4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben erg goed contact gehad voor het feest. Werden goed geïnformeerd van te voren en konden alle wensen doorgeven via de handige link. Dj tijdens het feest zorgde voor een goede sfeer en paste zich goed aan de situatie aan. Wij zijn zeer tevreden over de dj en de dj company. Bedankt voor het verzorgen van de goede sfeer tijdens het feest! Groetjes Juul en Andrea

• Naam feestlocatie: Beachclub sunrise
  • Voornaam DJ: Pieter
  • Dag 10
  • Maand Augustus

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor: vriendelijk en prettig geholpen. Tijdens: Leuke DJ! Vriendelijk, laagdrempelig en gezellig. Kan erg goed met kinderen overweg en heeft een leuke bijdrage geleverd aan de gezelligheid en was prettig aanwezig. Leuke liedjes gedraaiden voelde zowel de sfeer als ons goed aan.

• Naam feestlocatie: De schone lei
  • Voornaam DJ: Luc
  • Dag 4

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima DJ, ving de sfeer zeer goed op en maakte er een leuk feest van. Vriendelijke en nette jongeman. Al met al was de organisatie van de muziek prima geregeld. Jullie zijn echt een aanrader.

• Naam feestlocatie: Oude Mariakerk
  • Voornaam DJ: Roy
  • Dag 11

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een heel late reactie, maar hier alsnog onze feedback! De DJ speelde erg goed in op de sfeer. het was een erg mooi feestje. de DJ was op tijd, hield iedereen op de dansvloer, en was vriendelijk. Hij speelde de goeie mix van merengue en pop/rock zoals we hadden aangevraagd en was erg vriendelijk. Vriendelijke groeten, Het bruidspaar

• Naam feestlocatie: Landgoed Overcinge
  • Voornaam DJ: Rene
  • Maand Augustus

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We kwamen de DJ Company op het internet tegen toen we op zeer korte termijn op zoek waren naar een DJ voor een verrassingsfeestje voor mijn vrouw. De hele ervaring vanaf het allereerste contact was eerste klasse. Jordi en zijn team waren vriendelijk, behulpzaam, ondersteunend en zeer professioneel. De gasten waren dol op de muziek, de lichtshow en de sfeer gecreëerd door DJ Daniel. Hij trad volledig in de geest van de partij vanaf het moment dat hij aankwam, speelde de muziek met een glimlach op zijn gezicht en paste zich aan al onze verzoeken aan. Geweldig, goed gedaan Daniel! De service en communicatie was uitstekend...en ja, ik zou ze zeker nog een keer boeken!

• Naam feestlocatie: De Molenaarskamer

• Naam feestlocatie: Café Tietus
  • Voornaam DJ: Ferdinand
  • Dag 28

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uw site en verhalen, recensies waren goed. Barry zeer vriendelijk en begreep de sfeer van het feest, service vooraf oke.. We hebben heerlijk gedanst, licht set mooi, geluidsterkte werd aangepast naar sfeer van het moment. Gasten hebben zich goed vermaakt en vonden het een geweldige avond, mede ook door de mooie locatie en service La Mere Ann Wij genoten ervan dat onze gasten het naar hun zin hadden

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest
  • Naam feestlocatie: La Mere Ann

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij wisten al snel dat we een DJ wilden, maar wilden wel graag een DJ van goede kwaliteit. Op andere feestjes vonden we DJ’s niet de kwaliteit hebben die wij zochten. Via internet, the perfect wedding en Google, kwam the DJ company in onze top 3. We kenden jullie niet, maar de Info op internet maakte een goede en duidelijke indruk. Door deze info kozen we voor jullie. De communicatie was prettig. Het was helder, vriendelijk en vlot. Wij hebben goede reacties gekregen over de DJ. De gasten vonden Rob een leuke man en hij speelde goed in op het publiek. Zo nu en dan sprak hij het publiek wat toe, wat wij en gasten erg leuk vonden. Ik genoot ervan om te zien hoe iedereen los ging en de DJ ontspannen en met plezier achter zijn draaitafel leek te staan. De lichtset was wat mij betreft perfect. Het was niet te fel licht en het droeg bij aan het creeen van een echte partysfeer.

