetelijk kinder-disco! Hij was zeer kindvriendelijk en wist met zijn muziek keuze de sfeer er goed in te brengen. Zorgde dat alles optijd klaar stond en dat na afloop, ook alles weer keurig opgeruimd werd! Hij had niet alleen verstand van muziek maar ook zeer goeie communicatieve vaardigheden waardoor het een prettige samenwerking was! Dank jullie wel!

• Naam feestlocatie: Kantine Manege de Heideruiter
  • Voornaam DJ: DJ Yorick
  • Dag 17

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een geweldig feest gehad, mede dankzij de dj. Hij speelde goed in op de wensen van onze gasten. Was vriendelijk en wist goed in te spelen op de sfeer. Er was goed overleg, helemaal top. Wij hebben een geweldige avond gehad, de dansvloer is niet leeg geweest en dat was onze wens.

• Selecteer jouw type feest: 25-jarig huwelijksfeest
  • Naam feestlocatie: Het Frieze's Erfgoed
  • Voornaam DJ: Ronald
  • Dag 10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben echt genoten van ons feest, mede door dj Ronald! Hij wist precies de juiste nummers te draaien en de hele avond was de dansvloer vol! In 1 woord: geniaal!

• Naam feestlocatie: Feesttent
  • Voornaam DJ: Robald
  • Dag 9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De keuze voor de Dj company is gemaakt obv de recensies die ik op internet over de company kon lezen. Ik ben erg tevreden over de verleende service, de dj heeft echt de tijd genomen om zich te laten informeren over onze (muziek0wensen. De avond zelf verliep helemaal naar wens, er was een ontspannen sfeer, er werd lekker gedanst en de gasten die met elkaar wilden praten konden zich ondanks de muziek, gewoon verstaanbaar maken.

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest
  • Naam feestlocatie: Feest aan het water
  • Dag 3

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hadden jullie als tip gekregen van een vriendin. Na het telefoongesprek hadden we er meteen al zin in. Op de avond zelf was het prachtig weer dus iedereen stond buiten. Toch heeft DJ Joyce het voor elkaar gekregen dat de meesten op de dansvloer zijn beland. We hebben zelf de hele avond gedanst op topmuziek. Helemaal onze stijl. Het was echt genieten. Één minpunt: de avond was veel te snel voorbij 😉 Hartelijk dank voor een geweldige 40ste verjaardag om nooit meer te vergeten! Groeten Yvonne Groot en Miranda van Leeuwen

• Selecteer jouw type feest: 40ste verjaardagsfeest
  • Naam feestlocatie: The Rose
  • Voornaam DJ: Joyce
  • Dag 27

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat wij via The Perfect wedding enkele recensies hadden gelezen, en na een goede aanbieding te hebben gekregen, besloten wij om voor de DJ Company te kiezen voor onze bruiloft. Hiervan hebben wij geen spijt gekregen! De DJ wisselde de muziekstijlen lekker af en zorgde ervoor dat er genoeg mensen op de dansvloer bleven, van jong tot oud, iedereen ging uit hun dak! Ook hield hij goed rekening met onze wensen. De communicatie voor- en achteraf verliep soepel en vragen werden zeer snel beantwoord. Bedankt voor de topavond!

• Naam feestlocatie: Boereplaats
  • Voornaam DJ: André
  • Dag 26

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij kozen uit vele Dj's voor de dj company omdat de prijs zeer concurrerend is, reviews goed overkwamen en omdat de website er simpelweg zeer professioneel uit zag. Wij hadden op onze bruiloft feest dj frans en dat is ons zeer goed bevallen. Frans staat open voor suggesties en weet onze muzieksmaken en keuzes goed af te spelen op de avond. Profesioneel dj met alles erop en eraan. uitstekende lichtset aanwezig (niet teveel maar voldoende voor de sfeer), goede geluidsinstallatie en voor speeches een draadloze microfoon. Wij hebben verder niets hoeven te regelen met de locatie want de dj company stemt dit zelf goed af. De gasten hebben een leuke avond gehad en wij konden zien dat iedereen op de dansvloer genoot van de muziek en uiteraard hadden ze zelf ook verzoekjes aan de dj. Afsluitend, service en communicatie is gewoon goed en strak ingeregeld wat ons als zeer prettig is overgekomen. wij zouden het zeker nog eens overwegen om ze weer eens in te huren.