• Naam feestlocatie: Cleyn Alserd
  • Voornaam DJ: Rob

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het contact voorafgaand aan het feest was heel erg leuk met Danny. Alles was duidelijk en goed gecommuniceerd. Dj Rick heeft alles goed voorbereid en heeft het nummer van de openingsdans ook nog aangepast. De Dj heeft gedaan wat wij graag wilden een topfeest met muziek uit alle tijden en stijlen.

• Naam feestlocatie: Wit kasteel
  • Voornaam DJ: DJ RIck

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaring gehad op het bruidsfeest. Tijdens de avond stond de DJ open voor alle stukjes die tussendoor kwamen. Het was een groot feest! Echt een aanrader!

• Naam feestlocatie: Thuis
  • Voornaam DJ: Rick

• Selecteer jouw type feest: Jubileumfeest
  • Naam feestlocatie: Zeilschool De veenhoop
  • Dag 23

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

The DJ company heeft ons DJ Siger aangeleverd. Hij heeft er een erg mooi feest van gemaakt met behulp van de preferenties die hij doorgekregen heeft via the DJ company. De communicatie rondom het feest is fantastisch verlopen. Volledig waar voor ons geld. Niets anders dan lof voor the DJ company.

• Selecteer jouw type feest: Verenigingsfeest
  • Naam feestlocatie: de Klonie
  • Voornaam DJ: Siger

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring met de DJ Company was uitstekend. Tijdens onze bruiloft is er ook een fantastisch moei (muziek) feest gerealiseerd waar nog lang over na is gesproken door vrienden. Dit was voor mij aanleiding om de DJ Company wederom in te schakelen voor mijn 40ste verjaardag. Wederom is er prima gedraaid door DJ Berry. Enige nadeel was, dat het heel goed weer was waardoor veel mensen buiten stonden bij te praten met elkaar. Hierdoor is er minder gedanst dan gehoopt. Desalniettemin was ik zeer tevreden en ben ik blij gebruik gemaakt te hebben van jullie dienst. Alles is mij uit handen genomen qua muziek, licht en entertainment. Communicatie verliep ook uitstekend. Ik kan de DJ Company aan iedereen aanbevelen en voor een volgend feest zal ik zeker weer aan jullie denken.

• Selecteer jouw type feest: Verjaardagsfeest
  • Voornaam DJ: Berry
  • Dag 2

2 sterren: slechter dan verwacht

Je boekt voor honderden euro's een DJ voor je huwelijk en dan krijg je DJ Edwin.. aardige vent, maar moesten opeens ter plekke contant afrekenen voor een half uur langer draaien.. Half uur?? Oke, als jij het zegt. Daarnaast heeft deze beste man alleen maar muziek gedraaid welke wij aanvraagde. Werd totaal niet ingespeeld op de wensen vanuit het publiek. Voor ons een hele dikke fail.. Zet jonge en frisse mensen in die weten hoe je een feestje moet bouwen i.p.v. 50+ers die lievers piratenmuziek de eter ingooien.. Hadden namelijk duidelijk aangegeven een feestje te willen hebben... DJ Company bedankt!!

• Naam feestlocatie: Hipper
  • Voornaam DJ: Edwin

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na goede intake zowel wel met dj company zelf als met dj Agnes kregen wij de muziek die we wilden op ons feest: rock,foute uurtje, enz. Onze top 10 kwam voorbij. Verzoeknummers konden worden aangevraagd, op ieder e-mailtje kwam snel antwoord. Er werd met ons meegedacht. De gasten waren vol lof over ons feest: zo'n gezellige zaal en sfeer. Een vriend had nog nooit zoveel gedanst als nu met onze rock muziek. Zelfs de voetbalmannen kwamen los! Wat vooral fijn was, was dat het laatste nummer zoals ons verzoek de goede artiest was in de live-uitvoering! Wij glimlachen 2 dagen later nog steeds en genieten nog na. Agnes en Jordy super bedankt!

• Selecteer jouw type feest: 25-jarig huwelijksfeest
  • Naam feestlocatie: Oude Tolhuys
  • Dag 16

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben mede dankzij jullie dj een top avond gehad! Ze speelde goed in op wat het feest nodig had met de muziekkeuze! Ook was de service en communicatie top! We hebben ons feest moeten verzetten maar dat was helemaal geen probleem voor jullie, alles was top geregeld! Bedankt voor een topfeestje!

• Naam feestlocatie: De buitenpoort

• Naam feestlocatie: Berlage
  • Voornaam DJ: Jordi

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor onze trouwerij een DJ geregeld bij de DJ Company. Erg goed contact met de organisatie, alles goed geregeld en op tijd. Ook op de trouwdag zelf was alles goed geregeld. De DJ was op tijd en zorgde voor gezellige muziek tijdens het feest.

• Naam feestlocatie: Brassie Berlage

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super geregeld. Alles ging heel snel. Commutatie was top. De DJ heeft voor een gezellige sfeer gezorgd.

• Naam feestlocatie: Brasserie Berlage

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben echt een fantastische avond gehad! De Dj voelde de sfeer goed aan en speelde daar super op in! Iedereen vond het een fantastisch feest. Waarom de Dj Company? Er waren een aantal dingen die mij erg aanspraken in de Dj Company, allereerst het feit dat je altijd verzekerd bent van een Dj! Als de Dj die bij ons op het feest zou komen onverhoopt niet zou kunnen zou de Dj Company voor een waardige vervanger zorgen, zodat je niet een feest zonder Dj hebt of van te voren al een plan b moet hebben.(neemt ook wel wat stress weg😏) je moet je voorkeuren aangeven op gebied van muziek en daar wordt dan een Dj op uitgezocht(die gespecialiseerd is in dat genre) we zijn op op tijd op de hoogte gebracht van wie er bij ons kwam draaien om onze wensen nog eens te bespreken met de Dj zelf. In ons geval hebben we een aantal weken van te voren de bruiloft moeten verzetten ivm fysieke ongemakken(hernia operatie) ook hierbij was de Dj Company heel behulpzaam en was het geen enkel probleem om de boel te verzetten! Onze Dj (Agnes) was onze Dj op de oorspronkelijke datum, maar op de nieuwe verzetten datum was ze jarig maar ze gaf gelijk aan dat ze toch graag wou komen draaien op ons feest! Echt top! Eigenlijk was vanaf het eerste contact en tot en met het feest alles voor ons een hele positieve ervaring! Bij elk ander feest in de toekomst gaan wij weer in zee met de Dj Company! Bedankt voor een geweldige avond! Tim & Vera Bartels.

• Naam feestlocatie: De Buitenpoort

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij hebben gereserveerd bij de dj company voor ons trouwfeest maar toen we erachter kwamen dat we hetzelfde dj bedrijf hadden als mijn schoonzusje en zwager hebben mijn schoonzusje en ik beide aangegeven dat we een andere dj wilden zodat beide feesten, die 2 weken na elkaar waren gepland op dezelfde locatie, toch duidelijk verschillend zouden zijn. Helaas heeft de dj company hier niet naar geluisterd en heeft dezelfde dj laten inplannen en hier kwamen wij 2 weken van tevoren achter op het feest van schoonzus en zwager. Wij hebben hierna meteen contact opgenomen met de dj company maar zij wilden/konden dit helaas niet meer veranderen. Ik kan niet goed begrijpen waarom dit niet kon omdat ze ook een backup dj hebben. De dj in kwestie moet natuurlijk ook nog betaald worden en dat kost geld. Als ze meteen onze wens hierin hadden opgeschreven en een andere dj hadden ingepland wad er niets aaan de hand geweest. Maarja.. dat was jammer. We hadden sowieso erg pech met ons trouwfeest want inze buitenlocatie is door het noodweer helemaal vernield. Tent kapot gewaaid en tot de enkels in de modder dus we hebben last minute nog een binnenlocatie moeten vinden dus het moest maar in een buurthuis. Gelukkig was het alsnog een mooi feest en de mensen hebben genoten. Ook van de dj hoor! Die deed zn best!