• Naam feestlocatie: De Nynke Pleats
  • Voornaam DJ: Frans
  • Dag 24

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

20 augustus 2016. Onze trouwdag. De DJ was optijd en goed voorbereid. Nadat hij alles had klaar gezet is hij rustig aan begonnen met draaien. Hij voelde goed aan hoe de sfeer was en waar mensen op reageerde. Ook had mijn man aangegeven zelf een half uurtje te willen draaien aangezien hij een hardcore DJ is. Ook dat was geen probleem. Na dat half uur heeft de DJ het weer overgenomen en de avond was een groot succes. DJ Company is echt een aanrader. Alles goed geregeld. Communicatie is goed. En alles wordt netjes voorbereid. Bij deze nog een speciaal dank je wel aan DJ Dennis. Hij heeft er echt een topavond van gemaakt. Groetjes Andy en Linda

• Naam feestlocatie: Zeilschip de Stedemaeght
  • Voornaam DJ: Dennis

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pim en Ramona hebben jullie uitgezocht, hier heb ik verder niet naar hoeven kijken. De dj's waren heel aardig, communicatie liep goed op de avond zelf. Zij hebben er mede voor gezorgd dat het voor het bruidspaar een feest is om nooit te vergeten! De gasten hebben het ook super naar huis zin gehad tijdens de feestavond. Een dag om nooit te vergeten!!

• Naam feestlocatie: Hipper en Kolfbaan
  • Voornaam DJ: Jos

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kwam jullie toevallig tegen op google Ja er werd leuk gedanst Lichtzet was mooi De gasten hebben mij vele malen gevraagd hoe ik hier aan kwam. En waar je die kon boeken. Van alles!! de hele avond was top!! Prima!! alles stond al klaar toen ik er kwam. Communicatie verliep ook prima!! we konden van alles aanvragen we we maar wilden horen

• Selecteer jouw type feest: 50ste verjaardagsfeest
  • Service en communicatie rondom feest
  • Naam feestlocatie: Den Ham (ov)
  • Voornaam DJ: Lorenz

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super gezellig bedrijfsfeest. We hadden de muziek keuze besproken met de Dj maar door grote leeftijdsverschil tijdens het draaien besproken met Dj Mano om de muziek iets aan te passen. Daar ging hij super mee om en werd het een super gezellige avond. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Selecteer jouw type feest: Bedrijfsfeest
  • Voornaam DJ: mano
  • Dag 13

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige bijdrage aan ons feest! Perfect ingespeeld op de sfeer. Zeer flexibel (zelfs nog wat langer gebleven op het eind van het feest!). Mede dankzij DJ André hebben wij een fantastisch feest gehad! Perfect geluid en licht (mooi paars licht waardoor de zaal nog mooier werd dan ie al was). Gasten hebben lekker gedanst, ook de mensen die anders nooit dansen! Ik zou iedereen the DJ Company aanbevelen en zal volgende keer bij een volgend feest weer voor the DJ Company kiezen!

• Naam feestlocatie: Merlet
  • Voornaam DJ: André
  • Dag 6

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

dj Rick had alles snel en stil opgebouwd, we hebben niet in de gaten gehad dat hij bezig was met opbouwen. Hij zag er netjes en verzorgd uit. De avond begin wat rustig maar dat kwam omdat onze gasten lekker buiten zaten vanwege het lekkere weer, maar toen het terras was gesloten is er lekker gedanst. Rick speelde goed in op onze gasten en ging leuk om met de Kids.

• Naam feestlocatie: Landgoederij
  • Voornaam DJ: Rick
  • Dag 8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een gezellige avond, is goed en leuk georganiseerd is door de DJ company. De gasten en wij hebben het naar onze zin gehad. Leuke muziek, goede licht opstelling. De service was goed, duidelijke en heldere communicatie.

• Naam feestlocatie: De Landgoederij
  • Voornaam DJ: Rick
  • Dag 8

• Naam feestlocatie: Lockhorst
  • Voornaam DJ: Cees
  • Dag 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben jullie gevonden via een facebook advertentie. Dj Cees heeft er een geweldig feest van gemaakt! Hij heeft onze wensenlijst tot in detail doorgenomen en uitgevoerd, en even van tevoren ook nog persoonlijk contact opgenomen. Wij hebben het meest genoten van de aankondiging van ons als bruidspaar door DJ Cees en de daarop volgende openingsdans. Alle nummers op onze lijst zijn voorbij gekomen. Er is heerlijk gedanst, en de verzoekjes op de avond zelf waren ook geen probleem. Kortom: een geweldig feest! Bedankt!!