• Naam feestlocatie: Witte kerkje
  • Voornaam DJ: Albert

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Toen wij spontaan besloten op korte termijn een goed feest te geven in ons stamcafe, was dat best een uitdaging... Weinig voorbereidingstijd en een zeer divers gezelschap: zowel zakelijk als prive en in leeftijd varierend tussen 20 en 65 jaar. Wij hadden maar één doel voor ogen : dansen met onze dierbaren en toasten op het leven! Vanaf het eerste contact met de DJ Company waren wij gerust! Jullie hebben het direct doelgericht opgepakt met heldere communicatie, een efficiente werkwijze, strakke organisatie en zonder verrassingen achteraf! Een week van tevoren direct contact met de DJ is echt super! En op de avond zelf ging het dak eraf! Jong en oud heeft de heupen los geschud, Precies zoals we op het oog hadden. Tot het einde toe de dansvloer vol. Superdank voor een top-avond!

• Service en communicatie rondom feest
  • Naam feestlocatie: De Hollandsche Leeuw
  • Voornaam DJ: Siger
  • Dag 9

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via internet terecht gekomen bij DJ compagnie. Feest gegeven ter eren van 50ste verjaardag. Direct goed contact en erg persoonlijk. DJ speelde geweldig op onze wensen in, en kwam met een super oplossing toen de installatie van de uitbater het bij een stukje liet afweten. Barry bedankt voor een TOP AVOND!! ook namens alle gasten, alleen maar positieve reacties gehad. Zelfs van de jongelui.

• Naam feestlocatie: 't Schippershuis
  • Dag 9

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keuze voor The DJ Company gemaakt door reviews. Alle reviews die we vonden waren goed en de prijzen waren ook prima. Na het invullen van het offerteformulier op de site vrijwel direct (volgens mij was het zaterdag- of zondagavond) gebeld met een prijs, die uitstekend was en waarop we dan ook direct akkoord gaven. Bleek een uitstekende keuze. Vooraf een prima formulier ingevuld met onze wensen. Hierbij voldoende ruimte om alle wensen op te geven. We werden overal van op de hoogte gehouden via SMS en e-mail. Ideaal. Vooraf het nummer gekregen van de DJ. DJ Barry zou bij ons komen draaien. Telefonisch even wat lastiger bereikbaar, maar ik kon gewoon via Whatsapp contact krijgen met Barry. Eigenlijk was alles al ingevuld op het formulier, alleen nog een laatste vraag over de opbouw. Barry was prima op tijd. Alles was mooi op tijd opgebouwd. Barry zelf is heel vriendelijk en aardig, en bleek een uitstekende DJ. Wij moesten in het formulier een aantal voorkeursnummers opgeven, maar het belangrijkste is natuurlijk om te kijken waar de gasten het best op reageren. Iets wat Barry prima deed. Ook de vele verzoekjes van de gasten waren geen probleem. Voor de kinderen wat nummers gedraaid, wat hedendaagse top 40 nummers maar het ging van jaren 80 naar happy hardcore. Super dus. We kregen van de gasten zelfs nog complimenten voor de DJ. Interactie met de gasten was prima. Barry sloot ook prima af. Hij heeft zelfs nog een kwartiertje langer gedraaid dan afgesproken, om het feest goed af te sluiten. Wij zijn dus erg blij met onze keuze voor The DJ Company.

• Naam feestlocatie: Grand Café Rutgers

Schweitzerlaan 2