• Naam feestlocatie: Hotel Ara
  • Voornaam DJ: DJ Cees
  • Dag 1

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We used cees as our dj for our wedding. From the beginning both the company and cees where great with communication,made sure the music was what we wanted so we could relax and just have fun at our wedding! Cees was super friendly and played all our requests (as well as suprise ones from our guests) along with announcements and really got the crowd going. Can not recommend him enough as he really 'got' what we were after!

• Naam feestlocatie: Hotel Ara
  • Voornaam DJ: Cees
  • Dag 1

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben nog nooit zon super geweldig feest meegemaakt. Dankzij DJ Frits die voor jong en oud exact de juiste muziek en niet te vergeten grandioze sfeer los maakte onder onze gasten. Mijn terminaal zieke vader die de dag vd bruiloft niet eens leek te gaan halen kreeg zoveel energie en wilskracht dat we zelfs na onze prachtige openingsdans de vader en dochter dans konden realiseren...emotioneel en ontzettend bijzonder. Het heeft ons ontroerd dat Frits juist op de momentendie voor ons belangrijk waren de juiste snaar wist te raken. Dankjewel Frits jij bent onze top DJ vd avond geweest op een van onze mooiste dagen van ons leven. Zelfs de gasten die normaal niet echt feestbeesten zijkamer los vd stoelen en deden mee alsof ze niet anders gewend waren. Overal hield hij rekening mee, ingestudeerde stukjes liedjes noem maar op...geweldig. Wij zijn van nature perfectionisten en best kritisch en hadden best twijfels vooraf omdat Hub mijn schoonvader voor jullie had gekozen en wij geen idee hadden wat we konden verwachten.....dat was nergens voor nodig want het was absoluut perfect! Bij ons volgende feest weten wij Frits te vinden! Nogmaals zoals we met elkaar op het feest ook al hebben gezongen.... Fritsie bedankt Fritsie bedankt Fritsie Fritsie Fritsie bedankt

• Naam feestlocatie: Huwelijk Pascal en Ingrid
  • Voornaam DJ: Frits

helemaal compleet , klasse

• Naam feestlocatie: terwinselen
  • Voornaam DJ: frits

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kozen voor de dj compagny omdat het makkelijk te vinden was op internet, niet te duur en vlotte communicatie. De recensies waren prima. Onze DJ was DJ Ronald. Hij is super flexibel, behulpzaam en voelde het publiek goed aan. De DJ spullen stonden helemaal niet in de weg en het geluid was prima. De lichten werden vooral door de kleinste als geweldig ervaren! Was een erg gezellig feest!

• Naam feestlocatie: Acquavite
  • Voornaam DJ: Ronald

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zochten een DJ voor een kinderdisco (10 jarigen). Er werd goed meegedacht door de DJ company en alles werd flexibel en ontspannen door ze geregeld. De kinderen hielden het niet vol om 2,5 uur achter elkaar op de dansvloer te staan maar DJ Micha paste zich compleet aan met wat spelletjes tussendoor. Ook bleef hij wat langer dan de afgesproken tijd, fijn!

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest
  • Voornaam DJ: Micha
  • Dag 14

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

gewoon een perfect feest mede door jos van the dj company

• Selecteer jouw type feest: 25-jarig huwelijksfeest
  • Naam feestlocatie: flamingo bar
  • Voornaam DJ: jos
  • Dag 9

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Omdat we niet zelf voor de muziek wilde zorgen kozen we na het lezen van de zeer positieve recencies voor The DJ Company. Met onze keus zijn we zeer tevreden. Vanaf het eerste contact was er een goede "klik", alles is vlekkeloos verlopen, afspraken perfect nagekomen en de DJ van onze avond, Koen van der Weijden, heeft zijn werk geweldig gedaan. Perfecte mix voor jong en oud van muziek uit de sixties, seventies etc tot en met de hedendaagse popmuziek. Koen is een super aardige, sympathieke DJ die van ons feest een onvergetelijke topavond heeft gemaakt. Niet alleen is dat onze mening maar van alle aanwezige gasten. Dankzij hem werd er de hele avond enthousiast gedanst. Ook waren we heel blij dat Koen tijdens een quiz het gebeuren met onze camera heeft gefilmd.Koen nogmaals bedankt voor het filmen en voor de geweldige avond. Supertop. Mieke en Joop

• Naam feestlocatie: Valdin restaurant
  • Voornaam DJ: Koen
  • Dag 2

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben een geweldige avond gehad met een dj die precies wist welke muziek er moest komen speciale verzoekjes werden na het draaiende nummer gelijk gedraaid en een mooie gelijke lichtshow er bij.

• Naam feestlocatie: Klein zwitserland
  • Voornaam DJ: Berry